Audi RS e-tron GT > e-tron-gt > Audi
RS e-tron GT dynamic rear view

RS e-tron GT

RS e-tron GT

Strømforbrug ved blandet kørsel: 18,6 kWh/100 km. CO2-udledning ved blandet kørsel: 0 g/km. Rækkevidde: op til 593 km.

Maks. ydelse m. launch control

630

kW¹

857 hk

Acceleration (0-100 km/t) m. launch control

2,8

sek.¹

Tophastighed

250

km/t

Den mest intense Audi, vi nogensinde har bygget.

Den nye Audi RS e-tron GT² demonstrerer en imponerende elektrisk kraft i en banebrydende, aerodynamisk form. Med rummelige Gran Turismo-proportioner og luksuriøst udstyr vil selv lange køreture være en sand fornøjelse.

Dynamik, som ikke lader noget tilbage at ønske.

quattro-firehjulstrækket og den aktive undervogn³ sikrer begejstrende sportsvognsdynamik. Takket være den elektriske torque vectoring leveres der forskellige niveauer af moment til de trækkende hjul på bagakslen efter behov. Det sikrer høj adræthed for bilens bagende under kørsel i sving.

Rækkevidde op til

593

km²⁰

Opladning fra 10 % til 80 % på ca.

18

min.⁷

med en maksimal DC-ladeeffekt på op til 320 kW⁷

Maksimal DC-ladeeffekt på

320

kW⁷

Den leverer også toppræstationer, mens den lader.

Oplev imponerende præstationer, også under opladningen. Den maksimale ladekapacitet kan allerede nås ved lave temperaturer. Den nye og endnu mere stabile ladekurve gør lynopladning til en vaskeægte oplevelse.

High Power Charging

High Power Charging: Opladning fra 10 % til 80 % i løbet af ca. 18 min. eller nok strøm til en ekstra rækkevidde på 275 km på 10 min. – højvoltsbatteriet giver mulighed for disse ladetider (med en opladningskapacitet på op til 320 kW) ved HPC-ladestationer.⁷ Og takket være Plug & Charge⁸ skal du ikke engang bruge et ladekort eller en app.

Energiladet performance.

Luftføringselementerne i kulfiber højglans giver et ekstra markant præg til det aerodynamiske design af Audi RS e-tron GT². Kulfibertaget³ og stylingpakken³ med kulfiber højglans passer perfekt til lakfarven nimbusgrå perleeffekt³.

Audi RS e-tron GT front view

Fuldt fokus på sportsligheden: Den lave, brede front på bilen med aerodynamiske luftindtag i kulfiber højglans³ og i en markant L-form understreger det sportslige potentiale. Den omvendte singleframe i 3D-bikubestruktur understreger den dynamiske fremtoning af RS e-tron GT².

Mærkbart sportslig.

RS-designpakken i rød³ understreger den sportslige stil med sædeindtræk og overflader i læder af typen Feinnappa samt i Dinamica-mikrofiberstof¹² i dybsort. De expressrøde kontrastsyninger, det belyste RS-logo under hovedstøtterne og klokken 12-markeringen på rattet i rød er særligt iøjnefaldende elementer.

Audi RS e-tron GT interior

Komfort i alle sving: Du kan nyde godt af sidestøtten og de mange komfortindstillinger som fx massagefunktionerne³ i sportssæderne pro³ i læderkombination³, perforeret, med diamantformede syninger. Sportsrattet har to betjeningsknapper til aktivering af push-to-pass-funktionen og til valg af Audi drive select-indstillingen.

Audi digitale tjenester.

Glæd dig til et fuldt opkoblet interiør, og oplev det digitaliserede univers i din bil. Du kan opleve en lang række digitale muligheder og fantastisk infotainment med Audi connect, Functions on Demand og Audi Application Store¹³, blandt andre ting. Din myAudi-brugerkonto giver dig direkte adgang til alle Audis digitale tjenester. Den er din adgangsbillet til Audi kundeområdet – og til myAudi-appen¹¹, som du kan bruge til at håndtere og styre en lang række af bilens funktioner.

Audi MMI system

Audi connect.

Den ultimative forbindelse. Direkte fra internettet. De innovative Audi connect-tjenester gør hverdagen nemmere og hjælper dig med at planlægge ture og rejser.

