Audi anhængertræk | Originale anhængertræk | Se dem her >
Audi reservedele

Originale Audi anhængertræk - oplev frihed og øget kapacitet

Et anhængertræk er en nem og enkel måde at øge kapaciteten og anvendelsesmulighederne af din Audi. Anhængertrækket giver dig frihed til at bruge din Audi til alle slags opgaver og fornøjelser, og når du vælger et originalt anhængertræk, passer det både design- og funktionsmæssigt perfekt til din Audi. Kontakt dit lokale Audi-værksted, og få dit anhængertræk monteret inden for få dage.

Audi reservedele

Originale Audi-anhængertræk

Vores anhængertræk er designet til at gøre din hverdag lettere og mere fleksibel. Uanset om familien skal på campingferie, haveaffaldet skal på genbrugsstationen, eller cyklen skal med på farten, kan et anhængertræk fra Audi klare opgaven. Din Audi har aldrig haft flere anvendelsesmuligheder.

Med et originalt anhængertræk fra Audi øges kapaciteten af din Audi betydeligt. Den kraftfulde og energieffektive motor, der kendetegner Audi, gør det muligt at hægte alt fra en stor og tung trailer til en lille og let cykelholder på bilen. Transport- og lastmulighederne er nærmest uendelige.

Design og funktionalitet er en integreret del af Audi, og vores anhængertræk er ingen undtagelse. Vi har gjort os umage for at fremstille et anhængertræk, der ikke kun passer perfekt til netop din Audi, men også ser perfekt ud. Et anhængertræk har aldrig været smukkere.

Audi reservedele

Designet og specialfremstillet til Audi

Originale anhængertræk er designet og specialfremstillet til Audi. Det betyder ikke kun, at pasformen og funktionaliteten er optimal i samspil med netop din Audi, men også at det stilrene og elegante design, der kendetegner din Audi, går igen i anhængertrækket. Selvom et anhængertræk er praktisk, må det gerne se smukt og æstetisk ud.

Hos Audi har vi to typer anhængertræk; et svingbart anhængertræk, der i en håndevending kan skjules elegant bag stødfangeren, og et aftageligt anhængertræk, der skal afmonteres efter brug. Det er din bilmodel, der afgør, hvilket af de to typer anhængertræk, vi kan montere på din Audi.

Audi reservedele

Kært barn har mange navne

I folkemunde kaldes anhængertrækket ofte for en jydekrog, med reference til dets store popularitet i især Jylland. Andre steder kaldes det for en anhængerkrog, en trækkrog eller blot et træk. Den tekniske betegnelse i færdselsloven er tilkoblingsanordning. Hos Audi går vi ikke så højt op i navne, så hos os må du kalde det, lige hvad du vil.

Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp i forbindelse med køb og montering af et originalt anhængertræk, er du meget velkommen til at kontakte os. Vores autoriserede mekanikere står klar til at hjælpe og rådgive dig.

Find Audi Servicepartner