Audi Forum | Læs om Audi Forum i Ingolstadt og Neckarsulm >
Service- og Reparationsabonnement

Audi Forum

Audi Forum - Ingolstadt & Neckarsulm

Audi Forum Ingolstadt ligger i Audis kraftfulde epicenter. Det er et direkte udtryk for vores filosofi og et effektivt medium til formidling af fascinationen ved Audi verdenen. Kundecentret, Audi museum mobile, markeds- og kundebygningen og den vidtstrakte Piazza giver en unik flair med deres åbne, transparente arkitektur. Audi Forum Ingolstadt er primært et mødested, åbent hele året rundt, med fokus på mennesker. Det illustreres af de tidsbegrænsede udstillinger, de mange servicefaciliteter og et væld af kulinariske nydelser samt en række kulturelle events, som med jævne mellemrum fylder Audi Forum Ingolstadt med liv.

Amager Bakke

Audi Forum Neckarsulm

Audi Forum ved fabrikken i Neckarsulm præsenterer nu ånden bag Audi mærket på en helt særlig måde. Du kan opleve Audi verdenen med en baggrund af spektakulær arkitektur, som kombinerer glas, stål og aluminium på mere end 11.000 kvadratmeter.

Glæd dig til et program, som vil gøre dit besøg til en oplevelse, du husker – med afhentningen af din nye bil som det perfekte højdepunkt. Visionært design er en fast bestanddel af de sportslige produkter fra Audi. Det findes ligeledes alle de steder, hvor Audi præsenterer sig selv over for kunderne. Attraktive modelpræsentationer, den spændende udlevering af bilen, kulturelle og kulinariske højdepunkter – alt dette kan opleves i det nye Audi Forum Neckarsulm.

Læs mere