Audi SQ8 TFSI priser og modeller | Audi SUV | Klik her >
 • stage_exterior_front.jpg
Audi SQ8 TFSI

SQ8

Sportsvogn, coupé og SUV.
Audi SQ8 TFSI.

Audi SQ8 kan ikke bestilles på nuværende tidspunkt.
Derfor kan den ikke konfigureres eller bestilles. Kontakt din lokale Audi-forhandler for at høre hvornår bestilling af modellen igen er mulig eller lagerbiler.

Download alle
00:00 | 00:00
1920x1080_ASQ8_191002.jpg
1920x1080_ASQ8_191002.jpg
 • De elegante linjer fra en coupé, de store mål som en SUV, de dynamiske egenskaber fra en sportsvogn – det er Audi SQ8 TFSI.

 • Den TFSI-motor accelererer Audi SQ8 TFSI fra 0-100 km/t på 4,1 sek.

 • Fire karakteristiske afgangsrør udgør en sportslig afslutning på bagenden.

 • Et karakteristisk kendetegn på fronten af Audi SQ8 TFSI: singleframe-grillen i ottekantet design med lodrette dobbeltlameller.

 • 21” fælge er standard på Audi SQ8 TFSI – og som ekstraudstyr kan du vælge fælge i en størrelse på op til 22”.

 • HD-Matrix-LED-forlygterne med dynamisk lys og dynamisk blinklys giver en klar oplysning af vejen og en høj genkendelsesværdi.

 • Sidespejlhusene i aluminium er en af de mange egenskaber, som adskiller Audi SQ8 TFSI fra basismodellen.

 • Sædeindtræk i arrasrød fremhæver det sportslige interiør i Audi SQ8 TFSI.

 • Takket være et bredt udvalg af infotainmentteknologier kan du fortsætte din digitaliserede dagligdag i Audi SQ8 TFSI.

 • De to farvedisplays i det standardmonterede MMI navigation plus med MMI touch response anvendes til betjening af infotainment, komfortudstyr og klimaanlæg.

Sportslighed i tal

Ydelse

507

hk

(373 kW)

Drejningsmoment

770

Nm

Maksimalt

Acceleration

4,1

sek.

0 to 100 km/t

En kraftfuld drivlinje

Audi SQ8 TFSI yder 507 hk (373 kW), accelererer fra 0 til 100 km/h på 4,1 sek. og har firehjulsstyring som standard. Den giver mulighed for nemmere manøvrering og sportslige køreegenskaber.

Audi SQ8
Mere om køredynamik

Oplev digitaliseringen

Et banebrydende betjeningskoncept, en lang række infotainmentsystemer som standard og Audi Connect-tjenester som tilvalg mod betaling – alt dette kan du få til Audi SQ8 TFSI. I det 12,3” display i høj opløsning i det standardmonterede Audi virtual cockpit foran dig får du vist alle de vigtige visninger såsom omdrejningstæller, speedometer, ur, brændstofniveau og resterende rækkevidde. Det standardmonterede topinfotainmentsystem MMI navigation plus med MMI touch response giver dig med sine to displays i midterkonsollen adgang til den digitale verden.

Audi SQ8 TFSI
Yderligere information om betjeningskoncept og infotainment

Rummelig, elegant, sportslig

Ud over masser af plads til alle personer i bilen byder Audi SQ8 TFSI også på et sofistikeret kabinedesign med et sportsligt præg: Træd over de standardmonterede belyste dørpaneler med aluminiumsindlæg foran og bagi, og tag plads på de standardmonterede sportssæder med S-brodering og kontrastsyninger. Som ekstraudstyr får du S-sportssæder plus med integrerede hovedstøtter og høje sidestykker samt klimaanlæg og massagefunktion. Standardudstyret omfatter pedaler og fodhvilere i rustfrit stål samt læderrat i 3-eget design med multifunktion plus. Ambientebelysningspakken, som er standard, sørger for at skabe en behagelig atmosfære. Øg feel-good-faktoren med Air Quality-pakken (ekstraudstyr) eller panoramaglastaget (også ekstraudstyr). Takket være dens store mål byder Audi SQ8 TFSI også på en rummelig bagagerumsvolumen. De praktiske teknologier til af- og pålæsning som fx bagsæde plus (ekstraudstyr) og skinnesystemet med fastgørelsessæt (ekstraudstyr) gør hverdagen nemmere.

Audi SQ8 TFSI

Assistance i baggrunden

Du kan nyde godt af hjælpen fra førerassistentsystemerne, når du kører i din Audi SQ8 TFSI. Forkonfigurerede pakker fås som ekstraudstyr i tillæg til individuelle funktioner. Den største pakke er assistentpakke Plus, som kombinerer de tre tour-, city- og parkeringsassistentpakker. Den omfatter eksempelvis den adaptive kørselsassistent, som hjælper dig, når du accelererer og bremser, mens den samtidig hjælper dig med at holde hastigheden og afstanden. Udstigningsadvarslen kan registrere trafikanter, der nærmer sig bagfra. Hvis der registres en kritisk situation, lyser advarselslyset i døren og LED- indikatoren i sidespejlet. Derudover forsinkes døråbningsmekanismen kortvarigt.

Audi SQ8 TFSI

Godt oplyst

Audi SQ8 TFSI er som standard udstyret med LED-forlygter, der sørger for oplysning af kørebanen på samme måde som dagslys. Det betyder derfor også større sikkerhed. Som ekstraudstyr kan du også vælge Matrix-LED-forlygterne med dynamisk lys og dynamisk blinklys. Det progressive design passer til det sportslige udseende, som er kendetegnende for Audi SQ8 TFSI, og med den innovative teknologi oplyses vejbanen præcist uden at blænde andre trafikanter. Den dynamiske lyspræsentation og det dynamiske blinklys giver en høj genkendelsesværdi.

Audi SQ8 TFSIMere information