Audi RS e-tron GT

En ny æra

Fremtidens mobilitet kommer ikke kun fra teknologien. Nye ideer, designs eller pladskoncepter er altid inspireret af tæt interaktion med mennesker. Derfor vil vi gerne give jer et indblik i Audis univers – for at vise jer, hvad der rører sig og inspirerer os på vores vej ind i fremtiden.

Video
Audi grandsphere concept

Fremtiden tager form

Vil du gerne tage et kig ind i fremtiden? Så gør det. Vores konceptbiler er udviklet med en målsætning om at give svar på morgendagens mobilitetsspørgsmål. For i sidste ende er det præcist de spørgsmål, som driver os fremad allerede nu. Hvordan bliver en bil til et interaktivt rum, hvilke innovationer og hvilke materialer kunne komme i betragtning – det kan du selv opleve med vores konceptbiler.

Video
 • 883x496-skysphere_2021_3378_sRGB.jpg
  Oplev fremtiden med Audi

  Oplev vores vision for fremtidens premiummobilitet, og oplev fascinerende konceptbiler.

  Få mere at vide
 • 883x496-skysphere_2021_3371_sRGB.jpg
  Interaktivt rum og ”experience device”

  Audi skysphere concept¹ er mærkets første bil i en familie af konceptbiler.

  Få mere at vide
 • 883x496_DK_Hero-1.jpg
  Mod fremtiden på første klasse

  Med Audi grandsphere concept¹, den anden i rækken af visionære konceptbiler, viser Audi sin fortolkning af fremtidens sedan.

  Få mere at vide
Audi RS Q e-tron, bilen der skal bruge i Dakar Rally, på sand

En ny æra inden for motorsport

Motorsport skriver ikke kun historie – men også fremtiden. Vi tester det mulige og flytter grænser i konkurrencerne. Mange tekniske koncepter kan testes på racerbanerne forud for en mulig fremtidig brug i serieproduktionen. Det er det, vi mener med fremskridt – for Audi mærket, og også for Audi Sport.

Video
 • 883x496_M01_DAKAR38207_wf10.jpg
  Udfordringen er taget op

  Passion på den ene side, en forfølgelse af perfektion på den anden. At fejre sejrene og lære fra nederlagene. Alt dette rykker os fremad. Oplev Audi Sports univers.

  Få mere at vide
 • 883x496-desktop-rallye_dakar_seebach-11521B01.jpg
  ”Vi er begejstrede over det ekstreme”

  Vi skal konkurrere i Dakar Rally i januar 2022 med den nyudviklede Audi RS Q e-tron¹. Julius Seebach, som er øverste chef for Audi Sport, taler om modet til at turde prøve noget nyt.

  Få mere at vide
 • 883x496-desktop-oliver-hoffmann-11921C01.jpg
  ”Mere end bare et slogan”

  Hvordan kan ”Vorsprung” oversættes til en ny tidsalder inden for mobilitet? Oliver Hoffmann, som er medlem af direktionen med ansvar for den tekniske udvikling hos AUDI AG, forklarer, hvad dette løfte betyder for ham.

  Få mere at vide

Fremskridt gange fire

Hvis du gerne vil fremad, skal du rykke grænserne, ændre en del af verden – og inspirere mennesker i løbet af processen. For at opnå dette definerer vi hos Audi fremskridt på fire områder: bæredygtighed, design, digitalisering og præstationer.
 • 883x496_desktop_AUDI_sRGB_AFA_sh0113_SCAN_L1_v02.900143.jpg
  Tag ansvar

  Ager mere bæredygtigt, og lav din tankegang helt om i løbet af processen. Fra logistikkæden til en inkluderende virksomhedsstruktur. Når det gælder bæredygtighed, så tæller alle bidrag.

  Få mere at vide
 • 883x496-desktop-lichtentstehungsprozess-10821B01.jpg
  Skab fremtiden

  For os betyder design meget mere end at designe biler. Vi vil gerne åbne rum for nye, fascinerende oplevelser – og forenkle hverdagen for mennesker i løbet af processen.

  Få mere at vide
 • 883x496-dektop-boellingerhoefe-06221B01.jpg
  Digitaliser mobiliteten

  Digitalisering er nøglen til morgendagens mobilitet. Mange ting vil være mulige via digitale kanaler – og det åbner fascinerende veje ind i fremtiden.

  Få mere at vide
 • 883x496-desktop-entwicklungsreportage-wow-gefuehl06721B01.jpg
  Flyt grænserne

  Det, der har virket umuligt i lang tid, kan pludselig blive realitet – når mennesker sætter spørgsmål ved grænserne og tør at prøve noget nyt.

  Få mere at vide
Kvinde står ved siden af Audi RS e-tron GT

Fremtiden er allerede ude på vejen

Det er ikke kun det enestående design og de imponerende elektriske præstationer, der gør Audi RS e-tron GT til noget særligt. Denne Gran Turismo nyfortolker raffineret sportslighed – og viser den stil, som vil skabe mærket i fremtiden.

Oplev Audi RS e-tron GT
1
De angivne brændstofforbrugs- og emissionsværdier er udregnet efter den foreskrevne målemetode WLTP. Læs mere om WLTP på audi.dk/wltp.
2
Den viste bil er en konceptbil, der ikke er tilgængelig som produktionsmodel.
3
Denne bil er en Dakar Rally-racerbil, som ikke er til salg.