Audi Sport® | Luksus Sport modeller | Audi Danmark
Audi Sport history

En tradition med sejr efter sejr

Sejre kommer ikke af sig selv, men som du kan se, så har vi fundet vej helt til tops. Uanset om det var på grus eller asfalt, så gjorde ingeniørkunsten fra Audi Sport indsamlingen af pokaler til en familietradition med quattro®-firehjulstræk eller ved at skrue op for effekten.

Rally

Audi Sport fik sin imponerende debut i rallysporten, kørte med i 6 år og vandt 23 rallyverdensmesterskaber. Ved Monte Carlo Rally lancerede Audi Sport med Ur-quattroen et innovativt og yderst avanceret firehjulstræk i motorsportens verden, som kom til at revolutionere kørslen for evigt. Deltagelsen i rallysporten gav Audi Sport mulighed for at teste deres evner og rykke grænserne inden for motorsporten.

I 2022 tager Audi udfordringen op med det sagnomspundne og ekstremt hårde Dakar Rally med en helt ny og alternativ drivlinje.

Læs mere om Audis deltagelse i Dakar Rally 2022

Deutsche Tourenwagen Masters

Med Hans-Joachim Stuck, Frank Jelinski og Walter Röhrl bag rattet blev de tre Audi V8 Quattro DTM-biler nummer et, to og tre i det sidste løb på Hockenheim i 1990. Stuck vandt også kørermesterskabet i 1990.

Le Mans

Le Mans

I 2012 vandt Audi R18 e-tron quattro som den første hybridbil 24-timers-løbet i Le Mans. Med elmotorer til drift af forhjulene vandt Audi R18 e-tron quattro også løbene i 2013 og 2014.

Customer Racing

Med vores Audi Sport customer racing-program har du en enestående mulighed for at udleve dine drømme på racerbanen som en ægte Audi Sport Champion.