Audi Sommertjek | Gør din Audi klar til ferien | Læs mere her >
Audi sommertjek

Man er altid klar til ferie. Men hvad med din Audi?

For mange mennesker er ferietid lig med køretid. Glæden ved at pakke bilen og sætte kurs imod nye oplevelser, med bagagen fuld af forventninger, er et af årets højdepunkter. Ikke mindst, når feriekilometrene skal tilbagelægges i din Audi. Og sådan skal det gerne blive ved med at være. Hele vejen. Få din lokale Audi Servicepartner til at kigge din Audi igennem inden din kør-selv-ferie. Så kan du og familien køre trygt og sikkert på ferie uden at skulle bekymre sig om bilens helbred.

Ved et sommertjek kontrollerer vi din bil grundigt og sørger for, at den er helt sikker at køre i uanset vind og vejr. F.eks. sørger vi for at fylde op med sprinklervæske, så du kan rense ruden optimalt under kørslen. Vi tjekker også viskerne og sikrer, at de sidder ordentligt fast. Et sommertjek garanterer dig også, at batteriet er fuldt funktionsdygtigt, og at kølesystemet er sikret mod det danske sommervejr. Derudover tjekker vi også en række andre ting i forbindelse med sommertjekket af din bil, som du kan se en oversigt af længere nede på siden.

Et sommertjek koster 299 kr. (garanteret maks. pris).*

Tilbehør

Sommertjek

I forbindelse med et sommertjek kontroller vi 13 punkter:

 • Kontrol af kølesystem og kølevæske stand (utætheder)
 • Kontrol af motorolie stand
 • Kontrol af batteri (visuelt)
 • Sprinklervæske (påfyldning uden beregning)
 • Kontrol for utætheder
 • Kontrol af bremsevæske stand
 • Kontrol af bremser (visuelt belægning rør og slanger)
 • Kontrol af udstødning og ophæng
 • Kontrol af støddæmpere (utætheder)
 • Kontrol af dækkenes tilstand og tryk
 • Kontrol af visker/sprinkleranlæg og viskerblade
 • Kontrol af lys og lygter
 • Kontrol af anhængertræk el-stikdåse

En anelse ekstremt.

Vi véd godt, at du ikke skal ud at køre et 24-timers le Mans-løb. Men når ferieturen er i gang, tilbagelægges der ofte længere afstande på kortere tid, end du er vant til. Bilens motor og forskellige systemer skal arbejde mere intensivt i længere tid — evt. under forhold, som er ekstreme i forhold til det, du er vant til: Lavere grader, kørsel i bjerge, kø-kørsel i timevis, kraftige byger osv. Alt det stiller ekstra krav til dig, for du skal forudse en række uforudsigeligheder. Lad os hjælpe dig på vej med et ferietjek til kun 299 kr. uanset bilens alder.

Pris for sommertjek (garanteret maks. pris 299 kr.) løber minimum t.o.m. d. 31/08-2020 og gælder kontrol af 13 punkter.

Audi ferietjek
Tilbehør

Transportudstyr, som passer.

Hvis du skal på aktiv ferie, vil du muligvis medbringe cykel, Paddleboard, kajakker eller hvad du ellers går og pusler med i fritiden. Hos Audi har vi et stort udvalg af transportudstyr, som lever op til kvaliteten på din Audi. Og det er væsentligt at du kan stole på det, når du stryger ned igennem Europas motorveje med fx en tagboks på taget. For du skal sidde bag rattet med en tryg fornemmelse af, at alting bliver, hvor det skal være. Hele vejen. Spørg os, hvad der passer bedst til din Audi.

Se udvalg af Audi Original Tilbehør
Ferietjek

Du kan køre ind i lovkrav, du ikke kender.

Når køreturen går over landegrænser, krydser du samtidig grænsen for nye regler og love. I Tyskland er det fx et krav, at du har refleksveste i bilen, så du er synlig, hvis du havarerer og bliver nødt til at stige ud af din Audi på motorvejen. Her er advarselstrekant også et krav, og mangler du dette udstyr, kan det udløse en bøde.

Find Audi servicepartner

Vi nøjes ikke med at ønske dig en dejlig ferie.

Hos Audi nøjes vi ikke med at håbe, at din ferie bliver dejlig. Vi vil hellere gøre vores til, at din bilferie bliver vellykket, og det gør vi bedst ved at have tjekket og testet din Audi, inden vi vinker farvel.

Audi ferietjek
*
Udvalgte Audi Servicepartnere tilbyder ikke sommertjek. Kontakt din lokale Audi Servicepartner for mere information.