Offentlige ladestandere | Læs mere om offentlig opladning >
Opladning af din elbil i samarbejde med Clever

Offentlige ladestandere - opladning af elbiler og plug-in hybridbiler

Uanset, om der er tale om friheden til at køre over meget lange distancer i en elbil eller fleksibiliteten ved at kunne oplade den efter behov, når du holder en pause. Eller ganske enkelt fordi du gerne vil have et alternativ, når der ikke er mulighed for at oplade den derhjemme.

Uanset hvad der er vigtigt for dig personligt, er en offentlig opladningsinfrastruktur afgørende i alle tre tilfælde. Herunder kan du læse om mulighederne for opladning via de offentlige ladestandere fra Clever.

clever

Opladning ude

Ønsker du frihed til at køre over lange distancer i Audi e-tron og fleksibilitet til at kunne oplade lige dér, hvor du er, er adgangen til et stærkt og tætvævet ladenetværk afgørende. Med et abonnement fra Clever har du adgang til Danmarks største ladenetværk, som hele tiden vokser. Clevers ladepunkter er placeret der, hvor du også er; byerne, langs motorvejsnettet, og ved knudepunkter, arbejdspladser, parkeringshuse og indkøbs- og shoppingcentre.

Læs mere om opladning ude med Clever

Opladning via Clevers offentlige ladestandere

Laderne i netværket tilbyder forskellige ladehastigheder – fra normalopladning til lynopladning – og du kan nemt lade e-tron og plug-in hybridmodeller på dem alle. Mange af ladestanderne har fastmonterede ladekabler, hvor andre kræver, at du medbringer dit eget ladekabel. Du starter nemt opladningen ved brug af din ladebrik, som du får i din velkomstpakke fra Clever.

Du finder ladestanderne i byerne, ved virksomheder, indkøbscentre, trafikknudepunkter og langs motorvejene – og netværket får hele tiden nye og hurtigere ladestandere. Der er aldrig langt til den nærmeste ladestander, og du finder den nemt i myAudi-appen eller i Clevers app, hvor du også kan tjekke, om ladestanderen er ledig.

e-tron og Clever oplader
Amager Bakke

Opladning internationalt

Skal du rejse i udlandet, kan du nemt aktivere dit e-tron Charging Service kort, som giver dig adgang til et ladenetværk bestående af mere end 250.000 ladestandere i 16 europæiske lande. Her betaler du for det forbrug, du har haft, på rejsen.

e-tron Charging Service

Opladning derhjemme

Hvis du ønsker endnu større mobilitet og komfort, kan du også se på mulighederne for opladning af plug-in hybrid- og elbiler derhjemme.

e-tron og Q5 TFSI e