Audi Q3 priser og modeller | Audi SUV | Klik her >

CO2-emissioner, ved blandet kørsel{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 166–144 g/km

Brændstofforbrug, ved blandet kørsel{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 16,9–15,2 km/l

Audi Q3

En stjerne på alle scener

Familie-SUV med mange talenter – anden generation af Audi Q3 udstråler selvsikkerhed og byder på mange ekstra praktiske detaljer.

Q3

535.851 kr.*

Blandet kørsel{*}: 14,3 km/l

CO₂-emissioner ved blandet kørsel{*}: 160 g/km

Skift eksteriør farve
Skift fælge
Fortsæt konfiguration

En fuldendt SUV

Fronten domineres af den store singleframe-kølergrill med lodrette lameller. Forlygterne og baglygterne udgør et samlet designelement, som er forbundet af bilens skulderlinje. Du kan vælge mellem tre udstyrslinjer – basis, advanced og S line. Farveudvalget består af 11 lakeringer, der blandt andre omfatter pulseorange og turboblå. Når det gælder fælge, kan du vælge mellem varianter i størrelsen 17”-20”.

 Audi Q3 side view

Rummelig og fleksibel

Sæderne kan indstilles elektrisk, så de passer lige til dig. Takket være den lange akselafstand er der masser af lofthøjde og knæplads til både dig og dine passagerer.

 Audi Q3 bagagerum

Reorganisering på den nemme måde: Bagsædet kan forskydes 15 cm i længderetningen. Afhængigt af bagsædets og bagsæderyglænenes position har du adgang til en bagagerumsvolumen på op til 675 l². Det tal stiger til op til 1.525 l², når bagsæderyglænene er klappet ned.

Mestrer alle opgaver

Du kan vælge at påvirke din bils egenskaber afhængigt af kørselssituationen, vejforholdene eller dine egne behov via køredynamiksystemet Audi drive select. Du kan vælge mellem seks profiler fra komfortabel til effektiv eller sportslig.

Fokus på digitalisering

Audi Q3 er som standard udstyret med MMI Radio inklusive en 10,25” digital instrumentenhed. Du har adgang til forskellige interfaces og indgange til tilslutning af dine mobile apparater i bilen. Topversionen af betjeningsenheden – MMI Navigation plus med MMI touch (ekstraudstyr) – genkender endda din håndskrift på systemets farvedisplay i høj opløsning. Takket være de integrerede Audi connect-tjenester⁴ kan du nyde godt af en lang række digitale features.

Audi Q3 interiør

Alle informationer i dit synsfelt: Med Audi virtual cockpit (ekstraudstyr) kan du se en lang række knivskarpe informationer lige i dit synsfelt.

Audi Q3 bagfra

Vær unik

Med edition one tilbyder Audi en meget speciel udgave af Audi Q3. Den har en lang række ekstraudstyr: 20” fælge fra Audi Sport⁹, Matrix LED-forlygter og baglygter med dynamisk blinklys, design selection-interiør og meget andet.

Audi Q3 Sportback

Audi Q3 Sportback

Sikkerhed er vigtigt for os

Sikkerheden i vores biler har altid haft højeste prioritet. Derfor bruger vi meget tid på at udvikle sikkerhedsløsninger og -assistenter, som gør vores biler sikre for både passagerer og medtrafikanter.

 Audi Q3 Euro NCAP

Audi Q3 Euro NCAP-test

Alle vores biler er Euro NCAP-testet. Dette inkluderer også Audi Q3, som opnåede den højeste rating muligt: 5 ud af 5 stjerner. Du kan se den fulde testrapport fra Euro NCAP via linket herunder.


Mere information