Audi og Golf | Læs mere om Audi Quattro Cup her >
Audi Golf | Læs om Audi Quattro Cup

Audi Golf | Læs om Audi quattro Cup

Audi og golf - Audi quattro Cup

Audi gjorde sin entré i golfverdenen i 1997. Det hele startede med ønsket om at give Audi forhandlerne mulighed for at møde kunderne uden for forretningen. Der blev udviklet et koncept med alt fra program, invitationer, professionelle arrangører til komplet golfudstyr til både øvede - og ikke mindst uøvede spillere. Det sammenholdt med det uformelle og afslappede samvær, væk fra forretningen blev begyndelsen på et stadig stigende engagement i golfsporten. Siden gik Audi i Danmark ind i verdens største golfturnering for amatører "Audi quattro Cup". Samarbejdet med udvalgte golfklubber, spillere og trænere er en naturlig udvikling af engagementet i sporten.

I år gentager vi succesen, når landets Audi forhandlere inviterer deltagere og deres golfpartner til Audi quattro Cup 2021. Verdensfinalen bliver i år afholdt i Kitzbuehel i Østrig den 12.-16. september 2021.

Amager Bakke

Audi quattro Cup - konceptet

Audi quattro Cup er en invitational turnering, hvor de arrangerende Audi forhandlere inviterer, og deltagerne selv vælger deres golfpartner. Matchformen er Greensome/Stableford. I 2019 deltog Audi i Danmark med 8 indledende runder fordelt over hele landet. Hver forhandler spillede hver især en lokal turnering på en udvalgt bane i Danmark.

Landsfinalen blev afholdt The Scandinavian og her løb Rasmus Markholt og Martin Sørrig Damgaard med sejren og reprænsenterede Danmark ved verdensfinalen. Audi quattro Cup verdensfinalen blev spillet på Golfclub Kitzbühel-Schwarzsee i Østrig, hvor danskerne blev nr. 7 i A-rækken.