Alle bidrag tæller

At forbedre sin forretning og fremtiden samtidig er en af vor tids største udfordringer. Alle bidrag tæller, når det handler om at rette op på tingene og skabe den afgørende forandring. Hos Audi ønsker vi at tilbyde vores kunder den bedste form for mobilitet og derudover at agere konsekvent med omtanke for fremtiden på alle områder af vores forretning.

 • 1920x1080_01.jpg
  Audis interesse for fremtiden

  Audi arbejder med omtanke for fremtiden igennem forbedrede strategier, som vi forfølger i i samarbejde med leverandørerne. Det starter i vores værdikæde, som vi kontinuerligt arbejder på at optimere som en langsigtet investering i fremtiden.

  Find ud af mere
 • 1920x1080_04.jpg
  Audis mål om CO2-neutral produktion

  Audi har et mål om, at alle fabrikker være totalt CO2-neutrale i 2025 og vi arbejder kontinuerligt på yderligere tiltag, som gradvist hjælper Audis fabrikker til at opnå målet som fx behandling af spildevand og genanvendelse af affald.

  Find ud af mere
 • 1920x1080_10.jpg
  Sådan udvider Audi sin opladningsinfrastruktur

  I samarbejde med IONITY, som er det europæiske netværk for lynopladningsinfrastruktur, gør Audi elektrisk mobilitet praktisk at anvende i dagligdagen. I 2020 vil IONITY tilbyde lynopladning af elbiler ved 400 ladestationer i 25 lande.

  Find ud af mere

Hvad sender Audi ud på vejene?

I de kommende år vil Audi udvide programmet af elbiler i segmentet for premiumbiler. Ud over rene elbiler vil der også blive produceret plug-in-hybridmodeller. Tilbage i 2018 lagde Audi med succes fundamentet for de komplet eldrevne modeller med e-tron. Koncernen har lanceret sin anden model i e-tron-modelrækken – den nye Audi e-tron Sportback.

Vores e-tron-modeller

Modeloversigt

Vores plug-in-hybridmodeller

Modeloversigt
 • 1920x1080_07.jpg
  Sådan udlever Audi forandringi i sin forretning

  I 2025 vil Audi have implementeret sit ‘Together4Integrity’-program i alle områder af forretningen. Programmet omfatter virksomhedens kultur, compliance og integritet. Det såkaldte ”konsekvente team” er også en del af den kulturforandring.

  Find ud af mere
 • 1920x1080_11.jpg
  Sådan agerer Audi ansvarligt og er samtidig økonomisk succesfuld

  Ansvar for fremtiden har høj prioritet, ikke kun hos Audi, men også hos nutidens premiumkunder. Derfor vil koncernen tilbyde ansvarlig premiummobilitet i alle modelrækker på langt sigt. Med fokus på ansvarlighed, omtanke og innovativ mobilitet tager Audi næste skridt i retning af en elektrificerende fremtid.

  Find ud af mere