Audi SQ8 SUV priser og modeller | Audi SUV | Klik her >

CO2-emissioner, ved blandet kørsel{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 291–271 g/km

Brændstofforbrug, ved blandet kørsel{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 7,8–8,4 km/l

Ydelse

373

kW

Acceleration (0–100 km/t)

4,1

sek.

Maks. drejningsmoment

770

Nm

Audi Q8 og SQ8 i Danmark

I Danmark tilbydes SQ8 og den kommende plug-in-hybridversion. SQ8 kan bestilles i Danmark i slutningen af 2023, mens plug-in-hybrid-modellen lanceres senere. Informationer om dansk udstyr, forbrug og priser er endnu ikke tilgængelige.

Audi SQ8 SUV

Performance og personlighed

Med et enestående kraftoverskud og et progressivt coupédesign kombinerer Audi SQ8 SUV’en² en sportsvognsfornemmelse med rummeligheden i en SUV.

Stærke præstationer

Sportslig kørsel og stor komfort er ikke modsætninger i Audi SQ8 SUV’en². Med innovative undervognsteknologier, quattro-drivlinje og den kraftfulde V8 TFSI-motor leverer den både begejstrende dynamik og fremragende stabilitet på vejen.

En effektiv fremtoning

Audi SQ8 SUV² imponerer på alle måder i farven waitomoblå metallak³ og med panoramaglassoltag³. Sidespejlhusene i aluminiumslook og røde¹ bremsekalibre er iøjnefaldende detaljer, som udstråler eksklusivitet.

Progressivitet omdannet til lys

Med HD-Matrix-LED-forlygter³ og digitale OLED-baglygter³ kan du vælge mellem fire forskellige lyssignaturkombinationer, som skaber en udtryksfuld lysanimation. Baglygterne er udstyret med nærhedssensorik⁷, som aktiverer alle OLED-segmenterne på den holdende bil, så snart andre trafikanter nærmer sig.

Fleksibel opdeling af pladsen

De forskydelige tredelte bagsæde plus³ giver dig mulighed for at indrette pladsen fleksibelt, så den passer til dine behov. For at opnå den maksimale lastkapacitet kan du også klappe det komplet frem og derved opnå en bagagerumskapacitet på 1.755 l.

Audi App Store i din Audi

Brug et udvalg af populære apps som fx Spotify eller YouTube direkte i bilens MMI-system – uden omveje via en smartphone. Med Alexa⁹, Amazons stemmebetjeningstjeneste, kan du fx lytte til nyheder, se vejrudsigter eller sportsresultater, streame musik og meget andet.

Audi Application StoreAudi Application Store

Bemærk: Bilen på billedet er en Audi Q8 SUV.

Apple Music

Stream med integreret Apple Music¹⁰: Nyd den ultimative musikoplevelse i bilen med Apple Music¹⁰. Du kan nemt streame over 100 millioner sange uden reklamer – direkte fra bilens MMI-system. Find din yndlingsmusik, og opdag ny musik, som du vil elske.

Bemærk: Billedet viser en Audi Q8 SUV.

Personligt, men ikke almindeligt

Fascinerende billeder eller berømte biografhelte: Vælg dit yndlingsbillede i myAudi-appen¹² under ”Temaer”³,¹⁵ og gem det som baggrundsbillede på MMI-skærmen. En iøjnefaldende effekt: Ambientebelysningspakke plus³ tilpasser automatisk farvetemaet til motivet.

Audi MMIAudi MMI

Bemærk: Bilen på billedet er en Audi A6 Avant. Baggrund i MMI: © Thomas Hoepker - Magnum Photos

Mere umiskendelig. Med Audi exclusive

Gør din Audi SQ8 SUV² inspirerende unik – lige så umiskendelig som dig selv – med Audi exclusive¹⁶. Med udvalgte dekorindlæg, farvet læder og skræddersyet lakering i en lang række farver. Præcis som du vil have den.

Audi exclusive Audi SQ8 SUV

Tilfør dit personlige præg: Mange leder efter det ekstraordinære. Du definerer det selv. Giv din Audi SQ8 SUV² endnu mere personlighed – fx med den eksklusive lakfarve fra Audi exclusive¹⁶ i javagrøn metallak og de 23” Audi Sport-letmetalfælge⁵ i multieget S-design, sortmetallic, højglanspoleret finish⁶.

