Audi A1 Sportback priser og modeller | Hatchback | Se her >
  • stage_exterior_front.jpg
A1 Sportback

A1 Sportback

Audi A1 Sportback.
Svær at holde fingrene fra.

Du skal passe på, hvem du stikker nøglerne til din Audi A1 Sportback. Hvad end du bor i byens tætpakkede gader eller dagligt kører på nogle af de mange snoede landeveje, er Audi A1 Sportback nemlig både praktisk og samtidig stor på alt det Audi er kendt for. Vi bad Fares Fares teste bilen og samtidig hjælpe tilfældigt forbipasserende, der lignede at de kunne bruge et lift hjem. En opgave der skulle vise sig at tage en uventet drejning. Se med i videoen nedenfor og kig forbi din lokale Audi forhandler til en prøvetur i Audi A1 Sportback – hvis du tør.

Download alle
00:00 | 00:00
1920x1080-AOZ_A1_D_181002.jpg
1920x1080-AOZ_A1_D_181002.jpg
  • Med S line-udstyret har Audi understreget den sportslige karakter endnu mere med en række features.

  • Rummelig, sportslig, følelsesbetonet. Den nye Audi A1 Sportback.

  • Den brede sporvidde og de korte overhæng på den nye Audi A1 Sportback giver et stramt og sportsligt look. Den brede, lavt placerede singleframe-grill og de integrerede luftindtag i frontens sider dominerer den markante front.

  • Den nye A1 Sportback understreger også slægtskabet med Audi Ur-quattro og Sport quattro, når man ser den fra siden: Den brede, fladt hældende C-stolpe ser ud, som om den skubber bilen fremad, selv når den holder stille.

  • Det dynamiske segmenteringsmotiv går også igen i baglygterne for at styrke den hurtige genkendelse af lysgrafikken på A1.

  • Den nye Audi A1 Sportbacks karrosseri omfatter komponenter fremstillet af varmeformet stål, som udgør rygraden af passagerkabinen.

  • Førerassistentsystemerne i Audi A1 Sportback stammer også fra luksusklassen. De holder den kompakte bil på korrekt afstand til den forankørende, letter førerens arbejde med at holde bilen i vognbanen og understøtter føreren ved parkering.

  • Audi virtual cockpit (ekstraudstyr) med et udvidet omfang af funktioner viser omfattende og alsidige informationer som fx animerede navigationskort og grafikker fra nogle af førerassistentsystemerne direkte i førerens synsfelt.

  • Audi virtual cockpit (ekstraudstyr) med et udvidet omfang af funktioner viser omfattende og alsidige informationer som fx animerede navigationskort og grafikker fra nogle af førerassistentsystemerne direkte i førerens synsfelt.

Gør den til din egen.
A1 Sportback fås i et udvalg af ti forskellige farver, som fremviser bilens designsprog. Taget på den kompakte model kan som ekstraudstyr fås i kontrastfarve fra A-stolpen til tagkantspoileren. Sidespejlhusene, frontspoilerkanterne på siderne og sidepanelerne kan også fås i kontrastfarve.
Mere om udstyrslinjer

Det udvendige design: markant og maskulint.

Den brede, lavt placerede singleframe-grill og de integrerede luftindtag i frontens sider dominerer den markante front. Under kanten på motorhjelmen er der tre flade slidser – en hyldest til Sport quattro-modellen, som er mærkets rallyikon. Den markante dagskørelysgrafik i full-LED-forlygterne (ekstraudstyr) minder om de dynamiske vingeformer fra sejlbåde, kaldet hydrofoils. Et lavt, koncentreret look i samspil med de små diamantformede segmenter i den øverste del af forlygterne giver en sportslig fremtoning.

Eksteriør
Mere om eksteriør

Fuldt opkoblet.
Fascinerende 3D-lyd.

Audi A1 Sportback er klar til den digitale fremtid. Selv basisversionen har som standard et fuldt digitalt kombiinstrument med høj opløsning, 10,25” display og multifunktionsrat. Audi virtual cockpit (ekstraudstyr) med et udvidet omfang af funktioner viser omfattende og alsidige informationer som fx animerede navigationskort og grafikker fra nogle af førerassistentsystemerne direkte i førerens synsfelt. Audi smartphone interface sikrer, at du altid er godt opkoblet i A1 Sportback. Det integrerer iOS- og Android-smartphones ved hjælp af Apple CarPlay og Android Auto. Fans af musik og akustik kan glæde sig over en tuner til digital radiomodtagelse, Audi soundsystem og Bang & Olufsen Premium-soundsystem.

Bedienkonzept & Infotainment
Mere om infotainment

Kraftfulde og effektive: motorerne

Uanset om man kører rundt i byen eller skal på en weekendtur – de kraftfulde motorer er i høj grad med til at gøre kørslen i Audi A1 Sportback så sjov. Man kan vælge mellem effektive benzinmotorer med en ydelse fra 95 hk til 200 hk. Turboladning, direkte indsprøjtning og partikelfilter er standard.

Antrieb
Mere om køredynamik

En sportslig og suveræn opsætning: undervognen

Akselkonstruktionen på Audi A1 Sportback leverer adrætte køreegenskaber og en sportslig, suveræn køreoplevelse. Forhjulsophænget er en McPherson-konstruktion, mens der på bagakslen anvendes en kompakt letvægtstorsionsaksel. Ud over basisundervognen kan man vælge en mere stram sportsundervogn. Dynamikpakker, der er sammensat individuelt til hver motorvariant, omfatter udstyrsdetaljer, som gør A1 Sportback endnu mere sportslig. ”Basis”-dynamikpakken til indstigningsbenzinmodellen omfatter en sportsundervogn, røde bremsekalibre og større bremseskiver. Audi tilbyder ”Performance”-dynamikpakken til de andre motorvarianter. Den omfatter også røde bremsekalibre og større bremseskiver samt en undervogn med justerbare støddæmpere, en lydaktuator og Audi drive select.

Fahrdynamik

Sikkerhed frem for alt

Førerassistentsystemerne i Audi A1 Sportback stammer fra luksusklassen: De holder den kompakte bil på korrekt afstand til den forankørende, letter førerens arbejde med at holde bilen i vognbanen og understøtter føreren ved parkering. Den standardmonterede vognbaneafvigelsesadvarsel understøtter føreren med at holde bilen i vognbanen fra en hastighed på 65 km/h. Den adaptive hastighedsassistent holder Audi A1 Sportback på den ønskede afstand af det forankørende køretøj, mens Audi pre sense front registrerer kritiske situationer med andre køretøjer, krydsende fodgængere eller cyklister foran bilen. Med den nye version af parkeringsassistenten kan A1 Sportback også parkere forlæns ind i tværliggende parkeringsbåse – om nødvendigt i flere stræk. Systemet klarer også udkørslen fra parallelle parkeringsbåse.

Fahrerassistenzsysteme

Mere plads og komfort

A1 Sportback byder på markant forbedrede pladsforhold – og dermed ekstra komfort for fører, forsædepassager og bagsædepassagerer. Til trods for de kompakte udvendige mål og den sportslige taglinje har voksne stadig masser af lofthøjde og benplads på bagsædet.

A1 Sportback Raumangebot
Mere om plads og komfort

Anden generation: Audi A1 Sportback

A1 Sportback er vokset markant i længden – med sine ekstra 56 mm måler den nu 4,03 m. Samtidig er bredden forblevet næsten den samme med 1,74 m. Modelgenerationen er kun 1,41 m høj – inklusive antenne når den op på 1,43 m.

A1 Sportback Raumangebot

Mere information