Audi Golf | Læs om Audi Quattro Cup > Oplev mere med Audi > Audi

Audi Golf | Læs om Audi Quattro Cup

  • Audi Quattro Cup_1400x438.jpg
Audi Quattro Cup_1400x438.jpg

Audi og golf - Audi quattro Cup

Konceptet

Det hele startede med ønsket om at give Audi forhandlerne mulighed for at møde kunderne uden for forretningen. Der blev udviklet en koncept med alt fra program, invitationer, professionelle arrangører til komplet golfudstyr til både øvede - og ikke mindst uøvede spillere.
Siden gik Audi i Danmark ind i verdens største golfturnering for amatører "Audi quattro Cup".

Samarbejdet med udvalgte golfklubber, spillere og trænere er en naturlig udvikling af engagementet i sporten.
Vi håber på endnu en god golfsæson til gavn for både vores kunder, samarbejdspartnere og spillere/trænere!
Audi gjorde sin entre i golfverdenen i 1997, hvor vi fascineredes af spillet, som om noget er "Vorsprung durch Technik".

Det sammenholdt med det uformelle og afslappede samvær, væk fra forretningen blev begyndelsen på et stadig stigende engagement i golfsporten

Audi quattro Cup

Audi quattro Cup er en invitational turnering, hvor de arrangerende Audi forhandlere inviterer, og deltagerne selv vælger deres golfpartner. Matchformen er Greensome/Stableford. I 2018 deltog Audi i Danmark med 8 indledende runder fordelt over hele landet. Hver forhandler spillede hver især en lokal turnering på en udvalgt bane i Danmark. Landsfinalen blev afholdt på Langesø Golf d. 7. september 2018.
vinderneafquattro.png

Ken Ragus og Martin Møller vandt i 2018

Den danske landsfinale blev vundet af Ken Ragus og Martin Møller med 38 point, så de repræsenterede Danmark ved verdensfinalen.

Audi quattro Cup 2018 bestod af 645 turneringer i 43 lande inden vinderne mødtes til verdensfinalen på Golfclub Kitzbühel Schwarzsee-Reith i Østrig fra den 23. – 27. september. Her blev Ken Ragus og Martin Møller nr. 15 i B-rækken.

Audi quattro Cup afvikles igen i 2019, og kunne du tænke dig en plads på et af de eftertragtede hold, så tal med din foretrukne Audi-forhandler og hør om muligheden for deltagelse.

Oversigt over Audi golfaktiviteter 2018

- Audi quattro Cup (Invitational i samarbejde med danske Audi forhandlere juni-september)
- ECCO Tour