Audi fælge | Originale fælge til din Audi | Se mere her >
Audi reservedele

Originale Audi fælge - fælge med kvalitet og individualisme

Opgrader din Audi med originale fælge i et stilrent og kompromisløst design, der er afstemt til din bil og tilpasset din personlighed. Originale fælge tilfører din Audi en karakterfuld kvalitet, der understøtter og fremhæver bilens køreegenskaber. Find dine fælge under Audi Original Tilbehør, og få dem monteret hos dit lokale Audi-værksted inden for få dage.

Audi reservedele

Originale Audi-fælge

Alle vores fælge er specialfremstillet og gennemtestet med udgangspunkt i netop din bilmodel. Du har derved garanti for, at fælgene har den perfekte pasform til netop din Audi, når du køber dem hos os. Pasformen sikrer dig optimale køreegenskaber og en uovertruffen manøvredygtighed.

Fælgene er udviklet i tæt samarbejde mellem designere, teknikere og ingeniører på vores fabrikker i Tyskland. I fremstillingsprocessen har vi taget højde for hver en lille detalje – fra den slidstærke og modstandsdygtige overflade til den lille men karakterfulde ventilhætte, der kan fås med indgraveret Audi-logo.

For os er fælge ikke kun et spørgsmål om godt design. Fælgene er afgørende for bilens bevægelse og dynamik og et vigtigt element i forhold til at sikre bilens stabilitet og din sikkerhed. Vi ved, at selv små forskelle i udformning og materialer har stor betydning, når bilen kører i høj fart, og vores fælge er derfor fremstillet med høj præcision.

Audi reservedele

Opgrader din Audi med originale fælge

Valget af fælge beror på en afvejning af din kørestil og dine ønsker til fælgenes udseende. Vi har et bredt sortiment af originale Audi-alufælge og Audi-stålfælge i mange forskellige størrelser, udformninger og designs, og derfor er vi overbeviste om, at du kan finde et sæt fælge hos os, der understøtter netop dine ønsker og behov. Find dine nye Audi-fælge her.

Alle vores fælge er naturligvis TÜV-godkendte, hvilket er din garanti for, at fælgene passer til bilen, har en høj styrke og har en lang levetid. Hvis du har brug for råd og vejledning i forbindelse med dit køb af nye fælge, kan dit lokale Audi-værksted hjælpe dig med at afdække dine behov og vælge de helt rigtige fælge. Find dit lokale Audi-værksted her.

Audi reservedele

Sikker montering hos dit lokale Audi-værksted

Find dine nye fælge under Audi Original Tilbehør, og få dem monteret hos dit lokale Audi-værksted. Vores specialuddannede Audi-teknikere er i stand til at montere fælgene sikkert og korrekt i henhold til fabrikkens og lovens forskrifter. Din bil skal ikke synes, når vores autoriserede teknikere har monteret dine nye fælge.

Vi er lagerførende i originale fælge til alle nuværende bilmodeller, og vi kan derfor fremskaffe og montere fælge til blandt andet Audi A1, A3, A4, A5, A6, A7 og A8, Audi R8, Audi TT og Audi Q2, Q3, Q5 og Q7. Derudover har vi naturligvis fælge til en lang række ældre bilmodeller på lager. Vores sortiment udvides løbende med henblik på at imødekomme dine ønsker og den teknologiske udvikling.

Find Audi Servicepartner