A6 e-tron concept > A6 > Audi
Audi A6 e-tron concept

A6 e-tron concept

Næste generation A6 bliver 100% elektrisk

Vi er glade for at kunne dele de første informationer om A6 e-tron concept her på siden. Tilmeld dig herunder, hvis du ønsker at blive opdateret med seneste nyt om Audi A6 e-tron.

Elektrisk rækkevidde

700

km

Maks. ladeeffekt

270

kW

Batterikapacitet

100

kWh

quattro med to elmotorer

Audi A6 e-tron concept bygger på en helt ny teknologisk konstruktion – Premium Platform Electric, forkortet PPE. Som dedikeret batterielektrisk platform er PPE udviklet specielt til at udnytte alle fordelene ved dette drivlinjesystem. Med en elmotor på både for- og bagakslen, som reguleres elektronisk med henblik på at levere firehjulstræk efter behov, og en optimal køreoplevelse, når det gælder kørselsdynamik og energieffektivitet.

De to elmotorer i Audi A6 e-tron concept leverer en samlet ydelse på 476 hk (350 kW) og et drejningsmoment på 800 Nm. Forhjulene på Audi A6 e-tron concept er forbundet via en 5-leddet aksel, som er specielt optimeret til elbiler, bagest er bilen forsynet med en multilink-aksel.

Download alle
00:00 | 00:00
audi-a6-e-tron-concept-fallback-1920x1080.jpg
audi-a6-e-tron-concept-fallback-1920x1080.jpg

Biograffølelse med digitalt Matrix-LED

Digital Matrix-LED og digital OLED-teknik gør det muligt at opnå maksimalt lys og mange funktioner på et lille område, som også kan individualiseres. Audis team af lysdesignere og udviklere har spækket konceptbilen med en række nye funktioner og muligheder for at skræddersy lyset.

Med de digitale Matrix-LED-forlygter får du en helt ny biograffølelse. Hvis Audi A6 e-tron concept parkeres foran en mur, mens den lades op, kan føreren og passageren fordrive tiden med at spille videospil, som projiceres på muren. I stedet for en lille skærm i kabinen kan de se spillet projiceret på muren i et flere meter bredt XXL-format via de digitale Matrix-LED-forlygter, og de kan bruge en smartphone som fjernbetjening.

Audi A6 e-tron concept

Lakering som sænker forbruget

Lakfarven heder ”Heliosilver” og forstærker karrosseriformerne med en tredimensionel dyb effekt, som bidrager til designet på Audi A6 e-tron concept. Lakken bidrager endda også rent teknisk til at reducere energiforbruget.

Heliosilver kan reflektere en betydelig del af varmeindstrålingen fra solen og dermed reducere opvarmningen af karrosseriet og kabinen. Det betyder, at personerne i bilen i mange situationer ikke behøver at bruge klimaanlægget, som ellers er en af de største energiforbrugere foruden selve kørslen. Det giver fordele, både når det gælder bilens rækkevidde og CO2-aftrykket.

Audi A6 Avant e-tron concept

Audi A6 Avant e-tron concept