Audi x AGF | Læs mere om partnerskabet her >
Audi og AGF partnerskab

Audi x AGF

Audi og AGF har indgået et nyt innovativt samarbejde med fokus på mobilitet, bæredygtighed og ikke mindst at bringe unikke oplevelser til AGF's fans og publikum. Sammen med AGF vil Audi skabe unikt indhold til AGF fans, bl.a. podcasts, video, konkurrencer og meget mere - det hele vil blive tilgængeligt her på siden. Gå på opdagelse i Audi x AGF universet herunder.

Audi og AGF

Audi Home & Away – unikke fanoplevelser

Snart har du mulighed for at vinde adgang til en række unikke AGF-oplevelser i samarbejde med Audi. Oplevelserne bliver fysiske såvel som digitale og vil give dig som AGF-fan en anderledes og enestående chance for at komme med bag kulissen før og under både træning og kamp. Hold øje her på sitet, når der åbnes op for konkurrencer eller følg med på AGF’s sociale medier, hvor aktiviteterne også meldes ud.

Audi Home: AGF vs. BIF
Download alle
00:00 | 00:00
audi-agf-audi-home-agf-bif_thumbnail.jpg
audi-agf-audi-home-agf-bif_thumbnail.jpg
  • Videoer

    Oplev Audi Home konceptet

Audi og AGF partnerskabet

Partnerskabet

Inkarnerede AGF fans kan måske huske dengang hovedtribunen på Ceres Park hed Audi-tribunen. Audi og AGF udvider nu samarbejdet med et øget fokus på mobilitet, bæredygtighed og udvikling af unikke oplevelser til AGF's fans og resten af fodboldpublikummet. Det betyder helt konkret unikt indhold her på siden, som bl.a. kommer til at indeholde podcasts, videoer og ikke mindst spændende konkurrencer.

Derudover vil samarbejdet have en bæredygtig vinkel, hvor den grønne dagsorden hos både AGF og Audi vil komme i fokus. Audi har et stort fokus på bæredygtig mobilitet og udruller i disse år el- og hybridmodeller i stor stil.

Audi x AGF
Download alle
00:00 | 00:00
audixagf_lanceringsfilm_thumbnail.jpg
audixagf_lanceringsfilm_thumbnail.jpg
  • Se Audi x AGF lanceringsfilmen

Audi Talks - David Nielsen

Podcast med David Nielsen

Mød AGF-træneren frit og ufiltreret om AGFs omklædningsrum, kollegerne i Superligaen, det vilde ungdomsliv og om det mest hellige sted i fodbold-Danmark - Stadion Allé og vejen op til Ceres Park. Lyt til Audi Talks podcastafsnittet her.

Lyt nu
Adgang med Audi
Download alle
00:00 | 00:00
audixagf_bag-om-photoshoot.jpg
audixagf_bag-om-photoshoot.jpg
  • Videoer

    Kom med bag photoshootet til 'Adgang med Audi'

  • Kom helt tæt på en træning med AGF

Vorsprung durch Technik - på vejen og på banen

Audi Aarhus

Hos Audi Aarhus finder du de nyeste Audi modeller, et bredt sortiment af nyere brugte biler, autoriseret serviceværksted, skadescenter, tilbehørsshop og café. De 35 veluddannede medarbejdere står klar til at byde dig velkommen og give dig en god oplevelse.

Audi Q8 TFSI e opladning

Audi hybrid- og elbiler

Audi e-tron Sportback

Audi e-tron