Audi A1 Sportback priser og modeller | Hatchback | Se her >

CO2-emissioner, ved blandet kørsel{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 139–120 g/km

Brændstofforbrug, ved blandet kørsel{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 17,2–17,2 km/l

Brændstofforbrug og CO₂-emissioner gælder i intervaller afhængigt af den valgte dæk-/fælgstørrelse.

Audi A1 Sportback

Dynamisk, emotionel, rummelig

A1 Sportback – anden generation af vores succesfulde kompakte model – kendetegnes ved et imponerende sportsligt design og fleksible udstyrsmuligheder.

A1 Sportback

292.223 kr.*

Brændstofforbrug, ved blandet kørsel* 17,9 km/l

CO₂-emissioner, ved blandet kørsel *: 128 g/km

Fortsæt konfiguration

Mere information

1
De angivne brændstofforbrugs- og emissionsværdier er udregnet efter den foreskrevne målemetode WLTP. Læs mere om WLTP på audi.dk/wltp.
2
Fra Audi Sport GmbH.
3
Navigationsdata for understøttede lande er tilgængelige på et integreret SSD-lagringsmedium. Hvis du ønsker yderligere oplysninger, kan du kontakte din Audi forhandler.
4
På www.audi.dk/connect eller hos din Audi partner kan du få mere information om Audi connect.
5
Den leverede kortversion kan opdateres uden beregning i intervaller på 6 måneder op til maksimalt 5 år efter udløb af produktionen af den installerede infotainmentsystemgeneration. De aktuelle navigationsdata kan downloades fra myAudi-platformen på www.audi.com/myaudi og installeres i bilen via et USB-lagringsmedium. I forbindelse med Audi connect kan kortene til hjemmeregionen også downloades hver 3. måned og opdateres direkte i bilen. Derudover er det muligt at få de nye navigationsdata installeret hos en Audi partner. Der kan opstå ekstra omkostninger ved dette.
6
Bemærk: Systemerne fungerer kun inden for de systemmæssige grænser og som en hjælp til føreren. Føreren er fortsat altid ansvarlig for at føre bilen og skal hele tiden være opmærksom.
7
Audi Original Tilbehør kan købes fra AUDI AG mod merpris. Der er ikke taget hensyn til tilbehør ved beregningen af bilens brændstofforbrug og emissionstal. Derfor kan tilbehør kun monteres efter første indregistrering af bilen.
8
Alle børnesæder til bilen overholder alle aspekter af sikkerhedsnormen ECE-R 44/04.