Audi Connect | Information og service | Læs mere her >
Discover the advantages of Audi connect. Audi digital services bring more comfort and safety into your everyday life.

Audi connect

Oplev verden med Audi connect

Audi connect forbinder dig, din bil, din smartphone og verden med hinanden og gør hverdagen til en endnu større fornøjelse. Opdag de muligheder og fordele, som din Audi byder på, med de forskellige Audi connect-tjenester og det digitale økosystem myAudi.

Audi connect gør din hverdag lettere
Oplev Audi connect's features og tjenester

Tag på opdagelsesrejse med Audi e-tron

Med Audi e-tron har Audi lanceret sin første rent eldrevne SUV. Kørslen bliver effektiv og bekymringsfri takket være de mange assistentsystemer og Audi connect-tjenester. Med den nye Audi connect e-tron Audi connect-tjeneste ruteplanlægning kan du planlægge dine ruter hjemmefra ved hjælp af din smartphone, i myAudi-appen, som medtager den seneste information om ladestationer langs din rute direkte i ruteplanlægningen. Det betyder, at du ikke behøver bekymre dig om, at dit batteri måske løber tør, før du når frem til din destination. Audi connect hjælper dig med at planlægge din rejse og hjælper dig undervejs på turen. Audi e-tron er den første bil i Audi modelrækken, der giver mulighed for at have den stemmestyrede tjeneste Alexa fra Amazon med om bord.

Oplev mulighederne med Audi connect til din Audi e-tron
Oplev myAudi
Download alle
00:00 | 00:00
oplev-myaudi-appen-8-thumbnail.jpg
oplev-myaudi-appen-8-thumbnail.jpg
 • L1005485_v01_1277x718.jpg
  myAudi-appen

  Med myAudi-appen forbindes din Audi og din hverdag med hinanden. Det giver mere komfort for dig takket være de innovative Audi connect-features og -tjenester. Ud over personlige tjenester såsom låsning og oplåsning af bilen med din smartphone kan du når som helst hente oplysninger om din bil og derved holde øje med brændstofniveauet, rækkevidden, serviceeftersyn og meget mere.

  Læs mere
 • screen_myaudi_563x317.jpg
  Kom godt i gang med myAudi

  Centralnervesystemet for Audi connect er myAudi-portalen. Her kan du konfigurere, administrere og ændre indstillingerne for dine Audi connect-tjenester, Registrer dig selv og din bil på myAudi, og administrer dine connect-tjenester, når det passer dig, via myAudi eller med din smartphone ved hjælp af myAudi-appen. Du kan individualisere dine tjenester i det passwordbeskyttede område, hvor du også kan tilgå vigtige biloplysninger.

  Registrer dig nu

Oplev Audi connect

Bliv godt opkoblet til din Audi og resten af verden takket være de alsidige digitale tjenester og features i Audi connect-pakkerne. Uanset, om du er på vej på ferie, til et møde eller på weekendtur, støtter Audi connect-tjenesterne dig i næsten hver eneste fase af planlægningen af din tur og din rute: før, under og efter rejsen. Dermed når du frem til din destination med stor komfort, effektivitet og sikkerhed.

Experience comfortable day-to-day life with Audi's digital services. Get to know the advantages of Audi connect.