Audi x OB | Læs mere om partnerskabet her >
Audi og OB partnerskab

Audi x Odense Boldklub

Audi og OB er stolte samarbejdspartnere og det gode partnerskab fortsætter nu til gavn for både Audi, klubben og OB's fans. Audi og OB arbejder på at skabe unikke oplevelser på Nature Energy Park. Læs mere om samarbejdet herunder.

Audi Home

Audi Home & Away - unikke fanoplevelser

I 2021 åbnes der op for Audi Home & Away, hvor du i samarbejde med Audi har mulighed for at vinde enestående fodboldoplevelser til et udvalg af OB’s kampe. Du vil også have chancen for at snakke med udvalgte spillere eller vinde pladser i Audi Lounge til hjemmekampe og komme med, når klubben gæster en række stadions i Danmark via Audi Away.

Audi Home i samarbejde med OB
Download alle
00:00 | 00:00
Audi Konkurrence Moment.jpg
Audi Konkurrence Moment.jpg
Audi og OB

Partnerskabet

Partnerskabet mellem Audi og OB åbner op for helt nye muligheder for dig som OB-fan, og for dig, som kører din Audi til service hos Audi Odense. Følg med her på siden, når der åbnes op for konkurrencer til unikke oplevelser, der bringer dig endnu tættere på OB eller følg med på ob.dk, hvor aktiviteterne også meldes ud.

Thomas Helveg - Audi Talks

Podcast med Thomas Helveg

OB ambassadør Thomas Helveg har været ude at køre Audi e-tron sammen med vært Jakob Aagaard Mortensen. Der bliver snakket om livet, karrieren og valgene. Lyt til podcastafsnittet her.

Lyt nu

Audi støtter fanmiljøet i OB

00:00 | 00:00

Vorsprung durch Technik - på vejen og på banen

Audi Odense

Hos Audi Odense finder du de nyeste Audi modeller, et bredt sortiment af nyere brugte biler og autoriseret serviceværksted. I showroomet finder du kompetent rådgivning og sparring, så du føler dig bedst muligt forberedt til dit nye bilkøb. Medarbejderne møder dig i øjenhøjde og sætter en ære i at gøre hele din oplevelse til noget særligt både før, under og efter dit køb.

Audi Q8 TFSI e opladning

Audi hybrid- og elbiler

Audi e-tron Sportback

Audi e-tron