Audi Sommertjek | Gør din Audi klar til ferien | Læs mere her >
Audi sommertjek

Audi Sommertjek

Sommerferien står for døren

Inden bilen pakkes, er det en rigtig god idé at få tjekket din Audi, så du og familien kan køre trygt og sikkert afsted på ferie.

Rigtig mange har oplevet fornøjelsen ved en bilferie, hvor både krop og sjæl kan følge med i takt med landskabets forandringer. Måske skal du ud i det danske sommerland, hvor du kan dufte et af verdens smukkeste have, Vesterhavet, eller mod varmere himmelstrøg, hvor du øjner alperne i horisonten. Uanset hvor du skal hen, er der ikke noget som problemer med bilen, der kan udfordre idyllen, når fokus er på afslapning og ferie.

Derfor tilbyder Audi et Sommertjek, hvor vi kontrollerer din bil grundigt og sørger for, at den er helt sikker at køre i. F.eks. sørger vi for at fylde den op med sprinklervæske og vi tjekker også, at viskerne og sikrer, at de sidder ordentligt fast. Et Sommertjek garanterer dig også, at batteriet er fuldt funktionsdygtigt, og at kølesystemet er sikret mod sommerens varme vejr. Nedenfor kan du se hele listen over de ting, som din Audi Servicepartner kontrollerer i forbindelse med et Sommertjek af din Audi.

Et Sommertjek koster 319 kr. (garanteret maks. pris).*

Tilbehør

Inkluderet i prisen

 1. Kontrol af kølesystem og kølevæske stand (utætheder)
 2. Kontrol af motorolie stand
 3. Kontrol af batteri (visuelt)
 4. Kontrol for utætheder
 5. Kontrol af bremsevæske stand
 6. Kontrol af bremser (visuelt belægning rør og slanger)
 7. Kontrol af udstødning og ophæng
 8. Kontrol af støddæmpere (utætheder)
 9. Kontrol af dækkenes tilstand og tryk (inklusiv reservehjul/dæk-kit)
 10. Kontrol af visker/sprinkleranlæg og viskerblade
 11. Kontrol af lys og lygter
 12. Kontrol af anhængertræk el-stikdåse
 13. Sprinklervæske (påfyldning uden beregning)

Dit klima- og airconditionanlæg er en vigtig del af komforten i din Audi

Det danske forår har været ustadigt og de svingende temperaturer og kombinationen af fugt og varme er den ideelle grobund for bakterier og urenheder. Derfor anbefaler vi hos Audi, for at opnå optimal effekt og komfort, at du som minimum får foretaget et service på dit klimaanlæg hvert andet år, så du sikrer dig, at luften er ren, frisk og har en behagelig temperatur. Lige nu tilbyder vi Klimaservice og Klimarens. Læs mere herunder.

Audi klimarens

Klimarens

Klimanlægget i biler skal regelmæssigt renses for at sikre frisk og ren luft i kabinen. Vi anbefaler som minimum at få foretaget en rens af klimaanlægget årligt for at forhindre dannelsen af bakterie og svampesporer, som giver dårlig lugt og usund luft i kabinen. Lige nu tilbyder vi en Klimarens til 395 kr. (garanteret maks. pris**, ekskl. pollenfilter). Vi udfører følgende på din Audis klimaanlæg:

 • Rens/desinficering af klimaanlæg
 • Kontrol af pollenfilter (ekskl. skift af pollenfilter)

Tilbuddet gælder fra den 20. juni t.o.m. den 31. august 2022

Book tid til Klimarens
Audi klimaservice

Klimaservice

Klimaanlægget er en vigtig del af komforten i din Audi. Systemet er med til at sørge for, at luften er ren, frisk og har en behagelig temperatur. Derfor er vedligeholdelse af klimaanlægget en naturlig del af din bilpleje og vi anbefaler som minimum, at det renses årligt, hvis man vil undgå bakterier og urenheder. Med et Klimaservice undgår man ligeledes nedslidning og en ringere effektivitet af anlægget. Lige nu kan du få et Klimaservice til 1.295 kr. (garanteret maks. pris**, ekskl. pollenfilter og kølemiddel). Ved et Klimaservice udfører vi følgende på din Audis klimaanlæg:

 • Systemtest af klimaanlæg
 • Kontrol og eventuel påfyldning af kølemiddel (merpris for kølemiddel)
 • Kontrol af pollenfilter (ekskl. skifte af pollenfilter)
 • Efter kontrol kontrolleres indblæsningstemperaturen

Tilbuddet gælder fra den 20. juni t.o.m. den 31. august 2022

Book tid til Klimaservice
Tilbehør

Transportudstyr som passer

Hvis du skal på aktiv ferie, vil du muligvis medbringe din cykel, dit paddleboard eller andet udstyr. Hos Audi har vi et bredt udvalg af transportudstyr, som lever op til kvaliteten på din Audi. Og det er væsentligt, at du kan stole på udstyret, når du kører på ferie med f.eks. en tagboks på taget. Du skal sidde bag rattet med en tryg fornemmelse af, at alting bliver, hvor det skal. Hele vejen. Spørg os, hvad der passer til din Audi.

Se udvalg af Audi Original Tilbehør
Ferietjek

Du kan køre ind i lovkrav, du ikke kender.

Når køreturen går over landegrænser, krydser du samtidig grænsen for nye regler og love. I Tyskland er det fx et krav, at du har refleksveste i bilen, så du er synlig, hvis du havarerer og bliver nødt til at stige ud af din Audi på motorvejen. Her er advarselstrekant også et krav, og mangler du dette udstyr, kan det udløse en bøde.

Find Audi servicepartner

Vi nøjes ikke med at ønske dig en dejlig ferie.

Hos Audi nøjes vi ikke med at håbe, at din ferie bliver dejlig. Vi vil hellere gøre vores til, at din bilferie bliver vellykket, og det gør vi bedst ved at have tjekket og testet din Audi, inden vi vinker farvel.

Audi ferietjek
*
Udvalgte Audi Servicepartnere tilbyder ikke Sommertjek. Kontakt din lokale Audi Servicepartner for mere information. Kampagnen gælder fra 20. juni t.o.m. 31. august 2022. Prisen inkluderer ikke eventuelle ekstra- eller tillægsydelser.
**
Udvalgte Audi Servicepartnere tilbyder ikke Klimarens/Klimaservice. Kontakt din lokale Audi Servicepartner for mere information. Kampagnen gælder fra 20. juni t.o.m. 31. august 2022. Prisen inkluderer ikke eventuelle ekstra- eller tillægsydelser.