Golf > Oplev > Audi Danmark | Køb Audi

Oplev

 • Audi Quattro Cup_1400x438.jpg
Audi Quattro Cup_1400x438.jpg

Audi og golf

Konceptet Det hele startede med ønsket om at give Audi forhandlerne mulighed for at møde kunderne uden for forretningen. Der blev udviklet en koncept med alt fra program, invitationer, professionelle arrangører til komplet golfudstyr til både øvede - og ikke mindst uøvede spillere.
Siden gik Audi i Danmark ind i verdens største golfturnering for amatører "Audi quattro Cup", og efterfølgende er "Audi Masters" - en professionel turnering for amatører - blevet etableret med stor tilslutning og succes.

Samarbejdet med udvalgte golfklubber, spillere og trænere er en naturlig udvikling af engagementet i sporten.
Vi håber på endnu en god golfsæson til gavn for både vores kunder, samarbejdspartnere og spillere/trænere!
Audi gjorde sin entre i golfverdenen i 1997, hvor vi fascineredes af spillet, som om noget er "Vorsprung durch Technik".

Det sammenholdt med det uformelle og afslappede samvær, væk fra forretningen blev begyndelsen på et stadig stigende engagement i golfsporten
Audi quattro Cup
Audi quattro Cup er en invitational turnering, hvor de arrangerende Audi forhandlere inviterer, og deltagerne selv vælger deres golfpartner. Matchformen er Greensome/Stableford. I 2017 deltager Audi i Danmark med 8 indledende runder fordelt over hele landet. Hver forhandler spiller hver især en lokal turnering på en udvalgt bane i Danmark. Landsfinalen bliver afholdt på Skjoldenæsholm Golf Center d. 15. september 2017.
 • Audi quattro Cup 2017
  6. juni 2017 – Ledreborg Palace Golf
  9. juni 2017 – Simon’s Golf Club
  15. juni 2017 – Stensballegaard Golf
  19. juni 2017 – Langesø Golf Club

  17. august 2017 – Holbæk Golfklub
  18. august 2017 – Lyngbygaard Golf
  25. august 2017 – Simon’s Golf Club
  1. september 2017 – Aalborg Golfklub
  14. & 15. september 2017 – Skjoldenæsholm Golfklub
Danskere til verdensfinale
quattrovinder.jpg
Brødrene Michael og Danny Bienkowski vandt den danske afdeling af golfturneringen Audi quattro Cup 2017, så de har kvalificeret sig til verdensfinalen, som spilles i Mexico. Efter otte indledende turneringer rundt om i landet blev landsfinalen spillet på Skjoldenæsholm Golf, Trent Jones Jr. Course. Audi quattro Cup spilles i 47 lande med flere end 90.000 deltagere. Vi ønsker Michael og Danny  en go’ tur til Mexico.
Oversigt over Audi golfaktiviteter 2017
- Audi quattro Cup (Invitational i samarbejde med danske Audi forhandlere juni-september)
- Taylormade
- Geoff Swain (trick shot champ)
- ECCO Tour
Audi shop golf-audi.jpg

Se det spændende udvalg af Audi golf-tilbehør i Audi-shoppen.