Audi e-tron GT quattro | Elbil | Sportslighed i særklasse >

CO2-emissioner, ved blandet kørsel*: 0–0 g/km

Strømforbrug, ved blandet kørsel*: 21,8–19,9 kWh/100 km

Elektrisk. Og meget andet skønt.

Vis dine farver

Giv din Audi e-tron GT et personligt touch ved at vælge farve og fælge.

e-tron GT

Strømforbrug ved blandet kørsel i kWh/100 km¹: 19,6–18,8 (NEDC); 21,6–19,9 (WLTP) | CO₂-emissioner ved blandet kørsel i g/km¹: 0.

Eksteriør

Fælge

Kemoragrå metallak
Suzukagrå metallak
Tangorød metallak
Mythossort metallak
Daytonagrå perleeffekt
Ascariblå metallak
Florettsølv metallak
Ibishvid metallak
Tacticalgrøn metallak
Letmetalfælge, 5-eget, sort
Letmetalfælge, 5-eget aero-design, platingrå
Letmetalfælge, 5-dobbelteget offsetdesign, sorte, højglanspolerede
Letmetalfælge, 5-eget aeromodul, sorte, højglanspolerede
Letmetalfælge, 10-eget trapezmodeldesign, platingrå, diamantskåret
Letmetalfælge, 5-dobbelteget offsetdesign, platingrå
Letmetalfælge, 10-eget trapezmodeldesign, platingrå, diamantskåret
Letmetalfælge, 10-eget trapez moduldesign, titaniumgrå, diamantskåret
Letmetalfælge, 5-eget aerodesign, sort højglans

Kemoragrå metallak


e-tron GT

Strømforbrug ved blandet kørsel i kWh/100 km¹: 19,6–18,8 (NEDC); 21,6–19,9 (WLTP) | CO₂-emissioner ved blandet kørsel i g/km¹: 0.

Elektrisk ydelse

350

kW

Acceleration (0-100 km/t)

4,1

sek.

Rækkevidde op til

479

km

Udvendigt design

Idéerne bliver til fremtidens proportioner på en gran turismo – lav og bred med en lang akselafstand – og viser tydeligt, at her mødes sportslighed med anvendelighed i dagligdagen. Det skulpturelle design af karrosseriet er indbegrebet af kraft og præstationer.

Interiør

Audi e-tron GT quattro² er en moderne demonstration af fremskridt. Den udstråler sportslighed, eksklusivitet og komfort. Sportssæder plus foran med integrerede hovedstøtter har også markant udformede sidestøtter, som giver god sidestøtte ved kørsel i sving og sportslig kørsel.

Opladning derhjemme og på farten

Det 800 V litium-ion-batteri integreret fladt i bilens bund byder på en ekstremt høj ydelse – både når det gælder opladning og under kørslen. I kombination med rekuperationssystemet er der beregnet en rækkevidde på op til 479 km i henhold til WLTP-målemetoden.

Batteriopladning fra 5% til 80% på

22,5

min

(under ideelle forhold⁵)

Ladesystem

800

volt

Maksimal opladningseffekt: 270 kW

Batterikapacitet (netto) op til

83,7

kWh

Køredynamik

I kombination med den elektriske drivlinje sikrer det fuldt variable quattro firehjulstræk, at trækkraften fordeles intelligent til de individuelle hjul. Når der er tilstrækkeligt med vejgreb, sendes trækkraften primært til forakslen.

Audi exclusive

Gør noget særligt til noget helt personligt. Med Audi exclusive får du muligheden.

 • eGT_2021_2302.jpg
  Start konfiguration

  Individualiser en Audi e-tron GT², så den matcher dine idéer.

  Start her
 • egt_2021_2336_previewImage.jpg
  #e-tron-nyheder – altid et skridt foran fra nu af

  Den næste store milepæl på vej mod fremtidens mobilitet er blevet præsenteret. Få eksklusive informationer, spændende baggrundsoplysninger og elektrificerende impulser vedrørende Audi modellerne med komplet elektrisk eller plug-in-hybriddrivlinje fra e-tron-nyheder.

  Tilmelding til nyhedsbrev

Functions on Demand

Med Functions on Demand tilbyder Audi sine kunder endnu mere fleksibilitet, når de skal vælge udstyr til deres bil. En række funktioner kan tilvælges på et hvilket som helst tidspunkt. Funktionerne kan vælges intuitivt og hurtigt via myAudi-appen¹⁰.

