Audi Ferieklar | Gør din Audi klar til ferien > Audi Service > Audi
Audi vintertjek

Man er altid klar til ferie. Men hvad med din Audi?

For mange mennesker er ferietid lig med køretid. Glæden ved at pakke bilen og sætte kurs imod nye oplevelser, med bagagen fuld af forventninger, er et af årets højdepunkter. Ikke mindst, når feriekilometrene skal tilbagelægges i din Audi. Og sådan skal det gerne blive ved med at være. Hele vejen.

Få din lokale Audi Servirpartner til at kigge din Audi igennem inden din kør-selv-ferie. Så kan du og familien køre trygt og sikkert på ferie uden at skulle bekymre sig om bilens helbred.

En anelse ekstremt.

Vi véd godt, at du ikke skal ud at køre et 24-timers le Mans-løb. Men når ferieturen er i gang, tilbagelægges der ofte længere afstande på kortere tid, end du er vant til. Bilens motor og forskellige systemer skal arbejde mere intensivt i længere tid — evt. under forhold, som er ekstreme i forhold til det, du er vant til: Lavere grader, kørsel i bjerge, kø-kørsel i timevis, kraftige byger osv. Alt det stiller ekstra krav til dig, for du skal forudse en række uforudsigeligheder. Lad os hjælpe dig på vej med et ferietjek til kun 299 kr. uanset bilens alder.

Audi ferietjek
Tilbehør

Transportudstyr, som passer.

Hvis du skal på aktiv ferie, vil du muligvis medbringe ski, snowboards, kajakker eller hvad du ellers går og pusler med i fritiden. Hos Audi har vi et stort udvalg af transportudstyr, som lever op til kvaliteten på din Audi. Og det er væsentligt at du kan stole på det, når du stryger ned igennem Europas motorveje med fx en tagboks på taget. For du skal sidde bag rattet med en tryg fornemmelse af, at alting bliver, hvor det skal være. Hele vejen. Spørg os, hvad der passer bedst til din Audi.

Se udvalg af Audi Original Tilbehør
Ferietjek

Du kan køre ind i lovkrav, du ikke kender.

Når køreturen går over landegrænser, krydser du samtidig grænsen for nye regler og love. I Tyskland er det fx et krav, at du har refleksveste i bilen, så du er synlig, hvis du havarerer og bliver nødt til at stige ud af din Audi på motorvejen. Her er advarselstrekant også et krav, og mangler du dette udstyr, kan det udløse en bøde.

Find Audi servicepartner

Vi nøjes ikke med at ønske dig en dejlig ferie.

Hos Audi nøjes vi ikke med at håbe, at din ferie bliver dejlig. Vi vil hellere gøre vores til, at din bilferie bliver vellykket, og det gør vi bedst ved at have tjekket og testet din Audi, inden vi vinker farvel.

Audi ferietjek