Oplev mere med Audi | Se de mange muligheder her >
Oplev mere med Audi
Future is an attitude

En ny æra

Fremtidens mobilitet bygger på teknologi og interaktion med mennesker. Derfor vil vi gerne give dig et indblik i Audis univers. Oplev fremtiden for mærket med de fire ringe.

Læs mere
 • fck-parken-1920x1080.png
  F.C. København

  Læs mere om vores samarbejde med FCK og bliv klogere på kommende samt tidligere aktiviteter med Audi Home & Away.

  Læs mere
 • audi-vejen-frem_stage_1920x1080.jpg
  Vejen Frem

  Gennem Carpool Karaoke-konceptet "Vejen Frem" stiller vi skarpt på unge og talentfulde iværksættere i samarbejde med stwentyfive. Se alle afsnit her.

  Se mere
 • audi-jung-stage_2.jpg
  jung

  Audi har været mobilitetspartner for jung siden starten af 2020 og bl.a. brugt numrene "Hvad Skal Jeg Tro På" og "Blitz, Baby" i TV- og radioreklamer.

  Læs mere
Jesper Buch

Jesper Buch

Partnerskabet med Jesper Buch bygger på en fælles tro på, at to stærke brands med noget på hjertet, tilsammen kan gøre en forskel. Læs mere om partnerskabet og se bl.a. filmen "Kør godt hjem" her.

Læs mere
 • audi-quattro-cup_1920x1080.jpg
  Audi quattro Cup

  Audi har en stolt tradition for at støtte sporten. Det kommer blandet andet til udtryk gennem vores kærlighed til golf. Læs mere om Audi quattro Cup her.

  Læs mere
 • audi-dkt.png
  Audi og kultur

  Bliv klogere på Audi og dets kulturelle engagement. En forpligtelse til æstetik.

  Læs mere
 • 1920x1080_audi_ADE_1505.jpg
  Audi Driving Experience

  Kom bag rattet i en af Audis topmodeller og udfordrer dig selv og bilen under kontrollerede forhold. Lær hvordan du bruger kraft og dynamiske køreegenskaber til at klare dig ud af farlige situationer i trafikken.

  Læs mere
Audi omtanke for klimaet

Omtanke for klimaet

Hos Audi ønsker vi at tilbyde vores kunder den bedste form for mobilitet og derudover at agere konsekvent med omtanke for fremtiden på alle områder af vores forretning.

Læs mere
 • audi-magazine-print-online.jpg
  Audi Magazine

  Audi Magazine er vores eksklusive kundemagasin gennem over 20 år. Det udkommer 4 gange årligt i et oplag på ca. 50.000. Læs tidligere udgaver online og tilmeld dig her - det er gratis.

  Læs mere
 • 1920x1080_A175178_large_neckarsulm.jpg
  Audi Forum

  Oplev et fascinerende brand. Historie, tradition og eksklusive Audi udstillinger. Med andre ord; kom helt tæt på Audi hos Audi Forum i Ingolstadt og Neckarsulm.

  Læs mere
 • Audi-e-tron-GT_1920x1080.jpg
  Hvor bliver din Audi bygget?

  Audis hovedkontor er beliggende i Ingolstadt, Tyskland, men Audi har fabrikker mange forskellige steder i verden.

  Læs mere
Audi Sport modeller

Audi Sport

Modelprogrammet fra Audi Sport omfatter et bredt udvalg af biler i den øvre del af spektret, når det gælder præstationer. Udforsk alle modellerne og bliv klogere på Audi Sport.

Læs mere
 • a6-tfsie-quattro-1920x1080.jpg
  quattro

  Audis avancerede firehjulstræk er udviklet gennem 30 år til at få dig sikkert igennem alle former for udfordringer, så du altid har optimalt vejgreb og det mest effektive træk på alle fire hjul.

  Læs mere
 • audi-exclusive-rs4-1920x1080.png
  Audi exclusive

  Hvert eneste år sælger Audi over 1 million biler. Men kun én af dem, er som den, du har bestilt. Hvordan kan det lade sig gøre, spørger du måske? Med Audi exclusive. Gør din bil enestående og personlig.

  Læs mere
 • 1920x1080_AA6_TFSIe_191008.jpg
  Audi connect

  Opkoblet mobilitet. Begrebet Audi connect dækker over alle applikationer og udviklinger, der forbinder nuværende og fremtidige Audi modeller med internettet, ejeren og infrastrukturen.

  Læs mere