Audi R8 Spyder V10 performance quattro priser og modeller >
  • stage_exterior_front.jpg
Audi R8 Spyder V10 performance

R8 Spyder V10 performance

Modellen kan ikke længere bestilles fra fabrikken. Kontakt din lokale Audi forhandler for mere information vedrørende lagerbiler.

Download alle
00:00 | 00:00
1920x1080-audi-r8-spyder-performance-front-R8_2020_1635.jpg
1920x1080-audi-r8-spyder-performance-front-R8_2020_1635.jpg
  • Ud over det sædvanlige: Flade slidser er en reminiscens om mærkeikonet Audi Sport quattro.

  • Et afsluttende statement: Luftudtagsgrillen i hele bilens bredde med en diffusor, som er placeret højt oppe.

  • Åben for alting: Audi R8 Spyder V10 performance quattro med åben kaleche.

  • 128 LED’er udgør en imponerende og særdeles synlig lyssignatur på bagenden.

  • Hækspoileren på Audi R8 Spyder V10 performance quattro er fremstillet af et kulfiberforstærket syntetisk materiale.

  • Et kig ind i bilen: Sæder med læder af typen Feinnappa i farven palominobrun med stålgrå kontrastsyninger.

  • Et unikt display: Omkring omdrejningstælleren i Audi virtual cockpit er der displays, der viser G-kraft, drejningsmoment eller omgangstider.

Kraften kommer lige fra hjertet

Den vil fange dine øjne og ørers opmærksomhed – Audi R8 Spyder V10 performance quattros karakter er finslebet med utæmmelig kraft: 5.2 FSI-motoren leverer et maksimalt drejningsmoment på 560 Nm ved 6.200 omdr./min. Takket være tørsumpsmøringen har centermotoren en særligt lav monteringsposition. Det har stor effekt på, hvor præcist du kan styre R8 i alle situationer. Den særlige tændingssekvens for de 10 cylindre resulterer i en helt unik lyd: en dyb hvæsende og snerrende lyd. Det er soundtracket på dine køreture – især hvis du kører med åben kaleche.

En nyudviklet 7-trins S tronic-gearkasse følger dig hele vejen op til tophastigheden med sine tætliggende sportslige gear sammen med et optimeret quattro-firehjulstræk. Det er ensbetydende med optimal momentfordeling til enhver tid, så du får en vigtig fordel, når det gælder vejgreb, dynamik og kørselssikkerhed.

Audi R8 Spyder V10 performance
Præstationer

Ydelse

620

hk

(620 hp)

Tophastighed

329

km/h

Acceleration

3,2

sek.

fra 0-100 km/h

Undervognen: præcision fra alle vinkler

Foruden præstationerne handler racerkørsel altid om, hvor præcist og direkte du kan overføre kraften til vejen. En vigtig del af svaret ligger i undervognen: Dobbelte wishbone-aksler guider alle fire hjul på Audi R8. Audi R8 Spyder v10 performance quattro er udstyret med køredynamiksystemet Audi drive select med fire køreprogrammer som standardudstyr. Med Audi magnetic ride kan et støddæmpersystem tilpasse den måde, hvorpå støddæmperne fungerer i forhold til din kørestil og vejens profil – i den forbindelse ændres karakteristikken for hvert individuelt hjul hvert millisekund.

Det nykonstruerede servosystem overfører dine styrebevægelser endnu mere direkte og sikrer usædvanligt præcis feedback fra vejen. Den dynamiske styring (ekstraudstyr) tilpasser styrevinklen i forhold til bilens hastighed, så køreegenskaberne bliver særdeles adrætte. .

De standardmonterede kulfiberforstærkede keramiske bremser på Audi R8 Coupé V10 performance quattro øger bremseeffekten. De er ekstraordinært temperaturbestandige, holdbare og – frem for alt – endnu lettere. Bremsekalibrene, der er antracitgrå som standardudstyr, fås også i rød som ekstraudstyr..

Audi R8 Spyder V10 performance quattro rearview

Interiøret: fokus og elegance

Racerløbsgenerne er også synlige i Audi R8-interiøret: Lige foran dig omslutter en stor, smukt udformet bue visuelt betjeningselementerne og afspejler dermed det førerfokuserede design i en monoposto. Audi R8 Spyder V10 performance quattro har skålformede sæder. Som standardudstyr byder interiøret på indtræk i læder/Alcantara, farvede interiørelementer i mercatoblå og dekorelementer i ultrahøjglanskulfiber. Pedaler og fodhviler i rustfrit stål og kulfiberindlæg er også standardudstyr. Og der er naturligvis ingen begrænsninger for dine individuelle ønsker. Audi exclusive kan tilbyde mange farve- og materialekombinationer, som du kan bruge til at sikre, at interiøret i din high performance-sportsvogn matcher din stil.

Audi R8 Spyder V10 performance interiør

Audi virtual cockpit: overblik over det hele

Konceptet med at bruge interiøret til at give føreren mulighed for at fokusere så meget som muligt på banen er videreført i det digitale univers med kombinationen af MMI Navigation plus og Audi virtual cockpit som standardudstyr. Hele betjeningskonceptet er konstrueret, så du kan betjene alle de vigtige funktioner uden at fjerne hænderne fra rattet og uden at fjerne blikket fra vejen. I det 12,3” display til Audi virtual cockpit er der fokus på en omdrejningstæller. Omkring omdrejningstælleren er andre instrumenter placeret, hvor du fx kan se drejningsmoment, G-kraft, omgangstider, motor- og gearolietemperatur, dæktryk og -temperatur. Audi R8 Spyder V10 performance quattro har en ekstra knap, hvormed du kan betjene de særligt tilpassede performance-programmer direkte.

Audi virtual cockpit