Brugerbetingelser > Audi

Oplev

  • 1400x438_ASER_P_161014_rgb.jpg
1400x438_ASER_P_161014_rgb.jpg

Privatlivspolitik

Denne privatlivspolitik forklarer, hvordan Skandinavisk Motor Co. A/S (''vi'' eller ''os'') behandler dine personoplysninger i forbindelse med anvendelsen af applikationen mitAudi (”Applikationen”).

1. Dataansvarlig Den juridiske enhed, som er ansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger er:
Skandinavisk Motor Co. A/S
CVR-nr. 70 51 51 13
Park Allé 355
2605 Brøndby
info@audi.dk
43 28 82 00

2. Beskrivelse af handlingen

Formål
Kategorier af personoplysninger

Kilder 
Behandlingsgrundlag
Modtagere
Opbevaring

Formål #1

Funktioner i Applikationen:

Personoplysningerne anvendes til at matche data fra bilen med dig som bruger og for at kunne levere de funktioner, der er i Applikationen.

Vi behandler følgende kategorier af personoplysninger om dig:

Almindelige personoplysninger:

· Navn, adresse, email, telefonnummer, evt. Facebook-konto

Vi indsamler oplysninger fra følgende kilder:

·Direkte fra dig

 

Vi behandler dine personoplysninger som beskrevet ovenfor baseret på følgende behandlingsgrundlag

·Artikel 6.1.a (samtykke)

 

Vi kan dele dine personoplysninger med:

· Semler Services A/S

· Connected Cars A/S

· Semler Retail A/S

Dit Foretrukne Værksted

Vi vil opbevare personoplysninger så længe det er nødvendigt til de formål, der er nævnt.

· Hvis du ikke længere ønsker at bruge Applikationen, og du afmelder dig via www.mitaudi.dk vil personoplysningerne blive slettet inden for 30 dage.

Formål #2

Markedsføring:

Personoplysninger anvendes til markedsføringsmæssige formål, herunder at målrette vores kommunikation med dig på baggrund af de opsamlede data fra bilen samt sende dig relevant markedsføring i form af tilbud og nyhedsbreve.

Vi behandler følgende kategorier af personoplysninger om dig:

Almindelige personoplysninger:

Oplysninger om din brug af Applikationen og hjemmesiden via cookies og tilsvarende teknologier.

Vi indsamler oplysninger fra følgende kilder:

Direkte fra dig.

Vi behandler dine personoplysninger som beskrevet ovenfor baseret på følgende behandlingsgrundlag:

 Artikel 6.1.a (samtykke)

Vi kan dele dine personoplysninger med:

Semler Services A/S

Connected Cars A/S

 Semler Retail A/S

Dit Foretrukne Værksted

Vi vil opbevare personoplysninger så længe det er nødvendigt til de formål, der er nævnt.

· Hvis du ikke længere ønsker at bruge Applikationen, og du afmelder dig via www.mitaudi.dk, vil personoplysningerne blive slettet inden for 30 dage.

Formål #3

Optimering af brugeroplevelse på Applikationen og hjemmeside:

Personoplysninger indsamles ved din brug af Applikationen og vores hjemmeside www.mitaudi.dk. Disse oplysninger bruger vi til at optimere brugeroplevelsen på Applikationen og på vores hjemmeside og de ydelser vi tilbyder. Se nærmere herom i vores cookie-politik.
 

Vi behandler følgende kategorier af personoplysninger om dig:

Almindelige personoplysninger:

 

· Oplysninger om din brug af Applikationen og hjemmesiden via cookies og tilsvarende teknologier.

 

Vi indsamler oplysninger fra følgende kilder:

·Direkte fra dig

 

Vi behandler dine personoplysninger som beskrevet ovenfor baseret på følgende behandlingsgrundlag

·Artikel 6.1.a (samtykke)

Vi kan dele dine personoplysninger med:

Semler Services A/S

Connected Cars A/S

Semler Retail A/S

Dit Foretrukne Værksted

Vi vil opbevare personoplysninger så længe det er nødvendigt til de formål, der er nævnt.

· Hvis du ikke længere ønsker at bruge Applikationen, og du afmelder dig via www.mitaudi.dk, vil personoplysningerne blive slettet inden for 30 dage.

Formål #4

Statistik:

Personoplysninger anvendes til at udarbejde statistikker for brugen af Applikationen og vores hjemmeside.

