Audi A3 Sportback | Oplev den innovative Audi A3 Sportback > A3 > Audi

A3 Sportback

Kraftfuld kørsel.

Et muskuløst design: Den dynamiske taglinje understreger den 5-dørs-models atletiske karakter. Den markante tornadolinje langs rudekanterne og bilens dynamic line over sidepanelet viser bilens tilbagelænede side. Set bagfra taler designet for sig selv med de nye tredimensionelle baglygter, tydelige kontrastlinjer og en bred diffusor. Et af højdepunkterne er Audi virtual cockpit, som nu tilbydes i klassen for kompakte biler. Oplev innovation – i mange afskygninger.

  • 563x317_AA3_161006.jpg
    Audi A3 Sportback Edition Plus

    Lige nu tilbyder vi Audi A3 til kampagnepriser på privatleasing, så du får meget mere udstyr til en meget lavere månedlig ydelse. Med en Audi A3 Sportback får du alt det bedste fra Audi i en kompakt størrelse, der er ideel til både korte byture og længere køreture. For bare 3.000 kr./md. kan du få alt køreglæden fra en af vores populære modeller.

    Modellen tilbydes kun på privatleasing. Kontakt din lokale Audi-forhandler for mere information om dine muligheder.

    Kontakt forhandler
Udstyrslinjer og -pakker

Du kan designe din Audi A3 Sportback, så den passer til dine specifikke behov. Det er muligt takket være forskellige udstyrslinjer og -pakker. Giv den et sportsligt præg eller gør designet mere markant med et bredt udvalg af farver. Det er op til dig. Uanset hvad du beslutter dig for, så gør alle de nye udstyrslinjer og -pakker det til en helt særlige oplevelse at køre i Audi A3 Sportback. Vis dig fra din sportslige side med udstyrslinjen A3 sport. Med detaljer, som i høj grad viser din Audi A3 Sportbacks temperament. Du kan vælge markante detaljer, som afspejler din individuelle personlighed med udstyrslinjen.

Højdepunkter

S line-sportspakke

Understreg din Audi A3 Sportbacks sportslige karakter med S line-pakkerne. Du kan fx understrege den dynamiske linjeføring, give kabinen endnu mere udtryk eller vælge en endnu mere sportslig undervogn for øget køredynamik. Og du kan gøre din Audi endnu mere atletisk – fx med S line-tagspoileren og belyste panellister foran med S-logo.