Audi A1 Sportback | Oplev den stilfulde Audi A1 Sportback > A1 > Audi
  • stage_exterior_front.jpg
 Der neue A1 Sportback
A1 Sportback

Rummelig, sportslig, følelsesbetonet.
Den nye Audi A1 Sportback.

Den nye Audi A1 Sportback omdefinerer det kompakte segment. Dens markante, maskuline design med gener fra den sportslige Ur-quattro kendetegner anden generation af den succesfulde kompakte model. Interiøret er tilsvarende førerfokuseret med det følelsesbetonede, individualiserbare design. ”Det mest sportslige interiør i den kompakte klasse” var den angivne målsætning. Med infotainment- og førerassistentsystemer fra luksusklassen er A1 Sportback fuldt ud koblet op med den digitale verden. Audi A1 Sportback kan opleves i Danmark til Audi Days 5.-6. januar. Vi kender endnu ikke prisen på den kommende model.

Gør den til din egen.
Den nye A1 Sportback fås i et udvalg af ti forskellige farver, som fremviser bilens designsprog. Taget på den kompakte model kan som ekstraudstyr fås i kontrastfarve fra A-stolpen til tagkantspoileren. Sidespejlhusene, frontspoilerkanterne på siderne og sidepanelerne kan også fås i kontrastfarve.
Mere om udstyrslinjerne

Det udvendige design: markant og maskulint.

Den brede, lavt placerede singleframe-grill og de integrerede luftindtag i frontens sider dominerer den markante front. Under kanten på motorhjelmen er der tre flade slidser – en hyldest til Sport quattro-modellen, som er mærkets rallyikon. Den markante dagskørelysgrafik i full-LED-forlygterne (ekstraudstyr) minder om de dynamiske vingeformer fra sejlbåde, kaldet hydrofoils. Et lavt, koncentreret look i samspil med de små diamantformede segmenter i den øverste del af forlygterne giver en sportslig fremtoning.

Front

Fuldt opkoblet.
Fascinerende 3D-lyd.

Den nye Audi A1 Sportback er klar til den digitale fremtid. Selv basisversionen har som standard et fuldt digitalt kombiinstrument med høj opløsning, 10,25” display og multifunktionsrat. Audi virtual cockpit (ekstraudstyr) med et udvidet omfang af funktioner viser omfattende og alsidige informationer som fx animerede navigationskort og grafikker fra nogle af førerassistentsystemerne direkte i førerens synsfelt. Audi smartphone interface sikrer, at du altid er godt opkoblet i den nye A1 Sportback. Det integrerer iOS- og Android-smartphones ved hjælp af Apple CarPlay og Android Auto. Fans af musik og akustik kan glæde sig over en tuner til digital radiomodtagelse, Audi soundsystem og Bang & Olufsen Premium-soundsystem.

Bedienkonzept
Mere om infotainment

Undervognen: sportslig og suveræn afstemning

Akselkonstruktionen på den nye Audi A1 Sportback leverer adrætte køreegenskaber og en sportslig, suveræn køreoplevelse. Ud over basisundervognen kan man vælge en mere stram sportsundervogn. Dynamikpakker, der er sammensat individuelt til hver motorvariant, omfatter udstyrsdetaljer, som gør A1 Sportback endnu mere sportslig. Bremsesystemet på den nye A1 Sportback kan doseres fint og leverer en spontan, stram pedalfornemmelse. Igangsætningsassistenten (ekstraudstyr) øger sikkerheden på stigninger og nedkørsler ved at den forhindrer, at bilen ruller baglæns, efter et stop. Fælgprogrammet rækker fra 15” til 18”. Som ekstraudstyr fås den nye A1 Sportback med køredynamiksystemet Audi drive select. Ved hjælp af det kan man vælge mellem fire forskellige indstillinger med indflydelse på bilens karakteristik – auto, dynamic, efficiency og individual.

A1 Sportback
Sicherheit

Førerassistentsystemerne: Sikkerheden kommer i første række.

Førerassistentsystemerne i Audi A1 Sportback stammer fra luksusklassen: De holder den kompakte bil på korrekt afstand til den forankørende, letter førerens arbejde med at holde bilen i vognbanen og understøtter føreren ved parkering. Den standardmonterede vognbaneafvigelsesadvarsel understøtter føreren med at holde bilen i vognbanen fra en hastighed på 65 km/h. Den adaptive hastighedsassistent holder Audi A1 Sportback på den ønskede afstand af det forankørende køretøj, mens Audi pre sense front registrerer kritiske situationer med andre køretøjer, krydsende fodgængere eller cyklister foran bilen. Med den nye version af parkeringsassistenten kan A1 Sportback også parkere forlæns ind i tværliggende parkeringsbåse – om nødvendigt i flere stræk. Systemet klarer også udkørslen fra parallelle parkeringsbåse.

Mere plads og komfort.

Den nye A1 Sportback byder på markant forbedrede pladsforhold – og dermed ekstra komfort for fører, forsædepassager og bagsædepassagerer. A1 Sportback er vokset markant i længden – med sine ekstra 56 mm måler den nu 4,03 m. Samtidig er bredden forblevet næsten den samme med 1,74 m. Den nye modelgeneration er kun 1,41 m høj – inklusive antenne når den op på 1,43 m. Bagagerumsvolumenen er øget med 65 l. Den normale kapacitet er 335 l, mens den kan øges til 1.090 l, når bagsæderne klappes frem. Læssehøjden er på komfortabelt lave 67 cm. Den nye Audi A1 Sportback kan opleves i Danmark til Audi Days 5.-6. januar.

A1 Sportback Raumangebot