Audi Application Store

Audi App Store¹³.

Brug et bredt og konstant voksende udvalg af populære apps såsom Amazon Music¹⁴, Spotify eller YouTube direkte i bilens MMI-system – uden omveje via en smartphone. Med Alexa¹⁴, Amazons stemmebetjeningstjeneste, kan du fx lytte til nyheder, se vejrudsigter eller sportsresultater, streame musik og meget andet.

Amazon Music

Amazon Music¹⁵,¹⁶

Ved at integrere Amazon Music¹⁵,¹⁶ i din Audi kan du nu også bruge den populære Amazon Music-tjeneste, når du er på farten. Det er virkelig nemt og kræver ikke en smartphone eller en app.

Bemærk: Billedet er fra en Audi A3 Sportback.

Themenwelt}

Temaer¹⁷,¹⁸

Fascinerende billeder eller berømte filmhelte: Køb dit yndlingsbillede i myAudi-appen¹¹ under ”Temaer”¹⁷,¹⁸ og gem det som baggrundsbillede på MMI-skærmen.

Bemærk: Bilen på billedet er en Audi A6 Avant. Baggrund i MMI: © Thomas Hoepker – Magnum Photos

Oplev noget særligt – Audi exclusive¹⁹.

Gør din Audi RS e-tron GT² inspirerende unik – lige så umiskendelig som dig selv.

RS e-tron GT performance

RS e-tron GT performance

Strømforbrug ved blandet kørsel: 19,0 kWh/100 km. CO₂-udledning ved blandet kørsel: 0 g/km. Rækkevidde: op til 583 km.

S e-tron GT

S e-tron GT

Strømforbrug ved blandet kørsel: 18,2 kWh/100 km. CO2-udledning ved blandet kørsel: 0 g/km. Rækkevidde: op til 605 km.