²For bilen foreligger der udelukkende forbrugs- og emissionsværdier i henhold til WLTP, og ikke i henhold til NEDC.
³Det nævnte udstyr er ekstraudstyr mod merpris.
⁴Funktionen kan variere afhængigt af tilgængeligheden i det konkrete land samt af bilens konfiguration. Bemærk: Systemerne fungerer kun inden for de systemmæssige grænser og som en hjælp til føreren. Føreren er fortsat altid ansvarlig for at føre bilen og skal hele tiden være opmærksom. Parkeringsmanøvren skal styres aktivt ved at holde >>P-knappen i bilen eller knappen i myAudi-appen på smartphonen inde og overvåge hele parkeringsmanøvren.
⁵Fra Audi Sport GmbH.
⁶Glanspolerede, polerede eller delvis polerede aluminiumsfælge bør ikke anvendes under vinterlige vejforhold. Fælgenes overflade har af fremstillingsmæssige årsager ikke tilstrækkelig korrosionsbeskyttelse og kan blive permanent beskadiget af vejsalt eller lignende.
⁷Bemærk: Systemerne fungerer kun inden for de systemmæssige grænser og som en hjælp til føreren. Føreren er fortsat altid ansvarlig for at føre bilen og skal hele tiden være opmærksom.
⁶Dinamica Frequency-mikrofiberstof er et mikrofibermateriale, som er fremstillet ved hjælp af genanvendte polyesterfibre.
⁸Kun i forbindelse med læder af typen Valcona.
⁹En myAudi-brugerkonto og en dataforbindelse er påkrævet for at kunne bruge de forskellige apps.
¹⁰Kontakt din Audi partner for at få informationer om tilgængeligheden.
¹¹Amazon, Alexa og alle relaterede logoer er varemærker tilhørende Amazon.com, Inc eller tilknyttede selskaber. Amazon Alexa-appen er kun tilgængelig i følgende lande: Tyskland, Østrig, Storbritannien, Frankrig, Spanien, Italien og USA. En Amazon-brugerkonto er påkrævet for at bruge funktionen. Ansvaret for funktionerne og indholdet i Amazon Alexa ligger hos Amazon. Nogle Alexa-funktioner afhænger af Smart Home-teknologi. Systemsproget i MMI Navigation plus med MMI touch response skal indstilles til et sprog, som understøttes af Amazon Alexa. Du kan få yderligere informationer om tilgængeligheden hos din Audi partner. Leveringen af adgangen til Amazon Alexa påhviler Amazon og kan ikke garanteres i mere end 3 år efter købet af bilen.
Apple og alle relaterede logoer er varemærker tilhørende Apple Inc. eller tilknyttede selskaber. Apple Music er en del af Audi connect Navigation & Infotainment. Den generelle tilgængelighed af Apple Music afhænger af det enkelte land. Et dataabonnement og en brugerkonto hos Apple Music er påkrævet. Der kan opstå ekstra omkostninger ved dette. Apple Music forbeholder sig ret til at deaktivere tjenesten til enhver tid. Hvis du ønsker yderligere oplysninger, kan du kontakte din Audi partner.
Afhængigt af den landespecifikke tilgængelighed. Den aktuelle kompatibilitet med iOS-/Android-styresystemerne kan findes i beskrivelsen af myAudi-appen i den pågældende app-store. Kræver forudgående registrering på www.my.audi.com.
¹³En del af Audi connect Navigation & Infotainment (IT3). Brugen af holoride-teknologien er kun tilladt på anden sæderække. Anvendelse af et 3D-VR-headset under køreturen: - er kun tilladt for passagerer på anden sæderække på de yderste siddepladser - er tilladt for personer med en højde på over 1,5 m - er kun tilladt, hvis personen, som benytter 3D-VR-headsettet, ikke kan nå et objekt foran sig (fx bagsiden af forsædet) med komplet strakt arm (inklusive strakte fingre) - er kun tilladt, hvis de nødvendige sikkerhedsfunktioner (fx monteringsbeslag) er fastgjort til 3D-VR-headsettet Du kan læse flere informationer om holoride-systemet på www.holoride.com.
¹⁴På www.audi.com/connect eller hos din Audi partner kan du få mere information om Audi connect.
¹⁵Afhængigt af den landespecifikke tilgængelighed.
¹⁶Audi exclusive er ekstraudstyr mod merpris fra Audi Sport GmbH. Du kan få yderligere informationer om standard- og ekstraudstyr hos din Audi partner eller på www.audi.dk.
¹⁷Alcantara er et ikke-vævet mikrofiberstof.