A Story of Progress > Livsstil > Audi
Audi Livsstil
A Story of Progress

A Story of Progress

I en verden præget af konstant forandring og teknologisk innovation er der én ting, der forbliver uforanderlig: menneskets evne til at skabe og forbedre. Mød Jesper Buch, investor, Bjarke Ingels, arkitekt og stifter, BIG, og Rikke Hamilton, Direktør Audi Danmark, og hør om deres dedikation til udvikling og fremskridt.

Tekst: Søren Dandanell Nielsen - Billeder: Audi - Video: Audi Læsetid: 6 min.

Jesper Buch, Rikke Hamilton og Bjarke IngelsJesper Buch, Rikke Hamilton og Bjarke Ingels

Med en dedikation til konstant udvikling og en dyb respekt for menneskers potentiale er Audi mere end blot et bilfirma. Det er også en indgroet drivkraft hos alle de ansatte mod en lysere og mere klimavenlig fremtid. ”Progress” – det ord er mere end bare et ord for Audi. Bag hvert produkt, hver innovation og hver serviceydelse er der en historie om enkeltpersoner og teams, der har valgt at stræbe efter det bedste, for sig selv og for verden omkring dem. Det er denne menneskelige drivkraft, der skaber det magiske i Audis produkter og tjenester.

Men Audi går videre end bilerne. De erkender, at vejen til ægte fremskridt kræver mere end blot teknologi og innovation. Den kræver også en forståelse for mennesker, deres behov, deres drømme og deres ambitioner. Derfor har Audi lanceret et nyt univers, som hedder ”A Story of Progress” – en serie videoer med kendte danske ledere og iværksættere, der deler deres historier om, hvordan de har bidraget til fremgang og udvikling i deres egne liv og i samfundet omkring dem.

Så lad dig blive inspireret af ”A Story of Progress” og af Audis dedikation til mennesker og fremskridt herunder, hvor du kan møde Jesper Buch, investor og Rikke Hamilton, Direktør Audi Danmark.

Fremskridt for mig er, at man bliver en lille bitte smule bedre til det man laver.

Jesper Buch, investor

 
Jesper Buch, investor
 

Jeg tror fremskridt er en meget gradvis, kontinuerlig udvikling, forbedring og forfining.

Bjarke Ingels, Arkitekt & Stifter, BIG

 
Bjarke Ingels, arkitekt og stifter, BIG
 

Fremskridt for mig betyder, at status quo ikke er en option.

Rikke Hamilton, Direktør Audi Danmark

 
Rikke Hamilton, Direktør Audi Danmark
 
Audi RS e-tron GT baglygte

Oplev Audi RS e-tron GT

En af de designmæssige features på high-performance-modellen er en lysstribe i hele bilens bredde. Se mere om Audi RS e-tron GT-modellens lysteknologi og andre højdepunkter.