Vi behandler følgende kategorier af personoplysninger om dig:

Almindelige personoplysninger:

Oplysninger om din brug af Applikationen og hjemmesiden via cookies og tilsvarende teknologier

Vi indsamler oplysninger fra følgende kilder:

Direkte fra dig

 

Vi behandler dine personoplysninger som beskrevet ovenfor baseret på følgende behandlingsgrundlag

· Artikel 6.1.a (samtykke)

 

Vi kan dele dine personoplysninger med:

· Semler Services A/S

· Connected Cars A/S

· Semler Retail A/S

Dit Foretrukne Værksted

Vi vil opbevare personoplysninger så længe det er nødvendigt til de formål, der er nævnt.

·Hvis du ikke længere ønsker at bruge Applikationen, og du afmelder dig via www.mitaudi.dk, vil personoplysningerne blive slettet inden for 30 dage.

Formål #5

Vejhjælp:

Personoplysninger anvendes for at vi kan sende hjælp til dig i tilfælde af uheld.

Vi behandler følgende kategorier af personoplysninger om dig:

Almindelige personoplysninger:

·GPS oplysninger om bilens position.

·Accelerationspåvirkning

Vi indsamler oplysninger fra følgende kilder:

 

·OBD-stikket installeret i bilen.

 

Vi behandler dine personoplysninger som beskrevet ovenfor baseret på følgende behandlingsgrundlag

· Artikel 6.1.a (samtykke)

Vi kan dele dine personoplysninger med:

· Semler Services A/S

·Connected Cars A/S

·SOS Dansk Autohjælp

Vi vil opbevare personoplysninger så længe det er nødvendigt til de formål, der er nævnt.

·Hvis du ikke længere ønsker at bruge Applikationen, og du afmelder dig via www.mitaudi.dk, vil personoplysningerne blive slettet inden for 30 dage.

Formål #6

Information om bilens tilstand:

Personoplysninger anvendes for at kunne give dig information om din bils tilstand og for at kunne muliggøre, at dit foretrukne værksted kan rådgive dig om bilen tekniske tilstand.

Vi behandler følgende kategorier af personoplysninger om dig:

Almindelige personoplysninger:

·Tekniske data i form af fejlmeddelelser, tilstand af bilens bruger-systemer (fx ”er bilen låst”) samt driftsparametre i form af tryk- og temperaturmålinger.

Vi indsamler oplysninger fra følgende kilder:

·OBD-stikket installeret i bilen.

Vi behandler dine personoplysninger som beskrevet ovenfor baseret på følgende behandlingsgrundlag

·Artikel 6.1.a (samtykke)

Vi kan dele dine personoplysninger med:

· Semler Services A/S

· Connected Cars A/S

· Dit Foretrukne Værksted

Vi vil opbevare personoplysninger så længe det er nødvendigt til de formål, der er nævnt.

·Hvis du ikke længere ønsker at bruge Applikationen, og du afmelder dig via www.mitaudi.dk, vil personoplysningerne blive slettet inden for 30 dage.

3. Pligtmæssig information Oplysningerne er obligatoriske, hvis du ønsker at anvende Applikationen. Hvis du ikke giver disse oplysninger, kan Applikationen ikke anvendes.
4. Dine rettigheder Du har følgende rettigheder:
• Du har ret til at anmode om indsigt, berigtigelse eller sletning af dine personoplysninger.
• Du har også ret til at modsætte dig behandlingen af dine personoplysninger og få behandlingen af dine personoplysninger begrænset.
• Særligt har du en ubetinget ret til at modsætte dig behandling af dine personoplysninger til brug for direkte markedsføring
• Hvis behandlingen af dine personoplysninger er baseret på dit samtykke, har du ret til at tilbagekalde dit samtykke til enhver tid. Din tilbagekaldelse vil ikke have betydning for lovligheden af behandlingen foretaget inden din tilbagekaldelse af dit samtykke.
• Du kan altid indgive en klage til en databeskyttelsestilsynsmyndighed, f.eks. Datatilsynet.

Du kan gøre brug af dine rettigheder ved at: rette henvendelse til Skandinavisk Motor Co. A/S via hjemmesiden www.mitaudi.dk eller via email: info@audi.dk.
Der kan være betingelser eller begrænsninger til disse rettigheder.