¹På grund af fysiske omstændigheder kan kraften i launch control-indstillingen for at opnå den specifikke accelerationstid kaldes frem gentagne gange, men ikke uafbrudt efter hinanden.
²Audi RS e-tron GT: Strømforbrug ved blandet kørsel: 18,6 kWh/100 km. CO2-udledning ved blandet kørsel: 0 g/km. Rækkevidde: op til 593 km. CO₂-emissionsklasse: A.
³Det nævnte udstyr er ekstraudstyr mod merpris.
⁴Audi RS e-tron GT performance: strømforbrug (ved blandet kørsel): 20,8-18,7 kWh/100 km; CO₂-emissioner (ved blandet kørsel): 0 g/km; CO₂-emissionsklasse: A.
⁵Fra Audi Sport GmbH.
⁶Glanspolerede, polerede eller delvis polerede aluminiumsfælge bør ikke anvendes under vinterlige vejforhold. Fælgenes overflade har af fremstillingsmæssige årsager ikke tilstrækkelig korrosionsbeskyttelse og kan blive permanent beskadiget af vejsalt eller lignende.
⁷Opladningstiden for batteriet, den maksimale DC-ladeeffekt ved High Power Charging (HPC)-ladestationer og den ekstra tilførte rækkevidde er blevet beregnet i henhold til DIN 70080 og kan variere afhængigt af en række forskellige faktorer, herunder omgivelses- og batteritemperatuen, brugen af andre landespecifikke tilslutningsstik, brugen af forklimatiseringsfunktionen (fx fjernbetjent klimaregulering af bilen), den tilgængelige effekt ved ladestationen, batteriets opladningstilstand og alder. Ladeeffekten reduceres, i takt med at batteriet lades op. Der er taget hensyn til tab under opladning.
⁸Indledningsvis er det nødvendigt at indgå en aftale med Audi charging, før funktionen aktiveres. Tjenesten kan derefter aktiveres via myAudi-appen, og det tilhørende elektroniske Plug & Charge-certifikat til brug af tjenesten overføres ”over the air” til den valgte Plug & Charge-kompatible bil. Tjenesten til brug af Plug & Charge-funktionen er – ligesom Audi charging – tilgængelig i Europa i følgende lande: Østrig, Belgien, Bulgarien, Kroatien, Cypern, Tjekkiet, Danmark, Estland, Finland, Frankrig, Tyskland, Grækenland, Ungarn, Irland, Italien, Letland, Litauen, Luxembourg, Malta, Holland, Norge, Polen, Rumænien, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige, Schweiz og Storbritannien. Aktuelt er tjenesten i de angivne europæiske lande kun tilgængelig ved ladestationer i IONITY-netværket med Plug & Charge-funktion. Tjenesten vil blive udvidet til at omfatte andre ladeoperatører afhængigt af det pågældende land. På de nordamerikanske markeder (NAR) er tjenesten til brug af Plug & Charge-funktionen tilgængelig ved ladestationer markeret med Plug & Charge, som drives af Electrify America.
⁹De viste opladningstakster og ladekortet udbydes af Volkswagen Group Charging GmbH (Elli), Karl-Liebknecht-Str. 32, D-10178 Berlin. En myAudi-brugerkonto og myAudi-appen er en forudsætning for en aftale om disse takster. Audi modellen (ved hjælp af bilens stelnummer) og en primær bruger skal være registreret i myAudi-appen. Abonnementet har en fast løbetid på 12 måneder og ophører automatisk efter denne periode. Almindeligt varsel om opsigelse er ikke muligt i denne periode. Der kan opstå ekstra omkostninger afhængigt af dit mobilabonnement.
¹⁰En del af Audi connect Navigation & Infotainment. Afhængigt af den landespecifikke tilgængelighed. Den aktuelle kompatibilitet med iOS-/Android-styresystemerne kan findes i beskrivelsen af myAudi-appen i den pågældende app-store. Kræver forudgående registrering på www.my.audi.com.
¹¹Afhængigt af den landespecifikke tilgængelighed. Den aktuelle kompatibilitet med iOS-/Android-styresystemerne kan findes i beskrivelsen af myAudi-appen i den pågældende app-store. Kræver forudgående registrering på www.my.audi.com.
¹²Dinamica-mikrofiberstof er et mikrofibermateriale, som er fremstillet delvis af genanvendte polyesterfibre.
¹³En del af udstyret Audi Application Store og smartphone interface fås som ekstraudstyr mod merpris. En myAudi-brugerkonto og en dataforbindelse er påkrævet for at kunne bruge de forskellige apps.
¹⁴Amazon, Alexa og alle relaterede logoer er varemærker tilhørende Amazon.com, Inc. eller tilknyttede selskaber. Brugen af Amazon Music kan medføre ekstra omkostninger. Amazon Alexa-appen er kun tilgængelig i følgende lande: Tyskland, Østrig, Storbritannien, Irland, Frankrig, Spanien, Italien, USA, Canada, Mexico, Australien og New Zealand. En Amazon-brugerkonto er påkrævet for at bruge funktionen. Ansvaret for funktionerne og indholdet i Amazon Alexa ligger hos Amazon. Nogle Alexa-funktioner afhænger af Smart Home-teknologi. Systemsproget i MMI Navigation plus med MMI touch response skal indstilles til et sprog, som understøttes af Amazon Alexa-integration. Du kan få yderligere informationer om tilgængeligheden hos din Audi partner. Leveringen af adgangen til Amazon Alexa påhviler Amazon og kan ikke garanteres i mere end 3 år efter købet af bilen. Audiostreaming via Alexa kræver et dataabonnement mod betaling fra en Audi partner.
¹⁵En del af Audi connect Navigation & Infotainment, ligesom udstyret Audi Application Store og smartphone interface, fås som ekstraudstyr mod merpris.
¹⁶Amazon, Alexa og alle relaterede logoer er varemærker tilhørende Amazon.com, Inc. eller tilknyttede selskaber. Brugen af Amazon Music kan medføre ekstra omkostninger. En Amazon-brugerkonto er påkrævet for at bruge funktionen.
¹⁷Afhængigt af den landespecifikke tilgængelighed.
¹⁸En del af Audi connect Navigation & Infotainment.
¹⁹Audi exclusive er ekstraudstyr mod merpris fra Audi Sport GmbH.
²⁰Rækkevidden varierer mellem 527-593 km afhængigt af det valgte udstyr til bilen.
²¹Du kan få yderligere informationer om tilgængeligheden hos din Audi partner.