Audi x Astralis | Læs mere om partnerskabet her >
Audi og Astralis partnerskab

Audi x Astralis

Audi og Astralis Group har dannet partnerskab siden juli 2019, hvor Audi blev hovedpartner i det dengang nystiftede Astralis Group. Astralis Group har nogle af de største talenter indenfor esports verdenen og driver succesfulde hold i Counter-Strike, League of Legends og FIFA.

Audi x Astralis

Partnerskabet

Audi's partnerskab med Astralis Group skal bygge videre på den eksplosive udvikling og de digitale muligheder der findes i esport. Målet med Audi's engagement i esport er at hylde talent og være en aktiv del af en innovativ verden, som kan bringe unikke digitale oplevelser.

Specielt FIFA er yderst relevant for Audi, da sport, og specielt fodboldpartnerskaber, ligger naturligt i Audi’s DNA. Det ligger i perfekt forlængelse af ambitionen om, at være en aktiv og attraktiv del af en innovativ og digital verden.

Partnerskabet mellem Audi og Astralis Group byder på yderligere initiativer i fremtiden, som bl.a. vil bidrage til udviklingen af nyskabende content og fan engagements.

Dyk ned i samarbejdet mellem Audi og Astralis
Download alle
00:00 | 00:00
AudixAstralis_Agge_Announcement.jpg
AudixAstralis_Agge_Announcement.jpg
  • Audi x Astralis: velkommen Agge

  • Audi er stolt sponsor af DanaCUP

Astralis Group logo

Astralis Group

Astralis Group er et af de ledende esport organisationer i verden. På nuværende tidspunkt råder organisationen over tre hold: et Counter-Strike (CS:GO) hold, et Leagure of Legends (LoL) hold og et FIFA hold. I december 2019 blev Astralis den første esport holdejer til at gå på børsen, da organisationen blev listet på Nasdaq First North Growth Market.

Læs mere om Astralis

Bliv klogere på biler med stik fra Audi

Audi har et bredt udvalg af modeller der tilbyder moderne og elektrisk mobilitet. Læs mere om vores plug-in hybridmodeller og 100% elektrisk modeller.