Audi x OB | Læs mere om partnerskabet her >
Audi og OB partnerskab

Audi x Odense Boldklub

Audi og OB er stolte samarbejdspartnere og det gode partnerskab fortsætter nu til gavn for både Audi, klubben og OB's fans. Audi og OB arbejder på at skabe unikke oplevelser på Nature Energy Park. Læs mere om partnerskabet herunder.

Audi Home & Away - unikke fanoplevelser

Snart har du mulighed for at vinde adgang til en række unikke OB-oplevelser i samarbejde med Audi. Oplevelserne bliver fysiske såvel som digitale og vil give dig som OB-fan en anderledes og enestående chance for at komme med bag kulissen før og under både træning og kamp. Hold øje her på sitet, når der åbnes op for konkurrencer eller følg med på OB's sociale medier, hvor aktiviteterne også meldes ud.

Audi Home i samarbejde med OB
Download alle
00:00 | 00:00
Audi Konkurrence Moment.jpg
Audi Konkurrence Moment.jpg
Audi og OB

Partnerskabet

Partnerskabet mellem Audi og OB åbner op for helt nye muligheder for dig som OB-fan, og for dig, som kører din Audi til service hos Audi Odense. Følg med her på siden, når der åbnes op for konkurrencer til unikke oplevelser, der bringer dig endnu tættere på OB eller følg med på ob.dk, hvor aktiviteterne også meldes ud.

Thomas Helveg - Audi Talks

Podcast med Thomas Helveg

OB ambassadør Thomas Helveg har været ude at køre Audi e-tron sammen med vært Jakob Aagaard Mortensen. Der bliver snakket om livet, karrieren og valgene. Lyt til podcastafsnittet her.

Lyt nu
Audi støtter fanmiljøet i OB
Download alle
00:00 | 00:00
Audi-OB-virtuel-billet-video.jpg
Audi-OB-virtuel-billet-video.jpg
 • fck-parken-1920x1080.png
  Audi x FCK

  Læs mere om vores samarbejde med F.C. København.

  Læs mere
 • audi-agf-header-1920x1080.png
  Audi x AGF

  Læs mere om vores samarbejde med AGF.

  Læs mere
 • audi-og-aab-fodbold-8-stage.jpg
  Audi x AaB

  Læs mere om vores samarbejde med AaB.

  Læs mere

Bliv klogere på biler med stik fra Audi

Audi har et bredt udvalg af modeller der tilbyder moderne og elektrisk mobilitet. Læs mere om vores plug-in hybridmodeller og 100% elektrisk modeller.

Audi Odense

Hos Audi Odense finder du de nyeste Audi modeller, et bredt sortiment af nyere brugte biler og autoriseret serviceværksted. I showroomet finder du kompetent rådgivning og sparring, så du føler dig bedst muligt forberedt til dit nye bilkøb. Medarbejderne møder dig i øjenhøjde og sætter en ære i at gøre hele din oplevelse til noget særligt både før, under og efter dit køb.