Audi e-tron GT

En ny æra

Fremtidens mobilitet kommer ikke kun fra teknologien. Nye ideer, designs eller pladskoncepter er altid inspireret af tæt interaktion med mennesker. Derfor vil vi gerne give jer et indblik i Audis univers – for at vise jer, hvad der rører sig og inspirerer os på vores vej ind i fremtiden.

Audi grandsphere concept

Fremtiden tager form

Vil du gerne tage et kig ind i fremtiden? Så gør det. Vores konceptbiler er udviklet med en målsætning om at give svar på morgendagens mobilitetsspørgsmål. For i sidste ende er det præcist de spørgsmål, som driver os fremad allerede nu. Hvordan bliver en bil til et interaktivt rum, hvilke innovationer og hvilke materialer kunne komme i betragtning – det kan du selv opleve med vores konceptbiler.

Læs mere
Video
 • 1920x1080-desktop-grandsphere-leverage-innovative-UX-10621B01.jpg
  Imponerende oplevelser og intuitiv betjening

  Lige som resten af bilen giver Audi grandsphere concepts² brugerflade en progressiv oplevelse. Vi har talt med to af udviklerne bag Audis brugerflader.

  Få mere at vide
 • 1920x1080-desktop-PB21-Hype-Sports-Transformation-10221B01_videovorschaubild.jpg
  Formskifte fra en roadster til en lounge på hjul

  Audi skysphere concept² er en bil med to karakterer. Audi designerne Charles Lefranc og Gael Buzyn taler med os om dens progressive design.

  Få mere at vide
 • 1920x1080-desktop-individual-sphere-for-high-class-quality-time-09721B01.jpg
  En progressivt luksuriøs lounge på hjul

  Designerne bag Audi grandsphere concept² beskriver rummeligheden og oplevelserne, som morgendagens luksussedan kunne byde på.

  Få mere at vide
Ken Block Audi S1 Hoonitron

Audi S1 Hoonitron til Ken Block

Ken Block er rallykører og en superstjerne på internettet. Ved hovedkvarteret for Audi Sport i Neuburg an der Donau i Tyskland kørte han en tur i en Audi RS e-tron GT og talte om elektrisk mobilitet og fremskridt, og hvordan hans samarbejde med mærket med de fire ringe har resulteret i den spektakulære Audi S1 e-tron quattro Hoonitron.

Læs interviewet med Ken Block

Fremskridt gange fire

Hvis du gerne vil fremad, skal du rykke grænserne, ændre en del af verden – og inspirere mennesker i løbet af processen. For at opnå dette definerer vi hos Audi fremskridt på fire områder: bæredygtighed, design, digitalisering og præstationer.
 • 883x496_desktop_AUDI_sRGB_AFA_sh0113_SCAN_L1_v02.900143.jpg
  Tag ansvar

  Ager mere bæredygtigt, og lav din tankegang helt om i løbet af processen. Fra logistikkæden til en inkluderende virksomhedsstruktur. Når det gælder bæredygtighed, så tæller alle bidrag.

  Få mere at vide
 • 883x496-desktop-lichtentstehungsprozess-10821B01.jpg
  Skab fremtiden

  For os betyder design meget mere end at designe biler. Vi vil gerne åbne rum for nye, fascinerende oplevelser – og forenkle hverdagen for mennesker i løbet af processen.

  Få mere at vide
 • 883x496-dektop-boellingerhoefe-06221B01.jpg
  Digitaliser mobiliteten

  Digitalisering er nøglen til morgendagens mobilitet. Mange ting vil være mulige via digitale kanaler – og det åbner fascinerende veje ind i fremtiden.

  Få mere at vide
 • 883x496-desktop-entwicklungsreportage-wow-gefuehl06721B01.jpg
  Flyt grænserne

  Det, der har virket umuligt i lang tid, kan pludselig blive realitet – når mennesker sætter spørgsmål ved grænserne og tør at prøve noget nyt.

  Få mere at vide
Kvinde står ved siden af Audi RS e-tron GT

Fremtiden er allerede ude på vejen

Det er ikke kun det enestående design og de imponerende elektriske præstationer, der gør Audi RS e-tron GT til noget særligt. Denne Gran Turismo nyfortolker raffineret sportslighed – og viser den stil, som vil skabe mærket i fremtiden.

Oplev Audi RS e-tron GT
1
Den viste bil er en konceptbil, der ikke er tilgængelig som produktionsmodel.
2
De angivne brændstofforbrugs- og emissionsværdier er udregnet efter den foreskrevne målemetode WLTP. Læs mere om WLTP på audi.dk/wltp.