Esport: Audi og RFRSH | Læs mere om samarbejdet her >
Service- og Reparationsabonnement

Esport

Audi og esport

Audi har været involveret i esport siden 2017, hvor mærket med de fire ringe som det første bilfirma, indgik et samarbejde med den danske virksomhed RFRSH Entertainment, der er blandt de førende medievirksomheder i esportverdenen. Samarbejdet imellem RFRSH og Audi tog første spadestik med Audi's partnerskab med det danske professionelle Counter-Strike hold Astralis. Efterfølgende tog parterne næste skridt med endnu et strategisk samarbejde omkring holdet Origen -et af de stærkeste internationale brands i spillet League of Legends.

Målet med Audi's engagement i esport er at hylde talent og være en aktiv del af en innovativ verden, som bringer unikke digitale oplevelser. Med fokus på netop dette blev dette blev Audi's engagement i esport endnu engang understreget, da Audi indgik som hovedpartner i det nystiftede Astralis Group, der samtidig overtog ejerskabet af både Origen og Astralis fra RFRSH Entertainment i juli 2019.

Amager Bakke

Future FC

Astralis Group og Audi har netop taget skridtet videre med offentliggørelsen af tredje skud på stammen - det nye FIFA-hold “Future FC”. Future FC er et nyt og spændende kapitel i Audi's samarbejde med Astralis Group, som skal bygge videre på den eksplosive udvikling og de digitale muligheder i esport.

At træde ind i FIFA er yderst relevant for Audi, da sport og specielt fodboldpartnerskaber ligger naturligt i Audi’s DNA – og ikke mindst som forlængelse af ambitionen om at være en aktiv og attraktiv del af en innovativ verden eksponeret i fantastiske oplevelser.

Samarbejdet imellem Audi og Astralis Group byder på yderligere initiativer i fremtiden, som bidrager til udviklingen af nyskabende content og fan engagement.

Amager Bakke

Esport møder motorsport

Den ni dobbelte Le Mans-vinder Tom Kristensen har mødt League of Legends holdet Origen til en snak om performance, professionalisme og forventningens pres.

Se videoen af mødet mellem Tom Kristensen og Origen