Audi A3 Sportback priser og modeller | Hatchback | Se her >

Det er okay at drømme om lidt ekstra

Audi A3 Sportback Limited Plus er til dig, som drømmer om lidt mere. Fx lidt mere design med S line eksteriørpakke, LED lygter og 18” alufælge. Den er også til dig, som drømmer om ekstra komfort med bl.a. adaptiv fartpilot, parkeringssensor bag, fuldautomatisk klimaanlæg og Audi smartphone interface. Kort sagt er Audi A3 Sportback Limited Plus til dig, som ønsker det hele, men ikke ønsker at betale ekstra.

Priserne starter fra 279.990 kr.

Modellen kan ikke længere bestilles på fabrikken. Kontakt din lokale Audi-forhandler for mere information vedrørende lagerbiler eller tag et kig på vores lagerliste på linket nedenfor.

Audi A3 Sportback Limited Plus

Audi A3 Sportback Limited Plus har mere udstyr, end du nogensinde har drømt om — uden at det koster ekstra. Audi A3 Sportback er én af vores mest populære modeller igennem tiden og med Limited Plus udgaven er du i den grad godt kørende. Vi har nemlig fyldt bilen med ekstraudstyr, og du får bl.a. LED forlygter, S line eksteriørpakke, 18" alufælge, klimaanlæg, adaptiv fartpilot og Audi smartphone interface inkl. Apple CarPlay på husets regning .

Priserne starter fra 279.990 kr. Kontakt din lokale Audi-forhandler for mere information.

Kampagnen gælder så længe lager haves. Audi A3 Sportback Limiited Plus fås med et Service- og reparationsabonnement, der dækker udgifter til service og reparationer, så du undgår uforudsete regninger. Læs mere på audi.dk/sr

Audi A3 Sportback Limited Plus
Mere om Audi A3 Sportback Limited Plus

En atletisk karakter

Den dynamiske tagkontur understreger Audi A3 Sportbacks atletiske karakter. Den markante tornadolinje langs rudekanterne og den dynamiske linje over sidepanelerne viser hatchback-modellens afslappede stil. Hækpartiet domineres af den tredimensionelle baglygtekombination, de klart afgrænsede linjer og en bred diffusor. Helt i tråd med sin dynamiske karakter synes Audi A3 Sportback med S line selection (ekstraudstyr) at befinde sig i overhalingsbanen, og dette udstyr fremhæver også både bilens og førerens individualitet og krav til dynamik.

Progressiv lysteknologi

Nat bliver til dag: Audi Matrix-LED-forlygterne (ekstraudstyr) giver en meget klar og jævn oplysning af vejen. Modkørende og forankørende køretøjer registreres og fades ud inden for de systemmæssige grænser, således at andre områder mellem og ved siden af dem fortsat er fuldt oplyste. Meget adaptiv lysfordeling forbedrer ikke kun belysningen af vejbanen, men sikrer tillige større sikkerhed og komfort. Derudover understreger det dynamiske blinkende lys den progressive lysteknologi – også på bilens hækparti.

Mere om lysteknologien
Download alle
00:00 | 00:00
  • I midten af enheden: den runde dreje-/trykknap og den tilhørende ring, som belyses med hvidt i forbindelse med MMI touch (ekstraudstyr). På overfladen sidder den berøringsfølsomme touchpad.

  • Audi A3 Sportback med iøjnefaldende lysgrafik: bixenonenheder er standardudstyr, LED-forlygter og Audi Matrix-LED-forlygter fås som ekstraudstyr.

  • Den kraftfuldt udformede motorhjelm, den iøjnefaldende singleframe-kølergrill og de smalle forlygter fremhæver Audi A3 Sportbacks dynamiske fremtoning.

  • Audi A3 Sportback er udstyret med en iøjnefaldende kombination af baglygter med individuel baglygtegrafik. Desuden er LED- og Audi Matrix-LED-forlygterne udstyret med dynamiske blinklys, der er indbygget i LED-kombinationsbaglygterne.

  • Differentieringen foran videreføres også i diffusoren, så den respektive udstyrslinje er synlig både for- og bagfra. Derudover er alle udstyrslinjer udstyret med krombelagte afdækninger til afgangsrørene.

  • For endnu større fleksibilitet i Audi A3 Sportback: splitbagsæder 40:20:40 (ekstraudstyr).

  • Interiøret byder på den topkvalitet, som Audi er så kendt for: Rattet med tre eger kan opvarmes som ekstraudstyr.

  • Et andet af bilens højdepunkter er det innovative betjenings- og visningskoncept i det fuldt digitale Audi virtual cockpit (ekstraudstyr).

  • Audi phone box i midterarmlænet kobler en kompatibel mobiltelefon trådløst op med bilens antenne via nærfeltsopkobling og giver mulighed for induktiv opladning.

  • Den eksklusive hi-fi-løsning: Bang & Olufsen-soundsystemet (ekstraudstyr).

Afbalanceret sportslighed

Undervognen på Audi A3 Sportback imponerer med sin sportslighed: Med sportsundervognen (ekstraudstyr) sænkes karrosseriet 15 millimeter, og med S line-sportsundervogn sænkes det 25 millimeter. Det elektromekaniske styretøj arbejder følsomt og effektivt. Det elektrisk assisterede progressive styretøj fås også som ekstraudstyr. Alle motorer imponerer med en smidig kørsel samtidig med, at høj effektivitet bibeholdes.

Komfortabel og innovativ

Højdepunktet i interiøret i Audi A3 Sportback er Audi virtual cockpit. Desuden sikrer rattet med tre eger og varme (ekstraudstyr) samt massagefunktionen, der kan bestilles som ekstraudstyr til førersædet, øget komfort og behagelig kørsel. De forskellige udstyrslinjer tilbyder dig et individuelt udvalg – i tillæg til basisudstyret kan du også vælge S line-sportspakken for et dynamisk udtryk.

Betjeningskoncept og infotainment

For at sikre, at alle relevante informationer er i synsfeltet under kørslen, kan A3 Sportback fås med fuldt digitalt Audi virtual cockpit som ekstraudstyr. Instrumentenheden med en 12,3” skærm med høj opløsning giver dig et endnu bedre overblik. Et stort udvalg af intelligente teknologier fås også som ekstraudstyr: Derfor kan man tilvælge topinfotainmentsystemet MMI Navigation plus med MMI touch og stemmebetjening – for intuitiv styring – til Audi A3 Sportback.

Mere om betjeningskoncept og infotainment

Højere sikkerhed

Med et omfattende udvalg af førerassistentsystemer er kørsel over landet og gennem byen endnu mere sikkert med Audi A3 Sportback: eksempelvis med assistenten til tværgående trafik bagved, som advarer dig om mulig kollisionsrisiko, når du bakker. Køassistenten (ekstraudstyr), der arbejder sammen med Audi adaptive cruise control med Stop&Go-funktion, sikrer også endnu større kørselssikkerhed takket være den integrerede afstandsholder.

Udsøgt og komfortabel

Den innovative teknologi og det førsteklasses udstyr i Audi A3 Sportback sikrer endnu mere komfort under alle køreture. 4,31 meter lang og med en akselafstand på 2,64 m – Audi A3 Sportback er sportslig og udtryksfuld. Derudover kan du fokusere på din dagligdag og sætte dit helt eget personlige præg på bilen.

A3 Sportback