Brændstofmærkater > Ny bil fra Audi > Audi

Brændstofmærkater

 • nye-brændstofmærkater-1400x438.png
nye-brændstofmærkater-1400x438.png

Nye brændstofmærkater

Den 12. oktober 2018 trådte der nye regler i kraft som et led i implementeringen af artikel 7, stk. 1 i direktiv 2014/94/EU om etablering af infrastruktur for alternative brændstoffer. (DAFI). Det centrale heri er indførelsen af en ny mærkningsstandard med symboler udformet efter standarden DS/ENS 169432. Symbolerne angiver hvilke brændstoftyper (herunder iblandinger) bilen kan køre på.

Generel information

For at hjælpe de europæiske forbrugere med at vælge det korrekte brændstof til deres køretøjer har EU vedtaget nye mærkningskrav til nyproducerede køretøjer og til tankstationerne. Fra oktober 2018 vil nye unikke og harmoniserede brændstofmærkater blive taget i brug i Europa. Følgende køretøjer er berørt af mærkningskravet: - Knallerter, motorcykler, trehjulede køretøjer og firehjulede - Personbiler - Lettere varebiler - Lastbiler - Busser og langtursbusser
 • Audi-etron-electric-has-gone-audi.jpg
  EU's oversigt

  Nedenfor finder du EU's guide, hvor du kan læse meget mere om de nye brændstofmærkater.

  Læs mere
 • * Energiklasse:
 • *
 • * De opgivne priser er i DKK inklusiv moms og leveringsomkostninger. Der tages forbehold for fejl, manglende priser og ændringer. Alle ekstraudstyrspriser er beregnet med udgangspunkt i afgiftssatsen for den valgte variant. Afhængigt af valgte variant og udstyr kan afgiftssatsen ændre sig. Vi anbefaler, at du kontakter din Audi forhandler for en nøjagtig pris.