Audi A3 Sportback priser og modeller | Hatchback | Se her >

Audi A3 Sportback set forfra

Fremskridt vækkes til live

Progressivt design og innovative teknologier – Audi A3 Sportback.

A3 Sportback

332.054 kr.*

Brændstofforbrug, ved blandet kørsel* 18,2 km/l

CO₂-emissioner, ved blandet kørsel *: 126 g/km

Fortsæt konfiguration
Audi themes interior lightningAudi themes interior lightning

Note: Billedet er fra en Audi A6 Avant. Baggrundsbillede i MMI: © Thomas Hoepker - Magnum Photos

Mere information

1
De angivne brændstofforbrugs- og emissionsværdier er udregnet efter den foreskrevne målemetode WLTP. Læs mere om WLTP på audi.dk/wltp.
2
Bemærk: Systemerne fungerer kun inden for de systemmæssige grænser og som en hjælp til føreren. Føreren er fortsat altid ansvarlig for at føre bilen og skal hele tiden være opmærksom.
3
Polariserende solbriller vil begrænse brugen af head-up-displayet.
4
Afhængigt af land og motorvariant.
5
Til rådighed i udvalgte byer. Til rådighed til udvalgte gader.
6
En del af Audi connect Navigation & Infotainment (IT4).
7
Amazon Alexa og Amazon Music er en del af ekstraudstyret Audi connect Navigation & Infotainment, der fås som tilvalg mod merpris.

Amazon, Alexa og alle relaterede logoer er varemærker tilhørende Amazon.com, Inc eller tilknyttede selskaber. Integrering af Amazon Alexa er kun tilgængelig i følgende lande: Tyskland, Østrig, Storbritannien, Frankrig, Spanien, Italien, USA, Canada og Japan. Systemsproget i MMI Navigation plus med MMI touch skal indstilles til et sprog, som understøttes af Amazon Alexa. Du kan få yderligere informationer om tilgængeligheden hos din Audi partner.
8
Audi exclusive er ekstraudstyr mod merpris fra Audi Sport GmbH. Du kan få yderligere informationer om standard- og ekstraudstyr hos din Audi partner eller på www.audi.dk.
9
Fra Audi Sport GmbH.
10
Kun til modeller med 7-trins S tronic-dobbeltkoblingsgearkasse. Til biler med mildhybridsystem, uden kantbånd og kontrastsyninger på måtten.
11
Audi Original Tilbehør kan købes fra AUDI AG. Der er ikke taget hensyn til tilbehør ved beregningen af bilens brændstofforbrug og emissionstal. Derfor kan tilbehør kun monteres efter første indregistrering af bilen.
12
Det nævnte udstyr er ekstraudstyr mod merpris.
13
Kontakt din Audi partner for at få informationer om tilgængeligheden. Apple og alle relaterede logoer er varemærker tilhørende Apple Inc. eller tilknyttede selskaber. Apple Music er en del af ekstraudstyret Audi connect Navigation & Infotainment. Den generelle tilgængelighed af Apple Music afhænger af det enkelte land. Et dataabonnement og en brugerkonto hos Apple Music er påkrævet. Der kan opstå ekstra omkostninger ved dette. Apple Music forbeholder sig ret til at deaktivere tjenesten til enhver tid. Hvis du ønsker yderligere oplysninger, kan du kontakte din Audi partner.
14
Afhængigt af den landespecifikke tilgængelighed. Den aktuelle kompatibilitet med iOS-/Android-styresystemerne kan findes i beskrivelsen af myAudi-appen i den pågældende app-store. Kræver forudgående registrering på www.my.audi.com.
15
Afhængigt af den landespecifikke tilgængelighed.