myAudi | Læs mere om myAudi portalen her >
myAudi

myAudi

Hvordan giver myAudi portalen dig værdi på vejen?

myAudi - fremtidens køreoplevelse.

myAudi er portalen der giver dig mulighed for at udnytte alle funktionerne fra Audi Connect. Audi Connect fås i dag til størstedelen af de udbudte Audi modeller. Tilgængeligheden af funktioner er dog afhængig af model. Audi Connect omfatter infotainment- underholdningsfunktioner og giver et helt nyt niveau af komfort og køreglæde. Ved hjælp af et UMTS modul, som er integreret via mobiltelefon eller i bilens MMI med kundens eget SIM-kort, overføres onlineinformationer (som fx navigation med POI-søgning, navigation via satellitkort, vejrmeldinger, nyheder, Audi trafikinformationer online, Audi music stream) direkte og integreres i bilen.

Hvis du har problemer med myAudi kan du kontakte Audi Digital Support. Du finder kontaktinformationer længere nede på siden.

Oplev myAudi
Download alle
00:00 | 00:00
oplev-myaudi-appen-8-thumbnail.jpg
oplev-myaudi-appen-8-thumbnail.jpg
QR-kode til myAudi

Altid opdateret med myAudi

Download myAudi-app'en i Apple App Store eller Google Play.

Audi connect

Hvad er Audi connect?

Innovative tjenester og funktioner, der forbinder føreren med dennes Audi og omverdenen: Det er Audi connect.

Læs mere om Audi connect

Udfordringer med myAudi?

Audi Digital Support kan til hver en tid hjælpe dig, hvis du oplever problemer med myAudi. De har åbent 24 timer i døgnet fra mandag til søndag. Mandag til fredag kl. 8-20 vil hjælpen foregå på dansk og fra 20-08 samt weekend- og helligdage vil hjælpen foregå på engelsk.

Kontaktinformationer:
digitalsupport.dk@audi.de
tlf. 80 25 22 26

Audi connect