Audi RS e-tron GT | Elbil | Se priser og modeller her >
Audi RS e-tron GT

RS e-tron GT

Rækkevidde op til

465

km

Batterikapacitet (netto) op til

83,7

kWh

Maks. DC-opladning op til

270

kW

Modellen kan ikke længere bestilles på fabrikken. Kontakt din lokale Audi forhandler for mere information vedrørende lagerbiler.

Rendyrket energi og progressive præstationer

Elektrisk ydelse

440

kW

Acceleration (0-100 km/t)

3,3

sek.

Rækkevidde op til

465

km

Masser af rækkevidde

Højvoltsbatteriet med en kapacitet på 83,7 kWh (netto) giver en maksimal rækkevidde på op til 465 km. Når batteriopladningen er lav, kan du udnytte ekstra potentiel rækkevidde ved fx at aktivere Range-indstillingen i MMI-systemet. Beregn din rækkevidde herunder.

Opladning, når og hvor det passer dig

Det 800 V litium-ion-batteri integreret fladt i bilens bund byder på en ekstremt høj ydelse – både når det gælder opladning og under kørslen. I kombination med rekuperationssystemet er der beregnet en rækkevidde på op til 472 km i henhold til WLTP-målemetoden.

Kompromisløs opladning med Clever

Clever er et univers af opladning, der gør det nemt, enkelt og ligetil at køre på strøm. Clever er der, hvor du også er – hjemme, på arbejdet, i byerne, på farten, og ved indkøbs- og shoppingcentre. Vælg opladning på abonnement med eller uden ladeboks hjemme, eller køb din egen ladeboks med elafgiftsrefusion. Køber du en Audi RS e-tron GT, får du endda en skarp pris på installation af ladeboksen. Valget er dit – og uanset hvad, får du fri adgang til Danmarks største ladenetværk.

Clever ladeboks

Batteriopladning fra 5% til 80% på

22,5

min.

(under ideelle forhold⁵)

Ladesystem

800

volt

Maksimal opladningseffekt: 270 kW

Batterikapacitet (netto) op til

83,7

kWh

Udvendigt design

Ambitionen om at genfortolke en bil afspejles også i det puristiske design, som er inspireret af aerodynamiske præstationer. Progressiv luksus giver momentum til en endnu mere intens køreoplevelse spækket med emotion. Karakteristisk: RS-logoer med den røde firkant.

Indvendigt design

RS-designpakken rød tilfører markante detaljer til bilens interiør med kontrastsyninger i expressrød.

RS-designpakken grå understreger også den markante elegance og det progressive design af bilens interiør med en kombination af førsteklasses interiørmaterialer og kontrastsyninger i stålgrå.

Køredynamik

Den kraftudfoldelse, som Audi RS e-tron GT² leverer med sit fuldt elektriske quattro-firehjulstræk, er imponerende. En elmotor på hhv. forakslen og bagakslen leverer en ydelse på op til 598 hk (440 kW).

Audi exclusive⁵

Bliv selv designer, og giv din Audi RS e-tron GT² et look, som er lige så unikt som din egen karakter.

 • RSeGT_2021_2378.jpg
  Start konfiguration

  Individualiser en Audi RS e-tron GT², så den matcher dine idéer.

  Start konfiguration
 • egt_2021_2336_previewImage.jpg
  #e-tron-nyheder – altid et skridt foran fra nu af

  Den næste store milepæl på vej mod fremtidens mobilitet er blevet præsenteret. Få eksklusive informationer, spændende baggrundsoplysninger og elektrificerende impulser vedrørende Audi modellerne med komplet elektrisk eller plug-in-hybriddrivlinje fra e-tron-nyheder.

  Tilmelding til nyhedsbrev

Functions on Demand

Med Functions on Demand tilbyder Audi sine kunder endnu mere fleksibilitet, når de skal vælge udstyr til deres bil. En række funktioner kan tilvælges på et hvilket som helst tidspunkt. Funktionerne kan vælges intuitivt og hurtigt via myAudi-appen⁸.

Audi RS e-tron GT

Produktionsstandard

Ved produktionen af den eldrevne gran turismo på Böllinger Höfe, i nærheden af Neckarsulm, kombineres opmærksomhed omkring detaljen med præcision og kvalitet.

