Esport: Audi og RFRSH > Oplev mere med Audi > Audi
Service- og Reparationsabonnement

Esport

Audi og Esport

Audi har været involveret i esport siden 2017, hvor mærket med de fire ringe som det første bilfirma, indgik et samarbejde med den danske virksomhed RFRSH Entertainment, der er blandt de førende medievirksomheder i esportverdenen. Samarbejdet imellem RFRSH og Audi tog første spadestik med Audis partnerskab med det danske professionelle Counter-strike hold Astralis. Siden da har Audi intensiveret sit engagement indenfor esport igennem endnu et strategisk samarbejde med RFRSH omkring holdet Origen, som allerede nu har markeret sig som et af de stærkeste internationale brands i spillet League of Legends.

Målet med Audis engagement i esport er at hylde talent og være en aktiv del af en innovativ verden, som bringer unikke digitale oplevelser. Med fokus på netop dette blev Audis engagement i esport endnu engang understreget, da Audi indgik som hovedpartner i det nystiftede Astralis Group, der samtidig overtog ejerskabet af både Origen og Astralis fra RFRSH Entertainment i juli 2019.

Nu har parterne netop taget skridtet videre med offentliggørelsen af tredje skud på stammen - det nye FIFA-hold “Future FC”. Future FC er et nyt og spændende kapitel i Audis samarbejde med Astralis Group, som skal bygge videre på den eksplosive udvikling og de digitale muligheder i esport. At træde ind i FIFA er yderst relevant for Audi, da sport og specielt fodboldpartnerskaber ligger naturligt i Audi’s DNA – og ikke mindst som forlængelse af ambitionen om at være en aktiv og attraktiv del af en innovativ verden eksponeret i fantastiske oplevelser.

Future FC tæller allerede de første to spillere på holdet, Fatih Üstün og Roee Feldman, som vil holde til i samme lokaler som Astralis og Origen.

Samarbejdet imellem Audi og Astralis Group byder på yderligere initiativer i fremtiden, som bidrager til udviklingen af nyskabende content og fan engagement.

Amager Bakke

Esport møder motorsport

Den ni dobbelte Le Mans-vinder Tom Kristensen har mødt League of Legends holdet Origen til en snak om performance, professionalisme og forventningens pres.

Se videoen af mødet mellem Tom Kristensen og Origen