myAudi | Læs mere om myAudi portalen her >
myAudi

myAudi

Hvordan giver myAudi portalen dig værdi på vejen?

myAudi - fremtidens køreoplevelse.

myAudi er portalen der giver dig mulighed for at udnytte alle funktionerne fra Audi Connect. Audi Connect fås i dag til størstedelen af de udbudte Audi modeller. Tilgængeligheden af funktioner er dog afhængig af model. Audi Connect omfatter infotainment- underholdningsfunktioner og giver et helt nyt niveau af komfort og køreglæde. Ved hjælp af et UMTS modul, som er integreret via mobiltelefon eller i bilens MMI med kundens eget SIM-kort, overføres onlineinformationer (som fx navigation med POI-søgning, navigation via satellitkort, vejrmeldinger, nyheder, Audi trafikinformationer online, Audi music stream) direkte og integreres i bilen.

Hvis du har problemer med myAudi kan du kontakte Audi Digital Support. Du finder kontaktinformationer længere nede på siden.

Oplev myAudi
Download alle
00:00 | 00:00
oplev-myaudi-appen-8-thumbnail.jpg
oplev-myaudi-appen-8-thumbnail.jpg

Hvad er Audi Connect?

Innovative tjenester og funktioner, der forbinder føreren med dennes Audi og omverdenen: Det er Audi connect.

Audi connect

Udfordringer med myAudi?

Audi Digital Support kan til hver en tid hjælpe dig, hvis du oplever problemer med myAudi. De har åbent 24 timer i døgnet fra mandag til søndag. Mandag til fredag kl. 8-20 vil hjælpen foregå på dansk og fra 20-08 samt weekend- og helligdage vil hjælpen foregå på engelsk.

Kontaktinformationer:
digitalsupport.dk@audi.de
tlf. 80 25 22 26

Audi connect