Audi e-tron GT

Audi e-tron GT

Mere information

1
De angivne brændstofforbrugs- og emissionsværdier er udregnet efter den foreskrevne målemetode WLTP. Læs mere om WLTP på audi.dk/wltp.
2
Strømforbrug ved blandet kørsel i kWh/100 km¹: 20,2–19,3 (NEDC); 22,5–20,6 (WLTP) CO₂-emissioner ved blandet kørsel i g/km¹: 0.
3
Batteriets ladetid kan variere afhængigt af en række faktorer, herunder udetemperaturen, anvendelsen af andre landespecifikke stik og anvendelsen af forklimatiseringen (fx fjernbetjent klimatisering af bilen). Hvis man anvender husholdningsstikdåser, begrænser e-tron-opladningssystemet opladningskapaciteten.
4
Ved AC-opladning anbefaler Audi, at man oplader højvoltsbatteriet ved industristikdåser, ved ladestationer eller via en wallbox. Det er mere effektivt og markant hurtigere end opladning via en husholdningsstikdåse. Du bør ikke oplade din bil regelmæssigt via husholdningsstikdåser ved hjælp af det mobile e-tron-opladningssystem (compact og connect), hvis du har adgang til en industristikdåse med vekselstrøm (AC) eller en offentlig AC- eller DC-ladestation. Ladekapaciteten afhænger af det anvendte strømstik, landets strømstyrke og antallet af tilgængelige faser i strømnetværket såvel som kundens egen installation på bopælen. Den kan derfor være lavere i nogle tilfælde.
5
Audi charging tilbydes af Volkswagen Group Charging GmbH (Elli), Mollstrasse 1, D-10178 Berlin Adgang og netværk: Antallet af tilgængelige ladepunkter udvikler sig hele tiden. Audi charging kan kun anvendes til elektrificerede modeller fra Audi (kræver et stelnummer). Adgang over hele Europa: Audi charging vil være tilgængeligt i følgende lande fra den 01.01.2023 (i henhold til informationerne fra den 01.01.2023): Østrig, Belgien, Bulgarien, Kroatien, Tjekkiet, Danmark, Estland, Finland, Frankrig, Tyskland, Grækenland, Ungarn, Irland, Italien, Letland, Litauen, Luxembourg, Holland, Norge, Polen, Rumænien, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige, Schweiz og Storbritannien. Antallet af tilbudte ladestationer udvikler sig hele tiden, men varierer fra land til land og afhænger af udviklingsniveauet for den tilgængelige infrastruktur. Man har ikke krav på at kunne tilgå alle ladepunkter i et land. AUDI AG kan ikke garantere for funktionen, tilgængeligheden, opladningskapaciteten eller andre former for egenskaber ved opladningsinfrastrukturen. Information om placeringen af de tilgængelige ladestationer opdateres jævnligt, men man kan ikke gøre krav på fuldstændighed. Autentificering via myAudi-appen (QR-kode på ladestationen) kræver en aktiv radio- og internetforbindelse. Det er ikke alle autentificeringsmetoder, der er tilgængelige ved alle ladepunkter. Priserne i de enkelte europæiske lande er ensartede, men de kan afvige fra priserne i Tyskland.
Ladeløsningen udbydes af Clever A/S uafhængigt af Skandinavisk Motor Co. 14 dages fortrydelsesret. Forudsætter BS-betaling. Læs mere: clever.dk/vilkaar. 
*Clever One: Mindstepris i bindingsper. (6 mdr.): 6 x abonnementspris + 6 x energitillæg + evt. installation. Evt. energitillæg: Hvis indkøbsprisen på el overstiger 0,89 kr./kWh, pålægges et variabelt energitillæg den pågældende måned. Læs mere på clever.dk/energitillaeg. Tilbagebetaling: Fastsættes ud fra den gennemsnitlige strømpris mellem kl. 23-06 i måneden. Læs mere på clever.dk/tilbagebetaling.
**Clever Box: Mindstepris i bindingsperioden (2 mdr.): 9.197 kr.
***Installation: clever.dk/installation