Lakering | Se de individuelle lakfarver fra Audi Exclusive > Audi

Oplev

  • 1400x438_Teaser_BlackEdition_V5.jpg
1400x438_Teaser_BlackEdition_V5.jpg

Audi exclusive lakering. Individuelle lakfarver fra Audi. Et uimodståeligt syn.

Der findes et ubegrænset antal farver i verden. Find den helt rette til dig En gylden nuance med et strejf af solnedgang, en flot vinrød eller grøn som en smuk smaragd – alle disse farver fås som lakfarve til din Audi. Det gør næsten alle andre farver også, hvis du tager en prøve med hen til din Audi forhandler.

Vi har naturligvis også et stort udvalg af fordefinerede lakfarver parat til dig. Du kan vælge din favorit blandt næsten 100 forskellige farver. Kunne den stilfulde saddelbrun perleeffekt måske være noget for dig? Eller foretrækker du palaisblå perleeffekt, som er en farve, der vækker minder om store åbne rum og frihed.

Levende farver
LACK_PG01_QA8_D_10091.jpg
Uanset hvilken lakfarve du vælger, er kvalitetsstandarden i fremstillingsprocessen altid høj. Organiske pigmenter gør farverne levende, mens uorganiske pigmenter er ekstremt modstandsdygtige over for ældning.
Skånsom bearbejdning
LACK_PG02_Material-Kacheln_Tamo_dunkelbraun_39L.jpg
Ved at tilføre metalspåner til lakken frembringes den fascinerende effekt i en metallak. Spånerne er normalt lavet af aluminium, men der anvendes også somme tider messing. For at sikre, at de ikke beskadiges, skal hele processen ske meget forsigtigt.
Fire lag øger holdbarheden
LACK_PG03_AR8_131015.jpg
En Audi lakfarve består af fire lag, som tilsammen ikke engang er lige så tykke som et menneskehår. De sikrer, at du kan nyde din yndlingsfarve længst muligt. Uanset om du har valgt en solgul eller en smaragdgrøn.
Inspiration ønskes
AR8_C_131001.jpg
Du får kun én chance for at gøre et godt førstehåndsindtryk. Så grib den ene chance, og vælg din helt egen lakfarve til din bil blandt det store udvalg af farver i Audi exclusive. Vi ser frem til at opleve dine inspirerede ideer og dine nye farver.
Audi exclusive ST08_ADIV_P_10377.jpg

Din lokale Audi forhandler kan fortælle dig meget mere om Audi exclusive.