Audi A8 L 60 TFSI e quattro priser og modeller | Se her >

CO2-emissioner, ved blandet kørsel*: 49–40 g/km

Brændstofforbrug, ved blandet kørsel*: Benzin: 45,5–55,6 km/l | El: 23,9–22,0 kWh/100 km

Brændstofforbrug, strømforbrug og CO₂-emissioner gælder i intervaller afhængigt af den valgte dæk-/fælgstørrelse.

Audi A8 L TFSI e set fra siden

Suveræn og effektiv

Med Audi A8 L 60 TFSI e vil du opleve moderne plug-in-hybridteknologi kombineret med storartet komfort.

Hurtig konfigurator

Du kan kombinere forskellige lakfarver og fælge og skabe en Audi A8 L TFSI e, som afspejler dine egne ideer.

A8 L TFSI e

Brændstofforbrug, ved blandet kørsel*Benzin: 55,6 km/l | El: 22,1 kWh/100 km | CO₂-emissioner, ved blandet kørsel *: 40 g/km

Eksteriør

Fælge

Mythossort Metallak
Gletsjerhvid Metallak
Firmamentblå Metallak
Ultrablå metallak
Daytonagrå Perleeffekt
Brilliantsort
Vesuvius Gray Metallic
Manhattangrå Metallak
Florettsølv Metallak
Distriktgrøn metallak
Terragrå metallak
Fælge fra Audi Sport, 10-Y-eget Evo-design, antracitsorte, glanspolerede, 9,0Jx21, 265/35 R21-dæk
Fælge, 5-eget dobbeltdesign, 9,0Jx20, 265/40 R20-dæk
Fælge, 10-eget Y-design, antracitsorte, glanspolerede, 9,0Jx20, 265/40 R20-dæk
Fælge, 5-eget dobbelt S-design, Galvanosølv, 9,0Jx20, 265/40 R 20-dæk
Fælge fra Audi Sport, 7-eget dynamisk design, 9,0Jx21, 265/35 R21-dæk
Fælge, 5-eget Blade-design, 9,0Jx19, 255/45 R19-dæk
Audi Sport, 5-V-eget stjernedesign, antracitsorte, glanspolerede, 9,0Jx20, 265/40 R20-dæk
Fælge fra Audi Sport, 10-eget stjernedesign, sort, 9,0Jx21, 265/35 R21-dæk
Fælge, 5-eget turbinedesign, grafitgrå, glanspolerede, 9,0Jx19, 255/45 R19-dæk
Fælge, 10-eget paralleldesign, grafitgrå, glanspolerede, 9,0Jx20, 265/40 R20-dæk
Fælge, 15-eget design, 9,0Jx19, 255/45 R19-dæk
Fælge, 20-eget strukturdesign, grafitgrå, glanspolerede, 9,0Jx20, 265/40 R20-dæk

Vesuvius Gray Metallic


A8 L TFSI e

Brændstofforbrug, ved blandet kørsel*Benzin: 55,6 km/l | El: 22,1 kWh/100 km | CO₂-emissioner, ved blandet kørsel *: 40 g/km

1.098.748 kr.*

Price details in the following step.

Fortsæt konfiguration
Audi A8 L 60 TFSI e² i tal

Elektrisk rækkevidde

58

km

Acceleration (0–100 km/t)

4,9

sek.

Systemydelse

340

kW

(462 hk)

Drivlinje med ”Vorsprung”

Plug-in-hybrid-konceptet giver dig en lang række forskellige fordele: Med den effektive elmotor kører du med lavt støjniveau og lokalt uden emissioner, og takket være TFSI-motoren er afstanden ingen begrænsning. Du kan lade op, når du er på farten, eller når du slapper helt af derhjemme.

Maks. elektrisk ydelse

100

kW

Elektrisk tophastighed

135

km/t

Batterikapacitet op til

17,9

kWh

Præcis. Dynamisk. Umiskendelig.

Lad dig begejstre af den næste generation af lysteknologi. Med de digitale Matrix-LED-forlygter (ekstraudstyr) eller de standardmonterede OLED-baglygter. Når man køber bilen, kan man vælge mellem to forskellige baglygtesignaturer. Afhængigt af køreindstillingen tilpasses signaturens karakter, når bilen holder stille.

Mere plads til æstetik

Med en samlet længde på 5,30 m har direktørlimousinen et imponerende udseende og byder på et skarpt design i særklasse med ekstraudstyret S line-eksteriør, optikpakke sort plus, S line-interiør samt elektrisk svingbart anhængertræk.

Sand storhed kommer indefra

Den nye Audi A8 L 60 TFSI e har et interiør af højkvalitet. Med kontursædet med hvilesædefunktion til højre bagsæde (ekstraudstyr), har du næsten det ideelle sted at arbejde og slappe af på farten.

