Audi og Golf | Læs mere om Audi Quattro Cup her >
Audi Golf | Læs om Audi Quattro Cup

Audi quattro Cup

Audi og golf - Audi quattro Cup

Audi gjorde sin entré i golfverdenen i 1997. Det hele startede med ønsket om at give Audi forhandlerne mulighed for at møde deres kunder uden for forretningen. Der blev udviklet et koncept med alt fra invitationer, program, professionelle arrangører til komplet golfudstyr til både øvede - og ikke mindst uøvede spillere. Alt dette sammenholdt med det uformelle og afslappede samvær, væk fra forretningen, blev begyndelsen på et stadig stigende engagement i golfsporten. Siden gik Audi Danmark ind i verdens største golfturnering for amatører "Audi quattro Cup". Samarbejdet med udvalgte golfklubber, spillere og trænere er en naturlig udvikling af engagementet i sporten.

Vi gentager successen i 2023, når landets Audi forhandlere inviterer kunder og deres golfpartner til 'Audi quattro Cup 2023'.

Landsfinalen 2022
Download alle
00:00 | 00:00
audi-quattro-cup-landsfinale-2022-9-thumbnail.jpg
audi-quattro-cup-landsfinale-2022-9-thumbnail.jpg
Amager Bakke

Audi quattro Cup - konceptet

Audi quattro Cup er en invitational turnering, hvor de arrangerende Audi forhandlere inviterer, og deltagerne selv vælger deres golfpartner. Matchformen er Greensome/Stableford. I år deltog Audi Danmark igen med 8 indledende runder fordelt over hele landet. Hver forhandler spiller en lokal turnering på en udvalgt bane i Danmark.

Vinderne fra de indledende lokale runder gik videre til landsfinalen som blev 0afholdt på Great Northern. Vinderne fra landsfinalen blev Mark Hemmingsen og Peter Hemmingsen som repræsenterede Audi Danmark ved verdensfinalen. Verdensfinalen blev spillet i Rom på 'Marco Simone Golf Course' samme bane som skal hoste Ryder Cup i 2023.