Audi e-tron som firmabil | firmabil elbil | Se mulighederne >
Audi e-tron firmabil

Audi e-tron firmabil

Velkommen til fremtiden

Audi e-tron fører Audis grundlæggende formsprog ind i den elektroniske tidsalder – både hvad angår interiør og eksteriør. Stilskabende detaljer viser tydeligt, at Audi e-tron kører rent elektrisk.

Kontakt din Audi forhandler for mere information omkring priser og lagermodeller.

Virtuelle sidespejle.

Audi e-tron fås virtuelle sidespejle som ekstraudstyr for første gang i en serieproduceret bil. De består af en holder med et integreret kamera med en opløsning på 1280 x 1080 pixels. De virtuelle sidespejle giver ikke blot en ny teknikoplevelse, men også mange praktiske fordele, når det gælder komfort og sikkerhed. En opvarmningsfunktion beskytter dem mod dug og is og sørger dermed for godt udsyn i al slags vejr. Så snart kameraet registrerer snavs, aktiveres opvarmningsfunktionen automatisk. Kamerabilledet vises digitalt behandlet på kontraststærke OLED-displays med 1200 x 800 pixels i overgangen mellem instrumentpanelet og døren. De 7” skærme er udstyret med nærhedssensorer, så hvis fingeren nærmer sig overfladen, bliver der vist symboler, som føreren kan anvende til forskellige indstillinger via touch. For det første kan det ønskede synsfelt tilpasses, og desuden kan man zoome ind og ud. De virtuelle sidespejle kan tilpasses til forskellige kørselssituationer føreren kan vælge mellem tre forskellige visninger – til motorvej, til når man skal dreje, og til parkering.

e-tron firmabil
Den oplyste beskatning er alene vejledende. De skattemæssige konsekvenser for bruger af køretøjet er Skandinavisk Motor Co. A/S og forhandleren uvedkommende. Dette gælder både, hvor den oplyste beskatning ændres på grund af reglerne om genberegning af køretøjets afgiftspligtige værdi og i tilfælde af, at skattemyndighederne ændrer det oplyste beskatningsgrundlag.