Audi A1 Sportback priser og modeller | Hatchback | Se her >

CO2-emissioner, ved blandet kørsel{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 131–121 g/km

Brændstofforbrug, ved blandet kørsel{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 17,5–17,9 km/l

Audi A1 Sportback set forfra

Dynamisk, emotionel, rummelig

A1 Sportback – anden generation af vores succesfulde kompakte model – kendetegnes ved et imponerende sportsligt design og fleksible udstyrsmuligheder.

Hurtig konfigurator

Kombiner forskellige lakfarver og fælge, og oplev Audi A1 Sportback i den interaktive 3D-visning.

A1 Sportback

259.990 kr.*

Blandet kørsel{*}: 18,9 km/l

CO₂-emissioner ved blandet kørsel{*}: 121 g/km

Skift eksteriør farve
Skift fælge
Fortsæt konfiguration

Et fleksibelt designet udseende

Du kan vælge mellem pilegrå perleeffekt¹⁰, gletsjerhvid metallak¹⁰, navarrablå metallak¹⁰ og mange andre farver til bilens karrosseri. Du kan tilføre et særligt præg med en tagkuppel i eksempelvis manhattangrå metallak¹⁰ eller mythossort metallak¹⁰. Spoilerkanterne i frontens sider, sidepanelerne og sidespejlhusene fås også i kontrastfarver¹⁰ som en del af forskellige pakker.

A1 Sportback set forfra

Et markant ansigt: Den brede, lavt placerede singleframe-grill er flankeret af luftindtagene i frontens sider og LED-forlygterne¹⁰ og dominerer den imponerende front på Audi A1 Sportback.

Førerfokuseret, emotionel og individualiserbar

Den mest sportslige kabine i den kompakte klasse – kabinen i Audi A1 Sportback lever i særdeleshed op til sit renomme. Designet af luftdyserne, den digitale instrumentenhed og afdækningen over instrumenterne skaber et kraftfuldt præg. En enhed, som formidler en ekstra sportslig karakter.

Apple Music i Audi MMI

Integreret Apple Music¹¹: Nyd den ultimative musikoplevelse i bilen med Apple Music¹¹. Du kan nemt streame over 100 millioner sange uden reklamer – direkte fra bilens MMI-system. Find din yndlingsmusik, og opdag ny musik, som du vil elske.

Personligt, men ikke almindeligt

Fascinerende billeder eller berømte biografhelte: Vælg dit yndlingsbillede i myAudi-appen¹² under ”Temaer”¹⁰,¹³ og gem det som baggrundsbillede på MMI-skærmen. Iøjnefaldende effekt: Ambientebelysningspakke plus¹⁰ tilpasser automatisk farvetemaet til motivet.

Audi themes interior lightningAudi themes interior lightning

Note: Billedet er fra en Audi A6 Avant. Baggrund in MMI: © Thomas Hoepker - Magnum Photos

Køreglæden bag rattet er garanteret

Takket være vores store udvalg af motorer er Audi A1 Sportback veludstyret til at kunne klare mange forskellige ruter. Den største motor, som er en kraftfuld 2,0-liters TFSI, yder 207 hk.

A1 Sportback set fra oven

En sportslig køreoplevelse: Audi A1 Sportback er udstyret med en imponerende elektromekanisk servostyring og en undervogn med dynamisk opsætning. Du kan også tilvælge dynamikpakker¹⁰, som er skræddersyet individuelt til hver enkelt motorvariant.

Mere information

1
De angivne brændstofforbrugs- og emissionsværdier er udregnet efter den foreskrevne målemetode WLTP. Læs mere om WLTP på audi.dk/wltp.
2
Fra Audi Sport GmbH.
3
Navigationsdata for understøttede lande er tilgængelige på et integreret SSD-lagringsmedium. Hvis du ønsker yderligere oplysninger, kan du kontakte din Audi partner.
4
På www.audi.dk/connect eller hos din Audi partner kan du få mere information om Audi connect.
5
Den leverede kortversion kan opdateres uden beregning i intervaller på 6 måneder op til maksimalt 5 år efter udløb af produktionen af den installerede infotainmentsystemgeneration. De aktuelle navigationsdata kan downloades fra myAudi-platformen på www.audi.com/myaudi og installeres i bilen via et USB-lagringsmedium. I forbindelse med Audi connect kan kortene til hjemmeregionen også downloades hver 3. måned og opdateres direkte i bilen. Derudover er det muligt at få de nye navigationsdata installeret hos en Audi partner. Der kan opstå ekstra omkostninger ved dette.
6
Amazon Alexa og Amazon Music er en del af ekstraudstyret Audi connect Navigation & Infotainment.

Amazon, Alexa og alle relaterede logoer er varemærker tilhørende Amazon.com, Inc eller tilknyttede selskaber. Integrering af Amazon Alexa er kun tilgængelig i følgende lande: Tyskland, Østrig, Storbritannien, Frankrig, Spanien, Italien, USA, Canada og Japan. Systemsproget i MMI Navigation plus med MMI touch skal indstilles til et sprog, som understøttes af Amazon Alexa. Du kan få yderligere informationer om tilgængeligheden hos din Audi partner. Audiostreaming via Alexa kræver et dataabonnement mod betaling fra en Audi partner. Brugen af Amazon Music kan medføre ekstra omkostninger.
7
Bemærk: Systemerne fungerer kun inden for de systemmæssige grænser og som en hjælp til føreren. Føreren er fortsat altid ansvarlig for at føre bilen og skal hele tiden være opmærksom.
8
Audi Original Tilbehør kan købes fra AUDI AG mod merpris. Der er ikke taget hensyn til tilbehør ved beregningen af bilens brændstofforbrug og emissionstal. Derfor kan tilbehør kun monteres efter første indregistrering af bilen.
9
Alle børnesæder til bilen overholder alle aspekter af sikkerhedsnormen ECE-R 44/04.
10
Det nævnte udstyr er ekstraudstyr mod merpris.
11
Kontakt din Audi partner for at få informationer om tilgængeligheden. Apple og alle relaterede logoer er varemærker tilhørende Apple Inc. eller tilknyttede selskaber. Apple Music er en del af ekstraudstyret Audi connect Navigation & Infotainment. Den generelle tilgængelighed af Apple Music afhænger af det enkelte land. Et dataabonnement og en brugerkonto hos Apple Music er påkrævet. Der kan opstå ekstra omkostninger ved dette. Apple Music forbeholder sig ret til at deaktivere tjenesten til enhver tid. Hvis du ønsker yderligere oplysninger, kan du kontakte din Audi partner.
12
Afhængigt af den landespecifikke tilgængelighed. Den aktuelle kompatibilitet med iOS-/Android-styresystemerne kan findes i beskrivelsen af myAudi-appen i den pågældende app-store. Kræver forudgående registrering på www.my.audi.com.
13
Afhængigt af den landespecifikke tilgængelighed.