Audi driving experience > Oplev mere med Audi > Audi

Et kick af dimensioner

Kom med Audi Danmark til Audi AGs egen Audi driving experience center i Neuburg, Tyskland eller bliv racer-aspirant i en Audi RS 3 LMS på Jyllandsringen. Det danske Audi driving experience niveau tilbydes i 2020 i den tyske by Neuburg an der Donau. På det etablerede anlæg kan ambitiøse førere – og dem, der vil være det – opleve dynamikken ved Audis biler i forbindelse med et køreteknisk kursus. Audi driving experience center ligger kun 18 km fra koncernens hovedkvarter i Ingolstadt og kun 50 min. fra München lufthavn.

I 2020 afholdes der derfor ikke Audi driving experience niveau I og II på Sjællands- og Jyllandsringen, men til gengæld tilbyder vi et kick af dimensioner på Audi AGs egen racetrack i Neuburg an der Donau. Her får du lov til at prøve kræfter med den nye Audi R8 V10 performance med 620 hk. Under kontrollerede forhold vil du lære, hvordan du følger kurven og håndterer komplekse kørselsudfordringer, samt bruger kraft og dynamiske køreegenskaber til at klare dig ud af farlige situationer i trafikken. Det foregår den 11. - 15. maj 2020.


Racer-aspirant-kurset afholdes på Jyllandsringen den 16. – 18. juni 2020, hvor du kan prøve kræfter med Audi RS 3 LMS.

Audi driving experience er den ultimative oplevelse for adrenalin og køreevner!

driving experience

Audi driving experience i Neuburg, Tyskland

Her får du lov til at prøve kræfter med den nye Audi R8 V10 performance med 620 hk på Audis egen racetrack (2,2 km lang). Under kontrollerede forhold vil du lære, hvordan du følger kurven og håndterer komplekse kørselsudfordringer, samt bruger kraft og dynamiske køreegenskaber til at klare dig ud af farlige situationer i trafikken. Turen inkluderer fly tur/retur samme dag fra Københavns lufthavn, samt frokost. Den samlede kørsel vil løbe op i ca. 3 timer på racetrack og det foregår den 11. – 15. maj 2020.

driving experience

Racer-aspirant

I 2020 fortsætter vi succesen fra 2019, hvor vi introducerede et koncept til racer-aspiranterne – nemlig niveau III. Her får du mulighed for at prøve kræfter med den brutale Audi RS 3 LMS, som har hele 360 hk. Kurset er præget af masser af underholdning på banen, men der er ligeledes stor fokus på forbedring og optimering af dine køreegenskaber, og kurset drager mange paralleller til livet som racerkører. Kurset foregår på Jyllandsringen den 16. – 18. juni 2020 og vi tilbyder både et formiddags- og eftermiddagskursus fra hhv. kl. 8:00-12:00 og 12:00-16:00.

Om driving experience

I 2019 var det 22. gang at Audi Danmark inviterede til Audi driving experience. Konceptet har dog flere år på bagen; Audi driving experience blev første gang afholdt samme år som quattro firehjulstrækket blev præsenteret, nemlig i 1981. I dag gennemføres de køretekniske kurser over det meste af verden og visionen om at være den førende udbyder af køretekniske kurser har længe været en realitet.

Copenhill
Amager Bakke

Det er stadig bag rattet, det foregår

Formålet med Audi driving experience er, at du lærer bilens og dine egne grænser at kende. Under trygge forhold bliver du guidet og undervist, så du lærer de vigtige køreteknikker. Samtidig kan vi godt garantere, at du får brug for det helt store smil - for der venter en køreoplevelse ud over det sædvanlige.

Instruktørerne

Vi kommer blandt andet til at benytte os af en svensk racerfamilie som består af Jerry Åhlin, Mikaela Kottulinsky og Fredrik Åhlin, som vi tidligere har benyttet på de danske Audi driving experience kurser. De er alle en del af Audis internationale instruktørteam, og har en lang karriere som rallykørere bag sig, og det er blandt andet her, deres erfaringer med en bils reaktioner under ekstreme forhold stammer fra. Der er kun danske deltagere på holdet (maks. 20 personer) - og undervisningen foregår på en blanding af svensk og engelsk.

Audi e-tron

Skriv til os!

Vil du give dine ansatte eller samarbejdspartnere en oplevelse ud over det sædvanlige?

Så er Audi driving experience det oplagte valg. Ud over at alle med garanti kommer ud på den anden side som bedre billister, er kurserne også en fantastisk mulighed for at skabe gode relationer mellem ansatte, samarbejdspartnere eller til kunder. Skriv til os (drive@audi.dk) og hør mere om priser og mulighederne for at score titlen for årets firmaarrangement i 2020. Man kan max være 20 personer pr. hold i Tyskland og 6 personer formiddag/6 personer eftermiddag på Racer-aspirant-kurset

Tilmelding til en Audi-køreoplevelse ud over det sædvanlige kan ske på www.audishop.dk