Audi Q3 priser og modeller | Audi SUV | Klik her >

En ægte allrounder.
Audi Q3.

Audi Q3 er en familie-SUV med talent. Modellen byder på masser af plads og med Audis intelligente assistentsystemer og omfattende infotainmentsystem venter der dig uendeligt mange positive overraskelser undervejs. Fyld din hverdag med Audi Q3.

Audi Q3 Prestige

Lige nu kan du få en Audi Q3, som der er kælet lidt ekstra for. Vi kalder den Q3 Prestige og modellen er, som standard, meget veludstyret, og kampagnemodellen er bygget op med endnu mere ekstraudstyr inkluderet i den attraktive pris. Du får blandt andet adaptiv hastighedsassistent, Audi virtual cockpit, 17" alufælge, Audi smartphone interface og metallak inkluderet i prisen

Kontakt din lokale Audi-forhandler for mere information eller beregn flere priser på vores privatleasingberegner.

Audi Q2 Prestige Plus
Download alle
00:00 | 00:00
1920x1080-AQ3_181004.jpg
1920x1080-AQ3_181004.jpg
 • Audi connect-dataoverførselsmodulet understøtter standarden LTE Advanced og bringer via et SIM-kort, der er installeret fast i bilen, tjenesterne fra Audi connect (ekstraudstyr) ind i bilen.

 • Til Audi Q3 fås ekstraudstyr i topklassen som fx 2-zoners klimaanlæg, parkeringsvarme, ratvarme og panoramaglastag.

 • Aluminiumsfælgenes format går afhængigt af den udvendige konfiguration fra 17” eller 18” og op til 20”.

 • På specialmodellen er Audi ringene i singleframe-kølergrillen og modelbetegnelsen bagpå udført eksklusivt i sort.

 • Til audi Q3 kan du som ekstraudstyr tilvælge matrix-LED-forlygter, hvis adaptive fjernlys oplyser vejen intelligent.

 • Afhængigt af bagsædets og ryglænsdelenes position rummer bagagerummet 530 l eller op til 675 l.

 • En komfortabel rejseledsager: Med fremklappet ryglæn rummer bagagerummet op til 1.525 l.

 • De analoge instrumenter er afskaffet: Viserne til MMI-funktionerne, hastigheden og omdrejningstallet samt navigationen bliver som ekstraudstyr vist i det 10,25” store Audi virtual cockpit.

 • Et Bang & Olufsen Premium Sound System med virtuel 3D-lyd sørger for en fyldig lyd i bilen.

 • Som tilvalg kan den nye Audi Q3’s karakteristik varieres via køredynamiksystemet Audi drive select alt efter kørselssituationen, vejens tilstand eller dine personlige ønsker.

 • Den elektriske bagklap gør adgangen til bagagerummet super nem. I forbindelse med advanced key, der fås som ekstraudstyr, kan bagklappen åbnes og lukkes med en fodbevægelse.

 • Understøttet af en lang tagkantspoiler, som desuden flankerer siderne af bagruden, giver de stærkt hældende D-stolper også linjeføringen et præg af en trang til at komme fremad.

Pladskonceptet i Audi Q3

Op til

7

Trin

Bagsæde med hældningsindstilling

Op til

675

Liter

Ren bagagerumsvolumen

Op til

1.525

Liter

Samlet opbevaringsplads

Et rummeligt og variabelt pladskoncept

Med sine store dimensioner positionerer Audi Q3 sig i den øvre del af segmentet for kompakte SUV’er: Som det er typisk for dette segment har man en komfortabel indstigning og et godt overblik, men samtidig også en sportslig siddeposition. Derfor er rattet placeret tilsvarende stejlt. Sæderne fås som ekstraudstyr med elektrisk indstilling. Bilens lange akselafstand skaber god plads til knæ-, hoved og albuer. Et af højdepunkterne ved bilen er den særdeles variable ruminddeling, som er standard: Bagsædet kan forskydes i længderetningen, og hældningen af det tredelte ryglæn kan indstilles i syv trin. Afhængigt af bagsædets og ryglænsdelenes position rummer bagagerummet op til 675 l. Med fremklappet ryglæn er det op til 1.525 l. I forbindelse med advanced key, der fås som ekstraudstyr, kan bagklappen åbnes og lukkes med en fodbevægelse.

Der Raumkofort des neuen Audi Q3
Der Raumkofort des neuen Audi Q3
Mere om pladskomfort

Intelligent opkoblet og helt digital.

Familie-SUV’en har et helt digitalt betjenings- og visningskoncept: Den er som standard udstyret med MMI Radio og et digitalt kombiinstrument på 10,25”, der kan betjenes via multifunktionsrattet. I forbindelse med MMI Navigation plus, der er topudstyret til bilen, følger der yderligere en 10,1” touchscreen med, og systemets naturlige stemmestyring giver en høj betjeningskomfort. Visningerne bliver vist i det 10,25” store Audi virtual cockpit, der fås som ekstraudstyr, hvilket giver føreren alle data, som fx MMI-funktioner, hastighed og omdrejningstal, direkte i synsfeltet. Visningen kan konfigureres efter dit behov. Bang & Olufsen Premium Sound System (ekstraudstyr) giver dig en lydoplevelse af de helt særlige.

Das Bedienkonzept & Infotainment des neuen Audi Q3
Mere om betjeningskoncept og infotainment

Bilens køredynamik skaber en adræthed både on- og offroad

Manøvredygtig i byen, adræt på landevejen, komfortabel på motorvejen – undervognen til Audi Q3 har egenskaber, der spænder meget bredt. Således parerer SUV'en – også takket være den længere akselafstand – ujævnheder med en stoisk ro. Som tilvalg kan Audi Q3’s karakteristik varieres via køredynamiksystemet Audi drive select alt efter kørselssituationen, vejens tilstand eller dine personlige ønsker. Den har seks profiler – fra udpræget komfortabel eller med særligt stort fokus på effektivitet til udpræget sportslig. Når den er aktiveret med et tryk på en knap, holder nedkørselsassistenten (ekstraudstyr) den forudindstillede hastighed på stejle nedkørsler. Aluminiumsfælgenes format går afhængigt af den udvendige konfiguration fra 17” eller 18” og helt op til 20” med fælge fra Audi Sport GmbH.

Die Fahrdynamik des neuen Audi Q3
Mere om køredynamik
Die Fahrerassistenzsysteme des neuen Audi Q3

Komfort og sikkerhed

Audi Q3 har også et højt udstyrsniveau, når det gælder assistentsystemer. Den adaptive kørselsassistent, der som ekstraudstyr fås i kombination med S tronic, udgør et highlight. Den integrerer funktionerne i den adaptive fartpilot, køassistenten og vognbaneføringsassistenten og understøtter føreren i forbindelse ved længde- og tværføringen, hvilket især øger komforten på lange køreture.

Mere om assistentsystemer

Progressiv lysteknologi

Forlygterne til Audi Q3 er smalle og har en indadgående kileform. De fås i tre forskellige varianter – alle baseret på LED-teknologien. Som ekstraudstyr kan du blandt andet tilvælge Audi matrix LED-forlygter. Deres ekstremt adaptive lysfordeling forbedrer både oplysningen af vejen og øger sikkerheden og komforten. Herudover sætter det dynamiske blinklys en streg under den progressive lysteknologi – også bagpå.

Die Lichttechnologie des neuen Audi Q3

Mere information