Audi i Dakar Rally | Læs mere om løbet her >
Audi RS Q e-tron

Næste skridt

Audi tager næste skridt med den nye Audi RS Q e-tron E2¹ ved 2023-udgaven af Dakar Rally. Dakar Rally anses som et af de hårdeste terrænrallyløb i verden, og det kører igennem den saudi-arabiske ørken igen i 2023. Efter den succesfulde lancering i 2022 deltager Audi Sport-teamet i løbet med en videreudviklet version af Audi RS Q e-tron¹. Her kan du læse alt om den nye version og kørerteamene samt om baggrunden for, hvordan og hvorfor Audi elektrificerer ørkenen².

Audi RS Q e-tron E2 set bagfra

Masser af knowhow: 2022-udgaven af Dakar Rally var ikke kun ekstremt succesfuld for Audi. Erfaringerne er blevet anvendt under udviklingen af den nye Audi RS Q e-tron E2¹,².

Oliver Hoffmann

”Vorsprung durch Technik er meget mere end blot et slogan”

Oliver Hoffmann, som er den øverste chef for den tekniske udvikling hos AUDI AG, taler om 50 år med”Vorsprung durch Technik” og fremtiden for de fire ringe.

Læs mere
Audi RS Q e-tron E2

Inspireret af udfordringer: motorsport hos Audi

Fra Neuburg an der Donau til ørkenen i Saudi-Arabien. Fra legendariske racerbaner til ikke mindre legendariske rallyløb, fra quattro til e-tron: Du kan få alle informationer om de forskellige motorsportsserier, engagementet i kundesporten og opleve fascinationen ved motorsporten hos Audi.

Læs mere
1
Den viste bil er Dakar Rally-modellen, der ikke er tilgængelig som produktionsmodel. Lukket bane, professionel kører. Lad være med at forsøge.
2
Audi RS Q e-tron E2 kombinerer en elektrisk drivlinje med et energiomformersystem baseret på TFSI-motoren og en generator.