Future is an attitude - Audi innovationer og fremtid | Se her >
Mænd og kvinder i elegante business outfits i byen.

#FutureIsAnAttitude

Nogle ser kun nu og her. Vi andre ser fremtiden.

At se verden med andre øjne er vores drivkraft. Derfor dedikerer vi alle vågne timer til at udforme fremtiden. Hver dag bringer vi verden et lille skridt fremad – med vores ideer, vores passion og vores visioner for fremtidens mobilitet.

Vores vision

Download alle
00:00 | 00:00
1920x1080_desktop_AUDI_sRGB_Brandcampaign_04_03.jpg
1920x1080_desktop_AUDI_sRGB_Brandcampaign_04_03.jpg
 • Konceptbiler som fx AI:ME viser, hvordan fremtidens mobilitet kunne se ud. (Den viste bil er en konceptbil, der ikke er tilgængelig som produktionsmodel.)

 • De digitale OLED-baglygter (ekstraudstyr) på den nye Audi Q5 er opdelt i individuelt regulerbare, tredimensionelle segmenter. Det giver mulighed for imponerende lysscenarier og individualiserbare lyssignaturer.

 • Fremtiden er elektrisk. Rent eldrevne biler som fx Audi e-tron Sportback er den nye ledsager i dagligdagen.

 • Audi e-tron Sportback kombinerer et sportsligt coupédesign og en imponerende kraft (408 hk) med en lang rækkevidde på op til 449 km.

 • Forrygende RS-præstationer og en imponerende fleksibilitet: Audi RS Q8 er et mesterværk inden for ingeniørkunst.

 • Den nye Audi Q5 – en eksklusiv kombination af sportslighed og stor anvendelighed i dagligdagen.

 • Audi RS 7 Sportback er både æstetisk og suveræn: Den dynamiske, brede front med Audi singleframe giver et fingerpeg om de voldsomme kræfter i V8 TFSI-motoren.

 • Det begynder altid med ideen – og et blankt stykke papir. Med deres tanker, design og visioner spiller designerne hos Audi en vigtig rolle i udformningen af Audis vision for morgendagens mobilitet.

Nye perspektiver

En kvinde kigger på en eldrevet floretsølv Audi e-tron Sportback.

Nogle ser design. Vi ser karakter.

Former, materialer og teknologier fastlægger karakteren af enhver Audi. Og karakteren for alle de eldrevne Audi modeller kan også ses på designet. Se mere om designet og funktionerne i Audi e-tron Sportback.

Se mere
En mand sidder foran en kvantumgrå Audi Q5.

Nogle ser et rødt lys. Vi ser vejen frem.

Lysere, mere alsidigt, men med et endnu lavere energiforbrug: den digitale OLED-teknologi (ekstraudstyr) i den nye Audi Q5 er den første af sin slags. Og den viser, hvad der er muligt med lys, når man skal konstruere biler.

Se mere
En eldrevet gletsjerhvid Audi e-tron SUV kører på vejen.

Nogle ser en innovation. Vi ser et kæmpe potentiale.

Vores verden og vores mobilitet forandrer sig. Vi ser disse forandringer som muligheder: for endnu bedre mobilitetsløsninger. Læs mere om vores Audi e-tron.

Se mere
Audi produktionslinje

Nogle ser en højteknologisk produktion. Vi ser muligheden for at sætte kreativiteten fri.

Vores verden og vores mobilitet står over for enorme forandringer og udfordringer. Vi ser dem som muligheder. I 2050 ønsker Audi som virksomhed at opnå en CO2-neutral balance.

Se mere

Nogle ser et koncept. Vi ser potentiale.

Hvordan vil vi komme fra A til B i fremtiden? Hvordan vil det føles? Konceptbiler som Audi AI:ME giver os et indblik i, hvordan et visionært kabinedesign kan gøre selvkørende biler til nye opholdsrum. Og afslører, hvordan fremtidens mobilitet allerede tager form i dag.

Audi AI:ME konceptbil

Nogle ser en stregtegning. Vi ser endnu en elektrisk Audi blive til.

Former, materialer og teknologier bidrager til karakteren af enhver Audi. En karakter, som tager form i vores designeres idéer. Præcis som alle de idéer, der grundlæggende kan ændre fremtidens mobilitet.

Audi stregtegning
Nærbillede af en mand i business outfit.

Mere om #FutureIsAnAttitude

Oplev hele historien: emner, teknologier og ideer, der viser, hvordan Audi forestiller sig fremtiden.

Se mere (på engelsk)

Måske finder du også dette interessant

 • Audi-e-tron-Sportback-Topshot.jpg
  Audi e-tron modeller

  Elektrificering og digitalisering er nogle af tidens helt store emner. Og de er begge en del af nøglen til fremtidens mobilitet. Hos Audi hedder de elektrificerede biler e-tron. Læs mere om vores elektriske modeller her.

  Læs mere
 • Audi-q5-mand.jpg
  Audi plug-in-hybridmodeller

  En plug-in-hybrid kombinerer en elektrisk drivlinje med klassisk drivlinjeteknologi. Den elektrisk drivlinje har et kompakt batteri til de korte distancer og forbrændingsmotoren sørger for rækkevidden til de længere distancer. Læs mere om plug-in-hybrider fra Audi her.

  Læs mere
 • Audi-e-tron-modeller.jpg
  Opladning af el- og hybridbiler

  Få fuld power på køreglæden fra første kilometer med ubegrænset opladning til din Audi el- eller plug-in-hybrid bil. Læs mere om vores samarbejde med Clever og hvordan du kan få mest glæde af din elbil eller plug-in-hybrid fra Audi.

  Læs mere