Audi og golf > Livsstil > Audi
Audi Livsstil
Audi og golf

En lang tradition med Audi og golf

Audi gjorde sin entré i golfverdenen i 1997. Det hele startede med ønsket om at give Audi forhandlerne mulighed for at møde deres kunder uden for forretningen.

Tekst: Audi Danmark - Billeder: Rasmus Lythcke Læsetid: 3 min.

Audi x GolfAudi x Golf

Historien bag Audi quattro Cup

Audi gjorde sin entré i golfverdenen i 1997, hvor der som følge af en stigende interesse for at møde Audi kunderne i øjenhøjde blev udviklet et koncept med alt fra invitationer, program, professionelle arrangører til komplet golfudstyr til både øvede - og ikke mindst uøvede spillere. Alt dette sammenholdt med det uformelle og afslappede samvær, væk fra forretningen, blev begyndelsen på et stadig stigende engagement i golfsporten. Sidenhen gik Audi Danmark ind i verdens største golfturnering for amatører Audi quattro Cup. Samarbejdet med udvalgte golfklubber, spillere og trænere er en naturlig udvikling af engagementet i sporten.

Vi gentager successen i 2024, når landets Audi forhandlere igen inviterer kunder og deres golfpartner til Audi quattro Cup 2024.

Audi quattro CupAudi quattro Cup

Konceptet

Audi quattro Cup er en invitational turnering, hvor de arrangerende Audi forhandlere inviterer, og deltagerne selv vælger deres golfpartner. Matchformen er Greensome/Stableford. Audi Danmark afvikler 8 indledende runder fordelt over hele landet. Hver forhandler spiller en lokal turnering på en udvalgt bane i Danmark. Vinderne fra de indledende lokale runder går videre til landsfinalen som bliver afholdt på en udvalgt bane i Danmark.

I 2023 blev landsfinalen afholdt på Great Northern i Kerteminde. Vinderne blev et heldigt vinderpar, som repræsenterede Audi Danmark ved verdensfinalen i Oman, Muscat på 'Al Mouji Golf Club'.

Audi quattro CupAudi quattro Cup
 
Audi RS e-tron GT

En fuldelektrisk gran turismo

Det skulpturelle design af Audi RS e-tron GT forener de dynamiske proportioner på en gran turismo med de umiskendelige karakteristika på en Audi RS-model.