Audi x AaB | Læs mere om samarbejdet her >
Audi og AaB partnerskab

Audi x AaB

Siden 2009 har AaB og Audi været stolte samarbejdspartnere og har sammen skabt indhold og aktiveringer til glæde for både Audi, AaB og klubbens fans og øvrige samarbejdspartnere. Sammen arbejder Audi og AaB henimod at give fans en mere unik oplevelse, når de kommer på stadion.

Audi Home & Away

I 2022 åbnes der op for Audi Home & Away, hvor du i samarbejde med Audi har mulighed for at vinde enestående fodboldoplevelser til et udvalg af AaB’s kampe. Du vil også have chancen for at snakke med udvalgte spillere eller vinde pladser i Audi Lounge til hjemmekampe og komme med, når klubben gæster en række stadions i Danmark via Audi Away.

Download alle
00:00 | 00:00
audixaab-intro-video-thumbnail.jpg
audixaab-intro-video-thumbnail.jpg
Audi og AaB partnerskab

Partnerskabet

Den mangeårige relation imellem Audi og AaB åbner op for helt nye muligheder for dig som AaB-fan, og for dig, som ser en mulighed i at samarbejde med den Nordjyske traditionsklub. Vi har givet oplevelsen på stadion endnu et nøk op med Audi Business Lounge. Indretningen i loungen danner fantastiske rammer for at netværke i forbindelse med AaB’s hjemmekampe på Aalborg Portland Park. Vi glæder os til at byde velkommen i de nye rammer.

Følg med her på siden, hvor vi løbende vil give adgang til unikke oplevelser, der bringer dig endnu tættere på klubben.

Audi Home

Podcast med Thomas Bælum

Mød direktør i AaB, Thomas Bælum, og hør, hvad det vil sige at drive en fodboldklub og kom lidt tættere på, hvem Thomas Bælum egentlig er. Lyt til Audi Talks podcastafsnittet her.

Lyt med her
Download alle
00:00 | 00:00
audixaab-galleri-1.jpg
audixaab-galleri-1.jpg
 • fck-parken-1920x1080.png
  Audi x FCK

  Læs mere om vores samarbejde med F.C. København.

  Læs mere
 • audi-agf-header-1920x1080.png
  Audi x AGF

  Læs mere om vores samarbejde med AGF.

  Læs mere

Bliv klogere på biler med stik fra Audi

Audi har et bredt udvalg af modeller der tilbyder moderne og elektrisk mobilitet. Læs mere om vores plug-in hybridmodeller og 100% elektrisk modeller.

Audi Aalborg

Hos Audi Aalborg finder du de nyeste modeller, et stort udvalg af nyere brugte biler, et autoriseret serviceværksted og en café. Det kompetente og veluddannede personale står klar til at give dig en god oplevelse både før, under og efter dit køb.