Audi RS 6 Avant Performance | Find pris- og udstyrsliste her | Audi

CO2-emissioner, ved blandet kørsel{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 289–277 g/km

Brændstofforbrug, ved blandet kørsel{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 7,9–8,2 km/l

Audi RS 6 Avant performance set forfra

Overblik over præstationerne

Mærk og hør den opgraderede køreoplevelse. Med den mest kraftfulde RS 6-motor til dato i den nye Audi RS 6 Avant performance². Performance er en attitude.

Ydelse

463

kW

(630 hk)

Acceleration (0-100 km/t)

3,4

sek.

Maks. drejningsmoment

850

Nm

Begejstrende præstationer

Audi RS 6 Avant performance² tilfører en imponerende dynamik til din dagligdag. RS-sportsundervogn plus (ekstraudstyr) med Dynamic Ride Control (DRC) og RS-dynamikpakke plus (ekstraudstyr) med tophastigheden øget til 305 km/t sikrer kontrolleret køreglæde.

Audi RS 6 Avant performance

Suveræne køreegenskaber: RS-sportsundervogn plus (ekstraudstyr) med Dynamic Ride Control (DRC) giver mulighed for sportslig kørsel takket være forbedrede køreegenskaber. Den variable støddæmperkarakteristik giver mulighed for en individuel køreoplevelse – fra udpræget præstationsorienteret til en fremragende kørekomfort.

RS hele vejen igennem

Denne mere kraftfulde udgave af Audi RS 6 Avant¹ viser alle sine fordele med mat kulfiberoptikpakke (ekstraudstyr) med matchende sidespejle og nye 22” letmetalfælge.

Fokuseret på rendyrket sportslighed

Det indvendige design understreger den progressive karakter ved Audi RS 6 Avant performance². Bliv inspireret af RS performance-specifikke designmæssige højdepunkter.

Mere umiskendelig. Med Audi exclusive⁴

Gør din Audi RS 6 Avant performance² unik – lige så umiskendelig som dig selv – med Audi exclusive⁴. Med farvede syninger til sæderne og RS-måtterne, farvet læder og individuelle lakfarver fra et stort udvalg af farver. Præcis som du vil have den.

Audi exclusive eksteriør på RS 6 Avant performane

Giv bilen et personligt præg: Mange leder efter det ekstraordinære. Du definerer det selv. Giv din Audi RS 6 Avant performance² endnu mere personlighed – fx med den nye Audi exclusive⁴-specialfarve i dugsølv mateffekt, som fås til performance-modellen.

Skab noget helt unikt

Du kan kombinere en række forskellige udstyrselementer med hinanden for at opleve alsidigheden og individualiseringsmulighederne fra Audi exclusive⁴. For at få en særlig interaktiv oplevelse kan du aktivere 3D-visningen ved at klikke på 3D-knappen.

Audi RS 6 Avant

Skift interiør grundfarve
Skift interiør kontrastfarve
Skift farve på syninger
Skift eksteriør farve

Stream med indbygget Apple Music⁵

Nyd den ultimative musikoplevelse i bilen med Apple Music⁵. Du kan nemt streame over 100 millioner sange uden reklamer – direkte fra bilens integrerede skærm. Find din yndlingsmusik, og opdag ny musik, som du vil elske. Tune ind på tre globale live-radiostationer med kunstnere, der som værter afspiller nutidens hits, klassiske numre og country. Og få adgang til dit bibliotek, hvor du nemt kan søge efter kunstnere, sange, albums og playlister.

Apple Music i Audi RS 6 Avant performance

Note: Billedet viser en Audi A6 Limousine⁶.

Kravl ind, og dyk ned i en virtuel verden

Tag plads på bagsædet, tag VR-headsettet på, og nyd en ekstraordinær oplevelse. Audi giver dig virtual reality-underholdning fra holoride⁹ i din bil. Denne innovative teknologi kombinerer bevægelser fra kørslen med virtuelle verdener. Når din Audi kører i et sving, kan du mærke det på bagsædet. Men en retningsændring opleves også rent visuelt – eksempelvis ved at rumskibet, som vises i 3D i headsettet, flyver en bane med sving.

holoride i Audi RS 6 Avant performance
Audi RS 7 Sportback performance

Audi RS 7 Sportback performance

Mere information

1
De angivne brændstofforbrugs- og emissionsværdier er udregnet efter den foreskrevne målemetode WLTP. Læs mere om WLTP på audi.dk/wltp.
2
RS 6 Avant performance: brændstofforbrug (ved blandet kørsel¹) i km/l: 7,9-8,2; CO₂-emissioner (ved blandet kørsel¹) i g/km: 277-289. Angivelser vedr. brændstofforbrug, strømforbrug og CO₂-emissioner gælder i intervaller afhængigt af det valgte udstyr til bilen. For bilen foreligger der udelukkende forbrugs- og emissionsværdier i henhold til WLTP, og ikke i henhold til NEDC.
3
Dinamica-mikrofiberstof er et åndbart mikrofibermateriale, som er fremstillet ved hjælp af en andel af genanvendte polyesterfibre og bearbejdet PET.
4
Audi exclusive er et tilbud fra Audi Sport GmbH. Du kan få yderligere informationer om standard- og ekstraudstyr hos din Audi partner eller på www.audi.dk.
5
Kontakt din Audi forhandler for at få informationer om tilgængeligheden. Apple og alle relaterede logoer er varemærker tilhørende Apple Inc. eller tilknyttede selskaber. Apple Music er en del af ekstraudstyret Audi connect Navigation & Infotainment. Den generelle tilgængelighed af Apple Music afhænger af det enkelte land. Et dataabonnement og en brugerkonto hos Apple Music er påkrævet. Der kan opstå ekstra omkostninger ved dette. Apple Music forbeholder sig ret til at deaktivere tjenesten til enhver tid. Hvis du ønsker yderligere oplysninger, kan du kontakte din Audi forhandler.
6
A6 Limousine: Brændstofforbrug og CO₂-emissioner gælder i intervaller afhængigt af den valgte dæk-/fælgstørrelse.
7
-
8
Afhængigt af den landespecifikke tilgængelighed. Den aktuelle kompatibilitet med iOS-/Android-styresystemerne kan findes i beskrivelsen af myAudi-appen i den pågældende app-store. Kræver forudgående registrering på www.my.audi.com.
9
Betjeningen af holoride-teknologien er kun tilladt på anden sæderække. Anvendelse af et 3D-VR-headset under køreturen: er kun tilladt for passagerer på anden sæderække på de yderste siddepladser, er tilladt for personer med en højde på over 1,5 m, er kun tilladt, hvis personen, som benytter 3D-VR-headsettet, ikke kan nå et objekt foran sig (fx bagsiden af forsædet) med komplet strakt arm (inklusive strakte fingre), er kun tilladt, hvis de nødvendige sikkerhedsfunktioner (fx monteringsbeslag) er fastgjort til 3D-VR-headsettet Du kan læse flere informationer om holoride-systemet på www.holoride.com.