Audi bæredygtighed

Alle bidrag tæller

At gøre sin forretning bæredygtig er en af vor tids største udfordringer. Alle bidrag tæller, når det handler om at rette op på tingene og skabe den afgørende forandring. Hos Audi ønsker vi at tilbyde vores kunder den bedste form for bæredygtig mobilitet og derudover at agere konsekvent på en bæredygtig måde på alle områder af vores forretning.

 • 1920x1080_01.jpg
  Sådan sparer Audi på ressourcerne

  Audi reducerer allerede CO2-emissionerne i begyndelsen af værdikæden og forfølger denne strategi i samarbejde med leverandørerne. Der findes et stort potentiale her, særligt i forbindelse med stål, aluminium og batterier.

  Find ud af mere
 • 1920x1080_04.jpg
  Sådan fremmer Audi CO2-neutral produktion

  I 2025 skal alle Audi fabrikker være totalt CO2-neutrale. Det er allerede tilfældet for vores fabrik i Bruxelles. Andre tiltag som fx behandling af spildevand og genanvendelse af affald hjælper gradvist alle Audis fabrikker til at arbejde på en mere miljøvenlig måde.

  Find ud af mere
 • 1920x1080_10.jpg
  Sådan udvider Audi sin opladningsinfrastruktur

  I samarbejde med IONITY, som er det europæiske netværk for lynopladningsinfrastruktur, gør Audi elektrisk mobilitet praktisk at anvende i dagligdagen. I 2020 vil IONITY tilbyde lynopladning af elbiler ved 400 ladestationer i 25 lande.

  Find ud af mere

Hvad sender Audi ud på vejene?

I de kommende år vil Audi udvide programmet af elbiler i segmentet for premiumbiler. Ud over rene elbiler vil der også blive produceret plug-in-hybridmodeller. Tilbage i 2018 lagde Audi med succes fundamentet for de komplet eldrevne modeller med e-tron. Koncernen har lanceret sin anden model i e-tron-modelrækken – den nye Audi e-tron Sportback.

Vores e-tron-modeller

Modeloversigt

Vores plug-in-hybridmodeller

Modeloversigt
 • 1920x1080_07.jpg
  Sådan udlever Audi bæredygtighed i sin forretning

  I 2025 vil Audi have implementeret sit ‘Together4Integrity’-program i alle områder af forretningen. Programmet omfatter virksomhedens kultur, compliance og integritet. Det såkaldte ”konsekvente team” er også en del af den bæredygtige kulturforandring.

  Find ud af mere
 • 1920x1080_11.jpg
  Sådan agerer Audi bæredygtigt og er samtidig økonomisk succesfuld

  Bæredygtighed har høj prioritet, ikke kun hos Audi, men også hos nutidens premiumkunder. Derfor vil koncernen tilbyde CO2-neutral premiummobilitet i alle modelrækker på langt sigt. Med integrationen af etiske, miljømæssige og sociale aspekter tager Audi næste skridt i retning af en elektrificerende fremtid.

  Find ud af mere