Audi x Vejen Frem | Læs mere om partnerskabet her >
Audi og Vejen frem

Audi x Vejen Frem

Audi x Vejen Frem

Ambitiøse talenter med et stålsat mindset og en tro på, at man kan gøre en forskel, er den helt korte karakteristik af personer og projekter, som Audi igennem flere år har gjort en stor indsats for at støtte op omkring. I starten af året indgik Audi Danmark et samarbejde med stwentyfive, hvor der gennem Carpool Karaoke-konceptet "Vejen Frem" bliver stillet skarpt på unge og talentfulde iværksættere. Se alle afsnit i videoserien og læs mere om samarbejdet herunder.

Audi og Vejen Frem

Drevet af talent

Vejen frem er en videoserie udviklet af det nordiske marketing bureau stwentyfive, som giver seeren mulighed for at komme tæt på udvalgte talenter og iværksættere, deres hverdag og op og nedture. Det tæller bl.a. Christian Arnstedt (Blazar Capital), Trine Hansen (Party In A Box), Christian Aachmaan (Shaping New Tomorrow) og Frederikke Anotonie Schmidt (Roccamore).

Som samarbejdspartner sætter Audi scenen for videoserien. Det sker i form af den lydløse kabine i den elektriske Audi e-tron, hvor high-speed internet, lyd fra Bang & Olufsen, komfortable sæder og panoramaglastag skaber den perfekte scene til konceptet.

Her på siden kan du løbende se alle afsnit.

Alle afsnit

Find alle afsnit af Vejen Frem herunder. Vi opdaterer løbende siden med nye afsnit.