Audi Sport DNA > Audi Sport > Audi
Audi Sport DNA

Audi Sport DNA

Vi har isoleret generne for succes

Vi rykker grænserne på disse vigtige områder, og så samler vi dem for at konstruere biler med ekstraordinære præstationer hele vejen rundt.

En passion for at udvikle kraftudfoldelse

Design handler ikke kun om form, men også om et emotionelt udtryk for, hvordan man kan se på, og føle, den passion, som bilen er gennemsyret af. Gennem mere muskuløse former og dramatiske linjer bliver Audi Sports designere inspireret til at tilføre kraften en form, der samtidig kobler vores racerbiler sammen med vores gadebiler.

Vindstrømme med høj hastighed er resultatet af en vision bag vindtunnelen

Vi bruger utallige timer på at se, hvilken vej vinden blæser. At styre vindstrømmen for at skabe downforce, reducere opdriften, afkøle bremserne og tilføre luft til motoren kræver en præcis udformning af spoilere, ventilationsåbninger og luftindtag. Optimering af aerodynamikken i vindtunnelen hjælper med til at forhindre en negativ påvirkning af præstationerne.

Stor kraft skaber stor køreglæde

Motorerne fra Audi Sport tager deres kraft seriøst. Mens den 5,2-liters FSI-motor i vores R8 V10 performance Coupé og R8 V10 performance Spyder er den mest kraftfulde motor uden trykladning, som vi nogensinde har bygget – med en omdrejningsgrænse på 8.700 omdr./min. – hjælper den nye V8-biturbomotor i vores nye RS-modeller med at frembringe deres begejstrende præstationer.

Design

Rovdyr på toppen

Hårnåle, fejende sving, dobbelt yderpunkt, faldende radius, med hældning. Vi har kørt gennem dem alle. Bilerne fra Audi Sport er konstrueret til at styre ind med præcision og holde linjen med ro. quattro®-firehjulstrækket i bilerne fra Audi Sport har størst fokus på bagakslen for at bidrage til bilens dynamiske køreegenskaber, mens RS-modellerne har quattro® med sportsdifferentiale bagpå for at hjælpe med at give bilen en mere dynamisk køredynamik ved at fordele trækkraften mellem baghjulene.

Så er der breaking news

Biler fra Audi Sport har store bremseskiver og fikseringskraften fra kalibre med flere stempler til at generere den nødvendige friktion til en selvtillidsinspirerende bremseeffekt. En lang række biler fra Audi Sport fås også med avancerede kulfiberkeramiske bremsesystemer, som bidrager til køredynamikken ved at reducere bilens uaffjedrede vægt.

Audi bremser

Mindre vægt. Mindre ventetid

Det er ret simpelt: Jo lettere bilen er, jo hurtigere reagerer den på input fra speeder, styretøj og bremser. Derfor gik vi forrest med anvendelsen af letvægtsmaterialer med ASF®, som er en aluminium space frame-konstruktion, og gjorde den endnu bedre med en ASF®-multimateriale space frame, som omfatter aluminium, kulfiberkompositmaterialer og en blanding af andre metaller, hvor deres styrke-vægt-forhold er mest effektivt.

Design

En tradition som ingen andre

Hver eneste model kan spore sin afstamning tilbage til det ternede flag. Uanset om det er Le Mans, Formel E eller en rallybane – det udnyttes alt sammen i det aktuelle modelprogram. Hvis du skal endnu tættere på succes inden for motorsport, så skal du helt op på sejrsskamlen.