Q5 Sportback > Q5 > Audi
  • stage_exterior_front.jpg
Audi Q5 Sportback set bagfra

Q5 Sportback

En ny form for SUV.
Den nye Audi Q5 Sportback.

Audi Q5 Sportback kombinerer de kraftfulde præstationer fra en SUV med stor anvendelighed i dagligdagen. Den coupéagtige taglinje understreger det nye, sportslige designsprog, mens det permanente quattro-firehjulstræk sikrer en fascinerende køreoplevelse hver gang.

Hver køretur er et statement

Designet af Audi Q5 Sportback giver bilen en imponerende dynamik og en selvsikker karisma. En anden særlig detalje er den brede, skrånende bagende, som gør den coupéagtige taglinje endnu mere udtryksfuld og bilens aerodynamiske fremtoning endnu mere intensiv. Det dynamiske design fuldendes af diffusoren med vandrette lister, kromlisten, som strækker sig i hele bilens bredde, og den sportslige tagkantspoiler. S line (ekstraudstyr) tilfører et endnu mere sportsligt præg.

OLED-baglygter med specifik lyssignatur

OLED’erne på Audi Q5 Sportback er grupperet i små, individuelt regulerbare segmenter med et tredimensionelt layout, der skaber nye lysscenarier takket være deres imponerende sekvenser. Når du køber bilen, kan du vælge mellem tre forskellige baglyssignaturer. Derudover ændres baglyssignaturens karakter automatisk under kørslen for at afspejle køreindstillingen. Baglygterne med den innovative OLED-teknologi (ekstraudstyr) er udstyret med nærhedsregistrering: Når bilen holder stille, og en anden bil eller trafikant nærmer sig bagfra og kommer tættere på end 2 m, så aktiveres alle OLED-segmenter automatisk for at skabe et større synligt område.
Audi Q5 Sportback lyssignatur baglygter
  • 1920x1080-audi-q5-sportback-oled-v1-my2021.jpg
    Baglyssignatur 1
  • 1920x1080-audi-q5-sportback-oled-v2-my2021.jpg
    Baglyssignatur 2
  • 1920x1080-audi-q5-sportback-oled-v3-my2021.jpg
    Baglyssignatur 3
Top view Audi Q5 Sportback

En betagende køredynamik

Audi Q5 Sportback byder på en imponerende spontan og dynamisk acceleration og adrætte køreegenskaber. Bilen er som standard udstyret med quattro-firehjulstræk med ultra-teknologi, som hele tiden overvåger kørselsforholdene og fordeler trækkraften mellem hjulene efter behov. Det giver en præcis kørsel og sportslige køreegenskaber med fokus på bagakslen. Audi drive select giver dig valget mellem en række indstillinger, så du kan tilpasse bilens karakteristik og opnå køreegenskaber, som er skræddersyet efter dine egne behov. Du kan vælge mere dynamik, mere komfort eller en individuel kombination af de to.

Farver og fælge

Du kan kombinere forskellige lakfarver og fælge og skabe en ny Audi Q5 Sportback, som afspejler din egen personlighed.
6I6I-46Q_Pyramid_AU42x_Q5_008_00.jpg
Ultrablå, metallak Ultrablå, metallak
Navarreblå, metallak Navarreblå, metallak
Daytonagrå, perleeffekt Daytonagrå, perleeffekt
Distriktgrøn, metallak Distriktgrøn, metallak
Kvantumgrå Kvantumgrå
21" letmetalfælge, 5-eget, mat titaniumgrå, glanspolerede 21" letmetalfælge, 5-eget, mat titaniumgrå, glanspolerede
21" letmetalfælge, 5-eget V-design, antracitsort, glanspolerede 21" letmetalfælge, 5-eget V-design, antracitsort, glanspolerede
20" letmetalfælge, 5-V-eget stjernedesign, antracitsort, glanspolerede 20" letmetalfælge, 5-V-eget stjernedesign, antracitsort, glanspolerede
21" aluminiumsfælge, Audi Sport, 5-eget 21" aluminiumsfælge, Audi Sport, 5-eget
20" letmetalfælge, 5-eget 20" letmetalfælge, 5-eget

Interiøret: sportsligt og elegant

Selv med den skrånende bagende har Audi Q5 Sportback masser af plads til fem personer inklusive komfortabel lofthøjde og benplads. S line har fuldt fokus på sportslighed og tilfører en række visuelle highlights: Sportssæderne foran byder på en perfekt siddeposition og fremhævede sidestøtter. Sædeindtrækket i criollobrunt læder af typen Feinnappa med farvetilpassede kontrastsyninger og broderet S-logo på forsædernes ryglæn understreger bilens sportslige karakter.

Interior cockpit view Audi Q5 Sportback
Audi virtual cockpit Audi Q5 Sportback

Den viser dig bogstaveligt talt, hvor turen går hen

Audi Q5 Sportback er koblet op med dig om med omverdenen. Takket være Audi connect-tjenesterne (ekstraudstyr) er det nemt at finde steder som tankstationer eller parkeringspladser ved hjælp af MMI Navigation (ekstraudstyr) med online-POI’er. De viste informationer omfatter åbningstider, tilgængelighed og priser. Du kan også gøre brug af onlinetrafikinformationer plus til at få vist yderst detaljerede informationer om trafiksituationen, forhindringer samt opståen og opløsning af køer i realtid.