Audi RS 6 Avant Performance | Find pris- og udstyrsliste her | Audi

CO2-emissioner, ved blandet kørsel{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 289–277 g/km

Brændstofforbrug, ved blandet kørsel{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 7,9–8,2 km/l

Audi RS 6 Avant performance set forfra

Overblik over præstationerne

Mærk og hør den opgraderede køreoplevelse. Med den mest kraftfulde RS 6-motor til dato i den nye Audi RS 6 Avant performance². Performance er en attitude.

Ydelse

463

kW

(630 hk)

Acceleration (0-100 km/t)

3,4

sek.

Maks. drejningsmoment

850

Nm

Audi RS 6 Avant

Skift interiør grundfarve
Skift interiør kontrastfarve
Skift farve på syninger
Skift eksteriør farve
Apple Music i Audi RS 6 Avant performance

Note: Billedet viser en Audi A6 Limousine⁶.

holoride i Audi RS 6 Avant performance
Audi RS 7 Sportback performance

Audi RS 7 Sportback performance

Mere information

1
De angivne brændstofforbrugs- og emissionsværdier er udregnet efter den foreskrevne målemetode WLTP. Læs mere om WLTP på audi.dk/wltp.
2
RS 6 Avant performance: brændstofforbrug (ved blandet kørsel¹) i km/l: 7,9-8,2; CO₂-emissioner (ved blandet kørsel¹) i g/km: 277-289. Angivelser vedr. brændstofforbrug, strømforbrug og CO₂-emissioner gælder i intervaller afhængigt af det valgte udstyr til bilen. For bilen foreligger der udelukkende forbrugs- og emissionsværdier i henhold til WLTP, og ikke i henhold til NEDC.
3
Dinamica-mikrofiberstof er et åndbart mikrofibermateriale, som er fremstillet ved hjælp af en andel af genanvendte polyesterfibre og bearbejdet PET.
4
Audi exclusive er et tilbud fra Audi Sport GmbH. Du kan få yderligere informationer om standard- og ekstraudstyr hos din Audi partner eller på www.audi.dk.
5
Kontakt din Audi forhandler for at få informationer om tilgængeligheden. Apple og alle relaterede logoer er varemærker tilhørende Apple Inc. eller tilknyttede selskaber. Apple Music er en del af ekstraudstyret Audi connect Navigation & Infotainment. Den generelle tilgængelighed af Apple Music afhænger af det enkelte land. Et dataabonnement og en brugerkonto hos Apple Music er påkrævet. Der kan opstå ekstra omkostninger ved dette. Apple Music forbeholder sig ret til at deaktivere tjenesten til enhver tid. Hvis du ønsker yderligere oplysninger, kan du kontakte din Audi forhandler.
6
A6 Limousine: Brændstofforbrug og CO₂-emissioner gælder i intervaller afhængigt af den valgte dæk-/fælgstørrelse.
7
-
8
Afhængigt af den landespecifikke tilgængelighed. Den aktuelle kompatibilitet med iOS-/Android-styresystemerne kan findes i beskrivelsen af myAudi-appen i den pågældende app-store. Kræver forudgående registrering på www.my.audi.com.
9
Betjeningen af holoride-teknologien er kun tilladt på anden sæderække. Anvendelse af et 3D-VR-headset under køreturen: er kun tilladt for passagerer på anden sæderække på de yderste siddepladser, er tilladt for personer med en højde på over 1,5 m, er kun tilladt, hvis personen, som benytter 3D-VR-headsettet, ikke kan nå et objekt foran sig (fx bagsiden af forsædet) med komplet strakt arm (inklusive strakte fingre), er kun tilladt, hvis de nødvendige sikkerhedsfunktioner (fx monteringsbeslag) er fastgjort til 3D-VR-headsettet Du kan læse flere informationer om holoride-systemet på www.holoride.com.