Audi og Golf | Læs mere om Audi Quattro Cup her >
Audi Golf | Læs om Audi Quattro Cup

Audi quattro Cup

Audi gjorde sin entré i golfverdenen i 1997. Det hele startede med ønsket om at give Audi forhandlerne mulighed for at møde deres kunder uden for forretningen. Der blev udviklet et koncept med alt fra invitationer, program, professionelle arrangører til komplet golfudstyr til både øvede - og ikke mindst uøvede spillere. Alt dette sammenholdt med det uformelle og afslappede samvær, væk fra forretningen, blev begyndelsen på et stadig stigende engagement i golfsporten. Siden gik Audi Danmark ind i verdens største golfturnering for amatører "Audi quattro Cup". Samarbejdet med udvalgte golfklubber, spillere og trænere er en naturlig udvikling af engagementet i sporten.

Vi gentager successen i 2024, når landets Audi forhandlere igen inviterer kunder og deres golfpartner til 'Audi quattro Cup 2024'.

Audi quattro Cup

Audi quattro Cup - konceptet

Audi quattro Cup er en invitational turnering, hvor de arrangerende Audi forhandlere inviterer, og deltagerne selv vælger deres golfpartner. Matchformen er Greensome/Stableford. Audi Danmark afvikler 8 indledende runder fordelt over hele landet. Hver forhandler spiller en lokal turnering på en udvalgt bane i Danmark. Vinderne fra de indledende lokale runder går videre til landsfinalen som bliver afholdt på en udvalgt bane i Danmark.

I 2023 blev landsfinalen afholdt på Great Northern i Kerteminde. Vinderne blev Christian Skotte Iversen og Louise Wesselhoff, som skal repræsentere Audi Danmark ved verdensfinalen i Oman, Muscat på 'Al Mouji Golf Club'.

Landsfinalen 2023

Download alle
00:00 | 00:00
Audi_quattro_Cup-Gittervisning.jpg
Audi_quattro_Cup-Gittervisning.jpg