Audi Q3 Sportback priser og modeller | Audi SUV | Klik her >
  • stage_exterior_front.jpg
Den nye Audi Q3 Sportback

Q3 Sportback

Ekstrovert SUV-coupé.
Audi Q3 Sportback.

Audi Q3 Sportback har modet til at skille sig ud, fordi den bygger på Audis teknologi, køreglæde og komfort. Så den tør lidt mere, og ligger foran med fx digitalt cockpit og en formgivning, som giver dem, der ligger bagved, lidt ekstra godt at kigge på. Oplev Audi Q3 Sportback hos din lokale Audi forhandler.

Download alle
00:00 | 00:00
1920x1080-AQ3_191005.jpg
1920x1080-AQ3_191005.jpg
  • En helt ny bilmodel i vores modelprogram: Audi Q3 Sportback med sin æstetiske coupésilhuet.

  • Det sorte gitter i singleframe-kølergrillen har en tredimensionel udformning og understreger den sportslige front.

  • Kraftfulde motorer med TDI- eller TFSI-teknologi sørger for masser af køreglæde.

  • Forlygter i LED-teknologi hører til standardudstyret; som ekstraudstyr kan du også beslutte dig for Matrix-LED-teknologi.

  • Den lave taglinje går over i let skrånende D-stolper og ender i en tagkantspoiler.

  • Vælg blandt det store udvalg af Audi Original Tilbehør, fx tagbøjler og tagboks.

  • Den flerfarvede kontur- og ambientebelysningspakke er en del af udstyrslinjen interiør design selection, der fås som ekstraudstyr.

  • Oplev digitalisering på luksusklasseniveau i Audi Q3 Sportback.

  • De 15 kraftfulde højttalere til Bang & Olufsen Premium Sound System med 3D-lyd (ekstraudstyr) sørger for surroundsound som ved en livekoncert.

Digitalt cockpit

Oplev vores nyeste generation af infotainment direkte fra luksusklassen i Audi Q3 Sportback. Standardudstyret omfatter et 10,25” stort digitalt kombiinstrument. Som ekstraudstyr kan du også vælge Audi virtual cockpit plus, hvis 12,3” store HD-display viser knivskarpe animationer og forsyner dig med relevante informationer om bilen. MMI-infotainmentsystemet, som du kan få som ekstraudstyr, kan i topversionen MMI Navigation plus med MMI touch betjenes via et 10,1” stort display i midterkonsollen. Takket være forskellige interfaces og tilslutningsmuligheder kan du oprette forbindelse imellem dine mobile apparater¹ og bilen. Du kan desuden anvende det store udvalg af tjenester fra Audi connect

Digitalt cockpit i Audi Q3 Sportback
Mere om Bang & Olufsen

Køreglæde som standard

For at give dig størst mulig køreglæde har vi som standard udstyret Audi Q3 Sportback med nogle teknologier, der øger dynamikken på vejen: Sportsundervogenen sørger for et godt vejgreb. Den progressive styring giver en direkte styring, fx på landeveje med mange sving, eller når du skal dreje. Via køredynamiksystemet Audi drive select kan du med syv forskellige indstillinger få indflydelse på bilens karakteristik. Systemet har ud over motorens og gearkassens opsætning også indflydelse på de elektronisk indstillelige støddæmpere og servofunktionen. I forbindelse med motorerne kan vi tilbyde TDI-motoren med en ydelse på 150 hk eller den 2,0-liters TFSI-motor med en ydelse på 230 hk.

Køreglæde som standard i Audi Q3 Sportback
Mere om førerassistentsystemer
360-graders udsyn

Kabine: Vær med til at udforme den

Med vores udstyrslinjekoncept har du mulighed for at tilpasse interiøret i din Audi Q3 Sportback individuelt. Du kan fx vælge interiøret design selection (ekstraudstyr), som er vist på billedet. Det omfatter sportssæder foran, den flerfarvede kontur- og ambientebelysningspakke og førsteklasses dekorindlæg. Interiøret S line, der fås som ekstraudstyr, omfatter blandt andet sportssæder med S-logo, et læderrat i 3-eget design med multifunktion plus inklusive ratgreb og gearknop i perforeret læder samt pedaler og fodstøtte i ædelstål.

Kabinen i Audi Q3 Sportback

Alsidig og funktionel

Audi Q3 Sportback har en meget alsidig kabine. Bagsædet, hvor der er plads til tre personer, kan som standard forskydes 130 mm i længderetningen, og hældningen for det tredelte ryglæn kan indstilles i syv trin. Bagagerumsvolumenen rækker fra 530 til 1.400 l. Som ekstraudstyr kan du få en elektrisk bagklap, som du på komfortabel vis kan åbne med en fodbevægelse, når du har hænderne fulde.

Audi Q3 Sportback. Alsidig og funktionel.
Mere om Audi Original Tilbehør

Masser af lys

Forlygter i LED-teknologi er en del af standardudstyret til Audi Q3 Sportback. Som ekstraudstyr kan du i stedet også beslutte dig for Matrix-LED-forlygter med dynamisk blinklys. Audi Matrix-LED-teknologien blænder selektivt ned i områder med modkørende køretøjer – resten af vejbanen oplyses stadig. Det dynamiske blinklys giver en stor genkendelsesgrad.

Lys

Mere information