A6 Avant e-tron concept > A6 > Audi
Audi A6 Avant e-tron concept

A6 Avant e-tron concept

Næste generation Avant

Vi er glade for at kunne dele de første informationer om A6 Avant e-tron concept her på siden. Tilmeld dig herunder, hvis du ønsker at blive opdateret med seneste nyt om Audi A6 Avant e-tron.

Elektrisk rækkevidde

700

km

Maks. ladeeffekt

270

kW

Batterikapacitet

100

kWh

Den elektriske platform gør det muligt

Når man taler om elbiler, er rækkevidden naturligvis vigtig. Audi A6 Avant e-tron concept giver os et hint om, hvad vi kan forvente af kommende elbilers rækkevidde. Afhængigt af bilens udstyr skulle en produktionsversion af Audi A6 Avant e-tron concept kunne have en WLTP-rækkevidde på op til 700 km. Den er desuden udstyret med et 800 V-system og har en lynopladningskapacitet på op til 270 kW. Alt dette er muligt takket være den nye PPE-platform (Premium Platform Electric). Mellem akslerne sidder en skalerbar batteripakke, som kan tilpasses til de motorer, som bilen udstyres med. Takket være skalerbarheden kan modeller med mindre motor udstyres med en mindre og lettere batteripakke. Batteriets placering langt ned og mellem akslerne gør ikke bare underværker for bilens køreegenskaber, men giver også mulighed for quattro-firehjulstræk.

Download alle
00:00 | 00:00
audi-a6-avant-e-tron-concept-fallback-1920x1080.jpg
audi-a6-avant-e-tron-concept-fallback-1920x1080.jpg

Oplysende lysteknologi

Digital Matrix-LED- og OLED-teknologi er ikke bare kompakt, men giver både for- og baglygterne et klart lys og flere unikke funktioner. Blandt andet kan man vælge mellem en række lyssignaturer. Takket være tre LED-projektorer i høj opløsning på karrosseriet kan der projiceres animationer ned på vejen. Enten som en hilsen til personerne i bilen eller for at advare andre trafikanter om en potentielt farlig situation. Yderligere fire LED-projektorer fungerer som bilens blinklys.

Forlygterne giver mange muligheder. Hvis Audi A6 Avant e-tron concept fx parkeres foran en mur, når den skal oplades, kan personerne i bilen fordrive tiden med at spille et tv-spil, som projiceres på muren via bilens digitale Matrix LED-forlygter. På konceptbilens bagende ses et nyt digitalt OLED-lys, som er integreret i den lysstribe, der forløber langs hele bilens bagende. Den kan lyse op med forskellige og individualiserbare lyssignaturer. OLED-teknologiens tredimensionelle konstruktion giver baglygterne en unik dybde.

Audi A6 Avant e-tron concept

Et smugkig på fremtiden

Forskellige designelementer viser at der er tale om en e-tron-model. F.eks. markerer det sorte indlæg mellem hjulkasserne over dørpanellisterne batteriets placering på Audi A6 Avant e-tron concept. Derudover giver de korte overhæng og den lave taglinje et sportsligt look.

Konceptbiler som Audi A6 Avant e-tron concept giver et indblik i, hvordan næste generation af elbiler kan se ud. Via linket herunder kan du også opleve Audi A6 Sportback e-tron concept – en bil til en ny æra.

Audi A6 e-tron concept

Audi A6 e-tron concept