Audi finansiering | Læs mere om finanseringstilbud her >
Audi finansiering

Finansiering for privat- og erhvervskunder

Audi finansiering

Lease eller låne - fast eller variabel rente - hvor meget i udbetaling - hvor mange ydelser og hvor store? Spørgsmålene kan være mange. Med vores finansieringsberegner kan du bl.a. justere ved udbetaling, bilens pris samt ønsket løbetid, indtil du får det, som passer til dine behov.

Finansieringstilbud

At betale en bil kontant kan for nogen være en økonomisk udfordring. Heldigvis behøver du ikke at betale hele beløbet for din drømmebil på én gang. Audi Financial Services tilbyder dig forskellige finansieringsmuligheder, som er tilpasset til netop dit behov.

Find den finansiering, som passer dig bedst og kom ud at køre i din drømmebil hurtigt og nemt. Uanset, om du er på udkig efter en klassisk eller fleksibel finansiering, så beskriver denne side fordelene ved de forskellige lånemodeller og hjælper dig med at vælge den rette løsning for dig.

Audi PrivatLeasing

Er du interesseret i at finansiere din nye Audi, men ved du ikke, hvilke fordele det giver dig? Audi Financial Services tilbyder forskellige finansieringsmuligheder, som giver dig fleksibiliteten til at vælge netop den finansiering, som passer bedst til dig. Kontakt din Audi forhandler for at høre mere om finansieringsmulighederne.

Audi A1 Sportback

Dine fordele

 • Fast månedligt afdrag i perioden
 • Fast eller variabel rente
 • Mulighed for førstegangsydelse for at reducere dine månedlige afdrag
Samarbejdsaftale med Q8

Attraktiv rabataftale med Q8

Vores samarbejdsaftale med Q8 giver vi dig fordelagtige tilbud på bl.a. benzin, diesel og bilvask hos Q8, F24, Shell og Shell Express, hvis du finansierer din Audi gennem Audi Financial Services. Med et Q8 Firmakort Plus kan du tanke til attraktive priser på +475 tankstationer fordelt over hele landet. Et Q8 Firmakort Plus kan oprettes til privat- og erhvervsbrug.

Læs mere og opret dig her

Samlet overblik. Du kan nemt beregne det månedlige afdrag

 • schritt1.jpg
  Trin 1

  Konfigurér din drømmebil. Vælg din foretrukne bil under ”Alle modeller”, og start konfigurationen.

  Konfigurér din drømmebil
 • Schritt2b.jpg
  Trin 2

  Ved hjælp af vores finansieringsberegner kan du udregne det månedlige afdrag og kontakte din Audi forhandler.

  Start din beregning her
Audi finansiering

Finansieringsguide

880x496_ASER_P_161065.jpg

Hvad betyder finansiering?

Finansiering er ganske enkelt et kontantkøb i afdrag. Du betaler den fulde købspris – men du behøver ikke at betale det hele på én gang. Du lægger en udbetaling og betaler derefter et fast månedligt afdrag. Og herefter er bilen din.

Den primære forskel i forhold til leasing er, at du ved finansiering køber bilen med de månedlige afdrag, mens du med en leasingkontrakt betaler for brugen af bilen og derefter returnerer den. Når det gælder finansiering, så er en af fordelene det faste månedlige afdrag. I løbet af kontraktperioden er du bundet af færre krav fra forhandleren, og du skal ikke bekymre dig om at returnere bilen, fordi du ejer bilen ved kontraktperiodens udløb.

Finansiering eller leasing?

Når du køber ny bil, skal du vælge, hvilken måde du ønsker at finansiere den på. Hos Audi Financial Services hjælper vi dig med at finde den rette løsning for dig. I denne guide præsenterer vi de forskellige finansieringsmuligheders fordele.

Når man leaser en bil, forbliver ejerskabet af bilen hos leasingselskabet, mens bilen i tilfælde af finansiering – og efter betaling af sidste ydelse. – tilhører køberen, fx dig. Det er den mest åbenlyse forskel mellem finansiering og leasing. Som leasingtager betaler du de månedlige afdrag og returnerer bilen, når kontrakten udløber. Da bilen ikke tilhører dig, når du leaser den, skal du følge ejerens ønsker med hensyn til pleje og vedligeholdelse. Med et billån er det dig, der tager beslutningen.

Hvad er det rigtige for dig?

Hvis det at eje er vigtigt for dig, men du ikke kan eller ikke ønsker at betale hele købsprisen på én gang, så bør du overveje finansiering. Når du finansierer din bil med et billån, optager du et lån i en bank eller hos et finansieringsselskab, som du betaler din nye bil med. Du tilbagebetaler lånet og den tilknyttede rente i en månedlig ydelse i hele aftalens løbetid. Når lånet er afbetalt, er bilen din.