Mere umiskendelig med Audi exclusive

Gør din Audi A8 L 60 TFSI e helt unik – lige så umiskendelig som dig selv – med Audi exclusive. Med udsøgte dekorindlæg, farvet læder og individuel lak samt mateffektlakeringer fra et stort farveudvalg. Præcis som du ønsker det.

Lige så mangfoldigt som livet selv

Og med Audi Original Tilbehør bliver din limousine-modellen i direktørklassen til et absolut allroundtalent. Med tekniske features og optiske præg kan du nemt tilpasse den i forhold til nye behov. Igen og igen.

Audi A8 TFSI e

Audi A8 60 TFSI e

FAQ - Ofte stillede spørgsmål
Hvad er ladetiden og maks. ladeeffekt for Audi A8 L TFSI e?
Audi A8 L plug-in hybrid kan lade op til 7,4 kW AC og tager ca. 2 timer og 30 minutter at lade batteriet op.
Hvor meget bagagerumsplads er der i Audi A8 L TFSI e?
Der er plads til 390 l.

Mere information

1
De angivne brændstofforbrugs- og emissionsværdier er udregnet efter den foreskrevne målemetode WLTP. Læs mere om WLTP på audi.dk/wltp.
2
Opladningseffekten afhænger af typen af anvendt nettilslutningsstik, den landespecifikke spænding og antallet af tilgængelige faser i strømnettet og kundens husinstallation. Den kan derfor være lavere i praksis. Nettilslutningskablet med industristik og opladningssystemets betjeningsenhed er afstemt efter hinanden og giver mulighed for en bestemt opladningseffekt. Et senere skift af nettilslutningskablet til et andet industristik er teknisk set mulig, men vil føre til en lavere opladningseffekt.
3
Et tilbud fra Volkswagen Group Charging GmbH (Elli).
4
Adgang og netværk: Antallet af tilgængelige ladepunkter videreudvikles kontinuerligt. e-tron Charging Service kan kun anvendes til elektrificerede modeller af mærket Audi (forudsætningen er et stelnummer). Adgang over hele Europa: e-tron Charging Service er til rådighed i 25 europæiske lande, og der er planer om at tilbyde den i flere lande. Antallet af tilgængelige ladepunkter videreudvikles hele tiden, men er landespecifikt og afhænger af udbygningsgraden af den tilgængelige infrastruktur. Der kan ikke gøres krav på at få adgang til alle ladepunkter i et land. AUDI AG giver ingen garanti for driften, tilgængeligheden, opladningseffekten og øvrige egenskaber ved ladeinfrastrukturen. Lokationsinformationerne om antallet af ladepunkter opdateres regelmæssigt, og der kan ikke gøres krav på fuldstændighed. e-tron Charging Service-kundekortet kan først anvendes i netværket 24 timer efter aktivering af kortet. Inden for de første 24 timer kan kortet muligvis anvendes med lokale begrænsninger. Autentificeringen ved hjælp af myAudi-appen (QR-kode på ladepunktet) kræver en aktiv mobilnet- og internetforbindelse. Denne autentificeringsmetode er ikke til rådighed ved alle ladepunkter. Priserne inden for de enkelte europæiske lande er ensartede, men kan afvige fra prisen i Danmark. Du kan se de aktuelle takst- og aftaleoplysninger for dit land på www.e-tron.charging-service.audi.
5
Audi exclusive er et tilbud, der fås som ekstraudstyr, fra Audi Sport GmbH. Du kan få detaljerede informationer om standard- og ekstraudstyret på www.audi.dk eller hos din Audi forhandler.
*
Abonnement udbydes ad Clever A/S uafhængigt af skandinavisk Motor Co. 14 dages fortrydelsesret. Forudsætter BS-betaling. Læs mere: clever.dk/vilkaar. Installation: privatadresse i DK; ekstraomk. kan forekomme, fx. ved behov for grave- eller stilladsarbejde mv. Tilbagebetaling: hver md. tilbagebetaler Clever et beløb til dig for den mængde strøm, du har brugt på opladning via ladeboksen hjemme: Tilbagebetaling = dit kWh-forbrug x gns. strømpris/kWh (dvs. spotpris, afgifter, tariffer og moms) i DK kl. 23-06 den pågældende md. Du betaler for hele din husstands strømforbrug til din elleverandør, inkl. forbruget på Clevers ladeboks. Dækningen af dine strømomk. til opladning afhænger af din elaftale og tidspunktet du lader. Se: clever.dk/tilbagebetaling. Variabelt og forbrugsbaseret energitillæg fra 01.01.2023: pålægges hvis den gns. strømpris/kWh (dvs. spotpris, afgifter, tariffer og moms) er over 2,25 kr. kWh i DK den pgl. md. Tillæg = den del af den gns. md. strømpris/kWh, som overstiger 2,25 kr./kWh x dit md. kWh-forbrug, se: clever.dk/energitillaeg. Midlertidigt energitillæg frem til 31.12.2022: pga. høje strømpriser. Se mere: clever.dk/energitillaeg.