Audi og Golf | Læs mere om Audi Quattro Cup her >
Audi Golf | Læs om Audi Quattro Cup

Audi Golf | Læs om Audi quattro Cup

Audi og golf - Audi quattro Cup

Audi gjorde sin entré i golfverdenen i 1997. Det hele startede med ønsket om at give Audi forhandlerne mulighed for at møde deres kunder uden for forretningen. Der blev udviklet et koncept med alt fra program, invitationer, professionelle arrangører til komplet golfudstyr til både øvede - og ikke mindst uøvede spillere. Det sammenholdt med det uformelle og afslappede samvær, væk fra forretningen blev begyndelsen på et stadig stigende engagement i golfsporten. Siden gik Audi Danmark ind i verdens største golfturnering for amatører "Audi quattro Cup". Samarbejdet med udvalgte golfklubber, spillere og trænere er en naturlig udvikling af engagementet i sporten.

Vi gentager successen i 2022, når landets Audi forhandlere inviterer kunder og deres golfpartner til 'Audi quattro Cup 2022'.

Amager Bakke

Audi quattro Cup - konceptet

Audi quattro Cup er en invitational turnering, hvor de arrangerende Audi forhandlere inviterer, og deltagerne selv vælger deres golfpartner. Matchformen er Greensome/Stableford. I år deltog Audi Danmark med 8 indledende runder fordelt over hele landet. Hver forhandler spillede en lokal turnering på en udvalgt bane i Danmark.

Vinderne fra de indledende lokale runder gik videre til landsfinalen som blev afholdt på 'The Scandinavian' den 13. august 2021. Vinderne, Christina og Kai Koitzsch fra Aarhus, vandt landsfinalen og repræsenterede Audi Danmark ved verdensfinalen. Verdensfinalen blev spillet på 'Golfclub Kitzbühel-Schwarzsee' i Østrig den 12.-16. september 2021, hvor danskerne blev nummer 10 ud af 19 deltagende hold.