Audi RS 3 Sportback priser og modeller | Hatchback | Se her >

RS 3 Sportback

Lagerbiler som matcher din konfiguration

Audi RS 3 Sportback - Begejstring og kvalitet i fuld fart

Takket være den kraftfulde 5-cylindrede TFSI-motor med 400 hk og et maksimalt drejningsmoment på 480 Nm klarer den nye Audi RS 3 Sportback sprinten op til 100 km/t på blot 4,1 sek. Udvendigt viser Audi RS 3 Sportback sin kraft i form af en præcist udformet Audi singleframe-grill med bikubestruktur i sort højglans, store luftindtag og kantede skørtelementer.

Modellen kan ikke længere bestilles på fabrikken. Kontakt din lokale Audi-forhandler for mere information vedrørende lagerbiler.

563x317_ARS3_161006.jpg
2.5 TFSI-motoren er ikke blot en motor, men et løfte. Tophastigheden kan som tilvalg hæves til 280 km/t. Den unikke lyd fra den 5-cylindrede motor med tændingsrækkefølgen 1-2-4-5-3 forstærker den emotionelle køreoplevelse. Motorlyden kommer fra den skiftevise tænding af cylindre lige ved siden af hinanden og cylindre længere væk fra hinanden. Den lynhurtige 7-trins dobbeltkoblingsgearkasse S tronic overfører kraften til det permanente firehjulstræk quattro. Med sine 400 hk yder motoren 33 hk mere en forgængeren, og derudover er den 26 kg lettere – blandt andet takket være krumtaphuset af aluminium. Derfor accelererer RS 3 Sportback fra 0-100 km/t på 4,1 sek. Det maksimale drejningsmoment på 480 Nm er til rådighed mellem 1.700 og 5.850 omdr./min. og sikrer fremragende motorkraft i et meget bredt omdrejningstalområde.
563x317_ARS3_D_161006_detail.jpg
Firehjulstrækket quattro, der er standardudstyr, og den 7-trins dobbeltkoblingsgearkasse S tronic sikrer mere dynamik og færre kompromiser. Trækkraften fordeles variabelt mellem akslerne – jo mere sportsligt føreren kører, desto hurtigere og mere ofte sendes størstedelen af trækkraften til bagakslen. Sporvidden på forakslen er 20 mm bredere end på A3 Sportback, og hjulkasserne er tilsvarende længere fra hinanden. Derudover har den RS-specifikke elektroniske stabilitetskontrol en sportsindstilling, som giver mulighed for kontrolleret drifting – en afgørende fordel på alle slags underlag. Med det standardmonterede køredynamiksystem Audi drive select kan mange komponenter som fx styretøjet, motorstyringen og de aktiverbare udstødningsventiler tilpasses komplet til den individuelle kørestil.

Ideallinjer, når de er bedst.

Audi RS 3 Sportback ser fremragende ud fra alle vinkler. Audi singleframe-grillen med tredimensionelt bikubedesign og quattro-logo, de store luftindtag og de kantede skørtelementer udtrykker en enestående dynamik. Den specielt udformede RS-stødfanger giver fronten et endnu bredere look. Styling-pakken i sort højglans (ekstraudstyr) giver et ekstra særligt præg på frontspoileren, rammen omkring Audi singleframe-grillen og siderudernes pyntelister. En markant tagspoiler sætter sit præg på bagenden, og den præcist udformede diffusorindsats med lodrette lameller og de store ovale afgangsrør fra RS-udstødningssystemet fuldender billedet. De 19” støbte aluminiumsfælge i 5-eget rotordesign og de keramiske bremseskiver foran (ekstraudstyr) viser også tydeligt bilens præstationer. Også selv om den nye Audi RS 3 Sportback allerede er ude af syne, næste gang du blinker med øjnene.
RS-Collage.jpg
Altid den bedste startplads.

Som standard bydes føreren velkommen af belyste indstigningslister med RS 3-modelbetegnelse. Sportssæder i sort læder af typen Feinnappa med RS-logo er standard, mens mere markant udformede RS-sportssæder med integrerede hovedstøtter fås som ekstraudstyr. Endnu mere sportslig med RS-designpakken: Røde kontrastsyninger giver et særligt præg i kabinen – fx på armlænene i dørene, måtterne og sikkerhedsselerne. RS-multifunktionslæderrattet med flad bund og skiftekontakter sikrer, at føreren har alt under kontrol. Det komplet digitale instrumentpanel Audi virtual cockpit viser alle informationer på bilens 12,3” display – og hvis det ønskes i en særlig RS-visning, hvor omdrejningstælleren er fremhævet.