Audi x AaB | Læs mere om samarbejdet her >
Audi og AaB partnerskab

Audi x AaB

Siden 2009 har AaB og Audi været stolte samarbejdspartnere og det partnerskab bliver nu forlænget frem til minimum 2022 til gavn for både Audi, AaB og klubbens fans og øvrige samarbejdspartnere. Sammen arbejder Audi og AaB henimod at give fans en mere unik oplevelse, når de kommer på stadion.

Audi Home & Away - unikke fanoplevelser

Snart har du mulighed for at vinde adgang til en række unikke AaB-oplevelser i samarbejde med Audi. Oplevelserne bliver fysiske såvel som digitale og vil give dig som AaB-fan en anderledes og enestående indblik. Hold øje her på sitet, når der åbnes op for konkurrencer eller følg med på AaB's sociale medie kanaler, hvor aktiviteterne også meldes ud.

Download alle
00:00 | 00:00
audixaab-intro-video-thumbnail.jpg
audixaab-intro-video-thumbnail.jpg
Audi og AaB partnerskab

Partnerskabet

Den mangeårige relation imellem Audi og AaB, der som minimum forsætter indtil 2022, åbner op for helt nye muligheder for dig som AaB-fan, og for dig, som ser en mulighed i at samarbejde med den Nordjyske traditionsklub. Vi har givet oplevelsen på stadion endnu et nøk op med Audi Business Lounge. Indretningen i loungen danner fantastiske rammer for at netværke i forbindelse med AaB’s hjemmekampe på Aalborg Portland Park. Vi glæder os til at byde velkommen i de nye rammer.

Følg med her på siden, hvor vi løbende vil give adgang til unikke oplevelser, der bringer dig endnu tættere på klubben.

Audi Home

Podcast med Thomas Bælum

Mød direktør i AaB, Thomas Bælum, og hør, hvad det vil sige at drive en fodboldklub og kom lidt tættere på, hvem Thomas Bælum egentlig er. Lyt til Audi Talks podcastafsnittet her.

Lyt med her
 • fck-parken-1920x1080.png
  Audi x FCK

  Læs mere om vores samarbejde med F.C. København.

  Læs mere
 • audi-agf-header-1920x1080.png
  Audi x AGF

  Læs mere om vores samarbejde med AGF.

  Læs mere
 • audi-ob-1920x1080.png
  Audi x OB

  Læs mere om vores samarbejde med OB.

  Læs mere

Bliv klogere på biler med stik fra Audi

Audi har et bredt udvalg af modeller der tilbyder moderne og elektrisk mobilitet. Læs mere om vores plug-in hybridmodeller og 100% elektrisk modeller.

Audi Aalborg

Hos Audi Aalborg finder du de nyeste modeller, et stort udvalg af nyere brugte biler, et autoriseret serviceværksted og en café. Det kompetente og veluddannede personale står klar til at give dig en god oplevelse både før, under og efter dit køb.