Vores kunder | Læs hvad vores kunder siger om Audi Exclusive > Audi Exclusive | Sæt præg på din Audi > Audi

Vores kunder | Læs hvad vores kunder siger om Audi Exclusive

  • 1400x438_Prada.jpg
1400x438_Prada.jpg

Kundeudtalelser om Audi exclusive

Hans første Audi var en brugt Audi 80 quattro. Som schweizer var den bil det helt rigtige valg for Andreas Anthamatten. "Bjerge, sne, mange smalle passager – man har bare en bedre føling med tingene i en quattro. Så jeg var fascineret af Audi helt fra begyndelsen. Derefter individualiserede jeg hver eneste af mine næste 12 Audi modeller med Audi exclusive."

"Min kone og jeg er nu tilsammen nået til vores 13. Audi – R8 GT Spyder. Og nummer 13 er helt bestemt et lykketal i denne sammenhæng," siger han med et stort smil. Sportsvognen, som er individualiseret med Audi exclusive fra ende til anden, er hans store stolthed.
AQUA_131010.jpg

Forud for interviewet og fotograferingen havde han og en ven brugt en halv dag på at polere hans misanorøde drømmebil, så den stod skinnende flot.
Hans sans for detaljer er virkelig karakteristisk i både privatlivet og i arbejdslivet som økonomisk rådgiver for et investeringsselskab i Zürich. "For mig er Audi exclusive en belønning for mit tidskrævende job. Og samtidig er det vigtigt for mit arbejde. Hvis jeg eksempelvis skal køre langt, er R8-kuffertsættet i fem dele fra Audi exclusive ekstremt praktisk.

"Jeg har ganske enkelt bare en svaghed for det exceptionelle."

AQUA_131012.jpg

En anden ting, der er ekstremt vigtig for Andreas Anthamatten er individualiteten. Det ses i hver enkelt detalje på hans bil: betjeningselementerne, sædeindtrækket, luftdyserne og panellisterne – alt udført i sort læder med kontrastsyninger i karmesinrød – smelter på harmonisk vis sammen med det sorte læderindtræk overalt. Dette suppleres af en kulfiberafdækning til midterkonsollen, et ekstra sæt fælge i titaniumlook med sportsdæk og meget mere.
Desuden bør nævnes dørpanellister i kulfiber med belyste aluminiumsindlæg med påskriften "Andy's R8 GT" – bilen er individualiseret hele vejen igennem. "Kunderådgiverne hos Audi ved, at jeg bliver begejstret over alt i udvalget fra Audi exclusive, når jeg køber ny bil."
AQUA_131013.jpg

Det gælder også ting, der egentlig ikke kan fås. Eksempelvis fås de sportssæder, han valgte, ikke med påsyet R8 GT logo som standard, "Men det ville jeg bare virkelig gerne have. Og så gjorde Audi Sport GmbH det muligt at få mit R8 logo syet smukt og præcist på sæderne."
Audi exclusive ST08_ADIV_P_10377.jpg

Din lokale Audi forhandler kan fortælle dig meget mere om Audi exclusive.