Audi e-tron GT fra siden

Produktionsstandard

Ved produktionen af den eldrevne gran turismo på Böllinger Höfe, i nærheden af Neckarsulm, kombineres opmærksomhed omkring detaljen med præcision og kvalitet.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål
Hvad er ladetiden og ladeeffekten for Audi e-tron GT?
Ladeeffekten på en Audi e-tron GT er op til 270 kW DC og du kan lade op til 80% på 22,5 minutter. Vælger du at lade hjemme med 11 kW AC, kan du forvente en ladetid på 9,5 timer.
Hvor meget bagagerumsplads er der i Audi e-tron GT?
Der er plads til 405 l.
Audi RS e-tron GT

Audi RS e-tron GT

Mere information

1
De angivne brændstofforbrugs- og emissionsværdier er udregnet efter den foreskrevne målemetode WLTP. Læs mere om WLTP på audi.dk/wltp.
2
Strømforbrug ved blandet kørsel i kWh/100 km¹: 19,6–18,8 (NEDC); 21,6–19,9 (WLTP) CO₂-emissioner ved blandet kørsel i g/km¹: 0
3
Batteriets ladetid kan variere afhængigt af en række faktorer, herunder udetemperaturen, anvendelsen af andre landespecifikke stik og anvendelsen af forklimatiseringen (fx fjernbetjent klimatisering af bilen). Hvis man anvender husholdningsstikdåser, begrænser e-tron-opladningssystemet opladningskapaciteten.
4
The e-tron Charging Service kan kun anvendes til elektrificerede modeller fra Audi (kræver et gyldigt stelnummer). Adgang over hele Europa: e-tron Charging Service er tilgængelig i 26 europæiske lande. Udbredelse til flere lande er i planlægningsfasen. Antallet af tilgængelige ladepunkter vokser hele tiden, men varierer fra land til land og afhænger af, i hvor høj grad den eksisterende infrastruktur udvides. Der er ingen berettigelse til adgang til alle ladepunkter i et givent land. AUDI AG kan ikke garantere for funktionen, tilgængeligheden, opladningskapaciteten og andre egenskaber ved opladningsinfrastrukturen. Information om placeringen af de tilgængelige ladepunkter opdateres jævnligt, men man kan ikke gøre krav på fuldstændighed. Kundekortet til e-tron Charging Service kan først anvendes i netværket 24 timer efter aktivering af kortet. Hvor det er relevant, kan kortet anvendes med lokale begrænsninger inden for de første 24 timer. Autentificering via myAudi-appen (QR-kode på ladestationen) kræver en aktiv radio- og internetforbindelse. Autentificeringsmetoden er ikke tilgængelig ved alle ladestationer. Priserne harmoniseres inden for de enkelte europæiske lande, men kan afvige fra priserne i Tyskland. De nyeste informationer om priser og abonnementer gældende for Danmark kan ses på www.e-tron.charging-service.audi. Efter tegning af dit e-tron Charging Service-abonnement skal du kun betale udgifter til strømmen – Audi dækker udgifterne til det månedlige gebyr for transit-taksten i det første år. Efter det første år forlænges abonnementet automatisk i yderligere 12 måneder (uden varsel), og det månedlige gebyr skal betales. Informationer om priser og betingelser er tilgængelige på www.e-tron.charging-service.audi.
5
Audi exclusive is an option from Audi Sport GmbH. Please contact your Audi partner or visit www.audi.com for detailed information about standard and optional equipment.
6
Ved AC-opladning anbefaler Audi, at man oplader højvoltsbatteriet ved industristikdåser, ved ladestationer eller via en wallbox. Det er mere effektivt og markant hurtigere end opladning via en husholdningsstikdåse. Du bør ikke oplade din bil regelmæssigt via husholdningsstikdåser ved hjælp af det mobile e-tron-opladningssystem (compact og connect), hvis du har adgang til en industristikdåse med vekselstrøm (AC) eller en offentlig AC- eller DC-ladestation. Ladekapaciteten afhænger af det anvendte strømstik, landets strømstyrke og antallet af tilgængelige faser i strømnetværket såvel som kundens egen installation på bopælen. Den kan derfor være lavere i nogle tilfælde.