Dekorindlæg | Læs om Audi Exclusive's træsorter og indlæg > Audi Exclusive | Sæt præg på din Audi > Audi

Dekorindlæg | Læs om Audi Exclusive's træsorter og indlæg

  • 1400x438_0004_AA8_D_131076_1.jpg
1400x438_0004_AA8_D_131076_1.jpg

Audi exclusive dekorindlæg. Eksklusive træsorter. Designet af naturen.

Hvert træ er unikt – lige som de dekorindlæg, det skaber. Der findes ikke mange materialer, der frembringer så meget stemning som træ. Når du fører dine fingre hen over et dekorindlæg med fine porer, mærker du straks eksklusiviteten og den høje kvalitet – og frem for alt den tid og arbejdsindsats, der er lagt i at skabe så smukt et element.

Det er et princip hos Audi, at der ikke anvendes tropisk træ, heller ikke hvis det stammer fra plantager. I stedet benyttes der udvalgte træsorter, som på optimal vis fremhæver bilens specielle karakter. Udvalget strækker sig fra klassisk egetræ til fascinerende varianter som eksempelvis myrtetræ med fine årer.
DEK_PG01_QA8_D_10091.jpg

Mere ekslusivitet

Fordelen for dig: mere eksklusivitet og et enormt udvalg. Ud over de forskellige træsorter kan man vælge mellem en række forskellige farver og åremønstre. Kabinen forvandles til et unikt og afslappende sted med udpræget behagelig atmosfære.
DEK_PG02_Material-Kacheln_Tamo_dunkelbraun_39L.jpg

Mærkbar perfektion

Et eksempel på et åremønster er vores design Tamo med åbne porer i naturligt mørkebrunt asketræ. Træet vokser i Japan og Rusland og har et fascinerende bølgende mønster, som er fastholdt i dekorindlæggene. Træets struktur kan ses og mærkes.*
DEK_PG03_AQUA_10339.jpg

Fremstillet med præcision

De tynde lag af finer til dekorindlæggene skrælles af stammer og såkaldte maserknuder. Et sæt af dekorindlæg til en bil vil for det meste komme fra én knude eller stamme for at sikre, at de enkelte dele ligner hinanden.
DEK_PG04_AQUA_10338.jpg

Fascinerende design

Hver enkelt Audi har sin egen karakter – og den fremhæves af dekorindlæggene. Du kan eksempelvis gøre din bil personlig med den nye kombination af aluminium/sort Beaufort-træ, som består af finer i høj kvalitet og aluminiumslister.
Audi exclusive ST08_ADIV_P_10377.jpg

Din lokale Audi forhandler kan fortælle dig meget mere om Audi exclusive.