Med en finansiering er det dig, der tager alle beslutninger i relation til bilen, uanset hvem der finansierer dit lån.

Med Audi Financial Services er leasingperioden for privatleasing 36 måneder, mens løbetiden på finansiering med et billån kan være 12 til 96 måneder. Jo, flere måneder du vælger at afdrage over, jo lavere er dit månedlige afdrag, da du betaler af over en længere periode.

Hvorfor skal du finansiere din næste bil?

Den største fordel ved finansiering frem for leasing er ejerskabet. Når du vælger at finansiere din bil med et billån, er bilen din, når bilen er tilbagebetalt. Det betyder også, at du selv beslutter, hvordan din bil skal plejes og vedligeholdes.

Og sidst, men ikke mindst, er du ikke bundet af nogen form for kilometerbegrænsning i kontraktperioden. Mens du forpligter dig til et maksimalt antal kilometer pr. år med leasing, giver finansiering dig mulighed for at køre på en spontan ferietur uden risiko for, at du overskrider det aftalte kilometertal.
Audi PrivatLeasing | Mann öffnet die Tür seines geleasten Audis auf einem Parkplatz in der Stadt
1920x1080_AQ2_161025.jpg

Hvilke modeller kan jeg finansiere?

Med Audi Financial Services kan du finansiere hele udvalget af Audi modeller. Du kan også frit sammensætte ekstraudstyret i henhold til dine ønsker og præferencer. Du kan selv konfigurere din drømmebil med alle detaljer eller vælge din fremtidige Audi fra det store udvalg af prækonfigurerede nye og brugte biler.
Se vores modeller
883x496_AQ3_181008.jpg

Hvilke fordele får du, når du finansierer fremfor privatleasing?

Den største fordel ved finansiering fremfor leasing er, at du ejer bilen, når lånet er tilbagebetalt.

Du har også mere frihed med finansiering, når det kommer til drift og vedligeholdelse. Modsat leasing er der ingen kilometerbegrænsning, og du bestemmer selv, hvordan du vil pleje og passe din bil.
Beregn dit finansieringstilbud

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er fordelene ved et billån sammenlignet med finansiering via din egen bank?

Kunder, der vælger et billån hos Audi Financial Services, kan nyde godt af komforten ved at få det hele ét sted. Med Audi Financial Services kan du samle dine udgifter til bilen ét sted. Du kan tilkøbe en Audi Forsikring og et serviceabonnement til din finansiering og få det hele opkrævet på samme faktura.

Er renten på et billån fast i hele perioden?

Audi Financial Services tilbyder både en fast og en variabel rente på billån.

Hvordan finder jeg mit månedlige afdrag for min drømmebil?

Du skal kontakte din Audi forhandler for at modtage et tilbud på en finansiering og på tilbuddet fremgår dit månedlige afdrag.

Hvordan kan jeg nedsætte det månedlige afdrag på mit billån?

Hvis du gerne vil betale et lavt månedligt afdrag, kan du opnå det ved at betale en højere udbetaling ved kontraktens begyndelse. Det reducerer den samlede ydelse, som skal betales fra start, og det har en positiv indflydelse på størrelsen af de månedlige afdrag.

Kan jeg give min nuværende bil i bytte som udbetaling?

Som hovedregel kan du give din nuværende bil i bytte og anvende betalingen for den til at betale en del af finansieringen for din nye bil, som fx udbetalingen i begyndelsen af kontraktperioden. Afhængigt af størrelsen på din udbetaling kan du få nedsat de månedlige afdrag.

Du kan få mere at vide hos din Audi forhandler.

Hvad sker der, hvis jeg kommer ud for en ulykke i min finansierede Audi?

Dette afhænger af, hvordan du er dækket af din bilforsikring. Audi tilbyder en Audi Forsikring.

Kan jeg forsikre min bil via Audi med det samme?

Når du køber en Audi, vil du naturligvis gerne have din nye drømmebil forsikret på en passende måde. Det kan du med Audi Forsikring.

Kan jeg konfigurere min drømmebil, som jeg vil?

Du kan vælge frit blandt hele udvalget af konfigurationsmuligheder og modeller fra Audi og sammensætte din egen personlige drømmebil.

 • 883x496_ASER_P_161004_1.jpg
  Kundeservice

  Har du nogle spørgsmål til finansiering? Så kontakt Audi Financial Services direkte.

  Telefon: 70 60 60 92
  E-mail: kundeservice@vwfs.dk