Audi A1 Sportback priser og modeller | Hatchback | Se her >

Audi A1 Sportback set forfra

Dynamisk, emotionel, rummelig

A1 Sportback – anden generation af vores succesfulde kompakte model – kendetegnes ved et imponerende sportsligt design og fleksible udstyrsmuligheder.

A1 Sportback

252.992 kr.*

Brændstofforbrug, ved blandet kørsel* 18,9 km/l

CO₂-emissioner, ved blandet kørsel *: 120 g/km

Fortsæt konfiguration
Audi themes interior lightningAudi themes interior lightning

Note: Billedet er fra en Audi A6 Avant. Baggrund in MMI: © Thomas Hoepker - Magnum Photos

Mere information

1
De angivne brændstofforbrugs- og emissionsværdier er udregnet efter den foreskrevne målemetode WLTP. Læs mere om WLTP på audi.dk/wltp.
2
Fra Audi Sport GmbH.
3
Navigationsdata for understøttede lande er tilgængelige på et integreret SSD-lagringsmedium. Hvis du ønsker yderligere oplysninger, kan du kontakte din Audi partner.
4
På www.audi.dk/connect eller hos din Audi partner kan du få mere information om Audi connect.
5
Den leverede kortversion kan opdateres uden beregning i intervaller på 6 måneder op til maksimalt 5 år efter udløb af produktionen af den installerede infotainmentsystemgeneration. De aktuelle navigationsdata kan downloades fra myAudi-platformen på www.audi.com/myaudi og installeres i bilen via et USB-lagringsmedium. I forbindelse med Audi connect kan kortene til hjemmeregionen også downloades hver 3. måned og opdateres direkte i bilen. Derudover er det muligt at få de nye navigationsdata installeret hos en Audi partner. Der kan opstå ekstra omkostninger ved dette.
6
Amazon Alexa og Amazon Music er en del af ekstraudstyret Audi connect Navigation & Infotainment.

Amazon, Alexa og alle relaterede logoer er varemærker tilhørende Amazon.com, Inc eller tilknyttede selskaber. Integrering af Amazon Alexa er kun tilgængelig i følgende lande: Tyskland, Østrig, Storbritannien, Frankrig, Spanien, Italien, USA, Canada og Japan. Systemsproget i MMI Navigation plus med MMI touch skal indstilles til et sprog, som understøttes af Amazon Alexa. Du kan få yderligere informationer om tilgængeligheden hos din Audi partner. Audiostreaming via Alexa kræver et dataabonnement mod betaling fra en Audi partner. Brugen af Amazon Music kan medføre ekstra omkostninger.
7
Bemærk: Systemerne fungerer kun inden for de systemmæssige grænser og som en hjælp til føreren. Føreren er fortsat altid ansvarlig for at føre bilen og skal hele tiden være opmærksom.
8
Audi Original Tilbehør kan købes fra AUDI AG mod merpris. Der er ikke taget hensyn til tilbehør ved beregningen af bilens brændstofforbrug og emissionstal. Derfor kan tilbehør kun monteres efter første indregistrering af bilen.
9
Alle børnesæder til bilen overholder alle aspekter af sikkerhedsnormen ECE-R 44/04.
10
Det nævnte udstyr er ekstraudstyr mod merpris.
11
Kontakt din Audi partner for at få informationer om tilgængeligheden. Apple og alle relaterede logoer er varemærker tilhørende Apple Inc. eller tilknyttede selskaber. Apple Music er en del af ekstraudstyret Audi connect Navigation & Infotainment. Den generelle tilgængelighed af Apple Music afhænger af det enkelte land. Et dataabonnement og en brugerkonto hos Apple Music er påkrævet. Der kan opstå ekstra omkostninger ved dette. Apple Music forbeholder sig ret til at deaktivere tjenesten til enhver tid. Hvis du ønsker yderligere oplysninger, kan du kontakte din Audi partner.
12
Afhængigt af den landespecifikke tilgængelighed. Den aktuelle kompatibilitet med iOS-/Android-styresystemerne kan findes i beskrivelsen af myAudi-appen i den pågældende app-store. Kræver forudgående registrering på www.my.audi.com.
13
Afhængigt af den landespecifikke tilgængelighed.