Elbil og Hybridbil | Læs mere om opladning i dit hjem her >
Opladning af din elbil i samarbejde med Clever

Opladning hjemme

Oplad din e-tron eller plug-in-hybrid nemt og bekvemt derhjemme. Det er bedst at gøre dette om natten, når bilen ikke bruges, og overskuddet af elektricitet i elnettet er størst. Sæt dig ind i den opladede bil om morgenen, og nyd glæden ved kørslen.

clever ladeboks

Opladning hjemme hos dig

Sammen med Clever tilbyder Audi integrerede ladeløsninger til e-tron og plug-in hybridmodellerne. Med en Clever-ladeboks installeret hjemme kan du lade bilen, når det passer dig - og vågne til et fuldt batteri og ny energi hver dag. Og med Clever Unlimited-abonnementet kan du nyde, at du kan lade bilen ubegrænset til en fast månedlig pris i al den tid, du har dit abonnement. Samtidig er du fri til at benytte ladenetværket, hvis du har brug for ny energi, når du er på farten. Det giver dig ubegrænset e-mobilitet og køreglæde i din e-tron eller plug-in hybrid.

clever

Vågn op til ny energi og fuldt batteri

Når du lader din 100% elektriske Audi e-tron hjemme på ladeboksen, er e-tron fuldt opladet på kun ca. 6-9 timer (0-80 %) – afhængigt af batteristørrelse. Vælg at oplade bilen om natten, hvor der er overskydende strøm fra vedvarende energikilder, som vi producerer i Danmark. Samtidig er du sikker på, at du undgår overbelastning af din boligs installationer ved at udskyde opladningen til om natten.

Sæt dig ind i den opladede bil om morgenen, og nyd den forvarmede kabine ved vintertid - eller afkølede kabine ved sommertid. Så får du fuldt udbytte af køreoplevelsen fra første sekund.

Læs mere om Clever Unlimited
e-tron opladning

Opladning via husholdningsstik-kontakt

Vores e-tron og plugin-hybrid modeller kan oplades via en almindelig husholdningsstikkontakt. Det foregår med et Mode 2-kabel med et Schuko-stik i den ene ende. Vælger man at benytte denne metode til opladning, bør installationen ikke belastes med mere end 6 A i over 2 timer. Anbefalingen fra Sikkerhedsstyrelsen lyder, at daglig opladning via mode 2-kabler med tilslutning til almindelige husholdningsstikkontakter generelt skal undgås. I stedet skal man få installeret en vægmonteret ladeboks, eller som et alternativ, kan opladning ske via mode 2-kabel med en industriprop, som er egnet til høje belastninger.

Læs mere på www.sik.dk
Audi e-tron