Esport: Audi og RFRSH > Oplev mere med Audi > Audi
Service- og Reparationsabonnement

Esport

Esport: Audi og RFRSH

Audi har været involveret i esport siden 2017, hvor mærket med de fire ringe som det første bilfirma, indgik et samarbejde med den danske virksomhed RFRSH Entertainment, der er blandt de førende medievirksomheder i esportverdenen. Samarbejdet imellem RFRSH og Audi tog første spadestik med Audis partnerskab med det danske professionelle Counter-strike hold Astralis. Siden da har Audi intensiveret sit engagement indenfor esport igennem endnu et strategisk samarbejde med RFRSH omkring holdet Origen, som allerede nu har markeret sig som et af de stærkeste internationale brands i spillet League of Legends.

Målet med samarbejdet imellem Audi og RFRSH er at hylde talent og være en aktiv del af en innovativ verden, som bringer unikke digitale oplevelser. Med fokus på netop dette, vil samarbejdet byde på yderligere initiativer i fremtiden, som bidrager til en endnu stærkere international placering inden for esport og digital underholdning.

Amager Bakke

Esport møder motorsport

Den ni dobbelte Le Mans-vinder Tom Kristensen har mødt League of Legends holdet Origen til en snak om performance, professionalisme og forventningens pres.

Se videoen af mødet mellem Tom Kristensen og Origen