Omtanke | Læs mere om tiltag fra Audi her >
Audi omtanke

Omtanke

Audi urbansphere baglygter

Hvad sender Audi ud på vejene?

I de kommende år vil Audi udvide programmet af elbiler i segmentet for premiumbiler. Ud over rene elbiler vil der også blive produceret en række plug-in-hybridmodeller.

 • audi-krajete-co2-absorbering.jpg
  Audi og Krajete filtrerer CO2 fra luften

  AUDI AG og GreenTech-virksomheden Krajete GmbH fra Linz i Østrig udvikler i fællesskab nye teknologier til filtrering af emissioner fra luften i omgivelserne.

  Læs mere
 • audi-rickshaws-gamle-batterier.jpg
  Rickshaws kører på second life elbilsbatterier

  Den tysk-indiske start-up-virksomhed Nunam sender tre elektriske rickshaws ud på de indiske gader, forsynet med energi fra brugte batterimoduler fra Audi e-tron-testbiler.

  Læs mere
 • audi-charging-hub-nurnberg-tyskland.jpg
  Audi udbygger sit charging hub-netværk

  Opladningsanlæggene består af brugte litium-ion-batterier – såkaldte second life-batterier, som stammer fra adskilte testbiler fra Audi.

  Læs mere
 • audi-dakar-rally-refuel.jpg
  Audi anvender reFuel ved Dakar Rally

  Når Audi deltager ved Dakar Rally 2023, kører de tre ørkenrally-prototyper med elektrisk drivlinje og energiomformer for første gang på et innovativt brændstof.

  Læs mere
 • audi-urban-purifier.jpg
  Audi udvikler partikelstøvfilter til elbiler

  I et pilotprojekt udvikler Audi et partikelstøvfilter til elbiler, Audi Urban Purifier, som kan opsamle partikelstøv fra omgivelserne. Især i byerne kommer størstedelen af partikelstøvet fra bremser, dæk og vejbelægning.

  Læs mere
 • audi-batterier-genanvendes-second-life.jpg
  Elbilsbatterier får et second life eller genanvendes

  Hvad sker der med batteriet ved slutningen af en elbils levetid? Kan det få et second life, eller skal det genanvendes?

  Læs mere
 • audi-plastaffald-genanvendes.jpg
  Fysisk genbrug gør blandet plastaffald genanvendeligt

  Sammen med udvalgte partnere undersøger Audi, hvordan man kan forbedre muligheden for at genbruge materialer og spare på de primære materialer.

  Læs mere
 • audi-udvending-metaller.jpg
  Mere miljøvenlig udvinding af højteknologiske metaller

  Audi’s miljøfond har i samarbejde med det tekniske universitet Bergakademie Freiberg forsket i nye metoder til udvinding af højteknologiske metaller og såkaldt sjældne jordarter.

  Læs mere
 • audi-eu-forslag-forbud-mod-salg-af-fossil-biler.jpg
  Audi på forkant med EU's forslag om forbud mod salg af fossilbiler fra 2035

  Audi vil fra 2026 kun lancere fuldt elektriske modeller og gradvist afvikle produktionen af biler med forbrændingsmotor frem mod 2033.

  Læs mere
 • 1920x1080_01.jpg
  Audis interesse for fremtiden

  Audi arbejder med omtanke for fremtiden igennem forbedrede strategier, som vi forfølger i i samarbejde med leverandørerne. Det starter i vores værdikæde, som vi kontinuerligt arbejder på at optimere som en langsigtet investering i fremtiden.

  Find ud af mere
 • 1920x1080_04.jpg
  Audis mål om CO2-neutral produktion

  Audi har et mål om, at alle fabrikker være totalt CO2-neutrale i 2025 og vi arbejder kontinuerligt på yderligere tiltag, som gradvist hjælper Audis fabrikker til at opnå målet som fx behandling af spildevand og genanvendelse af affald.

  Find ud af mere
 • 1920x1080_10.jpg
  Sådan udvider Audi sin opladningsinfrastruktur

  I samarbejde med IONITY, som er det europæiske netværk for lynopladningsinfrastruktur, gør Audi elektrisk mobilitet praktisk at anvende i dagligdagen. I 2020 vil IONITY tilbyde lynopladning af elbiler ved 400 ladestationer i 25 lande.

  Find ud af mere
 • 1920x1080_07.jpg
  Sådan udlever Audi forandringi i sin forretning

  I 2025 vil Audi have implementeret sit ‘Together4Integrity’-program i alle områder af forretningen. Programmet omfatter virksomhedens kultur, compliance og integritet. Det såkaldte ”konsekvente team” er også en del af den kulturforandring.

  Find ud af mere
 • 1920x1080_11.jpg
  Sådan agerer Audi ansvarligt og er samtidig økonomisk succesfuld

  Ansvar for fremtiden har høj prioritet, ikke kun hos Audi, men også hos nutidens premiumkunder. Derfor vil koncernen tilbyde ansvarlig premiummobilitet i alle modelrækker på langt sigt. Med fokus på ansvarlighed, omtanke og innovativ mobilitet tager Audi næste skridt i retning af en elektrificerende fremtid.

  Find ud af mere