Audi A8 L 60 TFSI e quattro priser og modeller | Se her >

CO2-emissioner ved blandet kørsel{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 49–40 g/km

Blandet kørsel{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: Benzin: 45,5–55,6 km/l | El: 23,9–22,0 kWh/100 km

Audi A8 L TFSI e set fra siden

Suveræn og effektiv

Med Audi A8 L 60 TFSI e vil du opleve moderne plug-in-hybridteknologi kombineret med storartet komfort.

Elektrisk rækkevidde

58

km

Acceleration (0–100 km/t)

4,9

sek.

Systemydelse

340

kW

(462 hk)

Clever ladeboks

Maks. elektrisk ydelse

100

kW

Elektrisk tophastighed

135

km/t

Batterikapacitet op til

17,9

kWh

Audi A8 TFSI e

Audi A8 60 TFSI e

FAQ - Ofte stillede spørgsmål
Hvad er ladetiden og maks. ladeeffekt for Audi A8 L TFSI e?
Audi A8 L plug-in hybrid kan lade op til 7,4 kW AC og tager ca. 2 timer og 30 minutter at lade batteriet op.
Hvor meget bagagerumsplads er der i Audi A8 L TFSI e?
Der er plads til 390 l.

Mere information

1
De angivne brændstofforbrugs- og emissionsværdier er udregnet efter den foreskrevne målemetode WLTP. Læs mere om WLTP på audi.dk/wltp.
2
Opladningseffekten afhænger af typen af anvendt nettilslutningsstik, den landespecifikke spænding og antallet af tilgængelige faser i strømnettet og kundens husinstallation. Den kan derfor være lavere i praksis. Nettilslutningskablet med industristik og opladningssystemets betjeningsenhed er afstemt efter hinanden og giver mulighed for en bestemt opladningseffekt. Et senere skift af nettilslutningskablet til et andet industristik er teknisk set mulig, men vil føre til en lavere opladningseffekt.
3
Et tilbud fra Volkswagen Group Charging GmbH (Elli).
4
Adgang og netværk: Antallet af tilgængelige ladepunkter videreudvikles kontinuerligt. e-tron Charging Service kan kun anvendes til elektrificerede modeller af mærket Audi (forudsætningen er et stelnummer). Adgang over hele Europa: e-tron Charging Service er til rådighed i 25 europæiske lande, og der er planer om at tilbyde den i flere lande. Antallet af tilgængelige ladepunkter videreudvikles hele tiden, men er landespecifikt og afhænger af udbygningsgraden af den tilgængelige infrastruktur. Der kan ikke gøres krav på at få adgang til alle ladepunkter i et land. AUDI AG giver ingen garanti for driften, tilgængeligheden, opladningseffekten og øvrige egenskaber ved ladeinfrastrukturen. Lokationsinformationerne om antallet af ladepunkter opdateres regelmæssigt, og der kan ikke gøres krav på fuldstændighed. e-tron Charging Service-kundekortet kan først anvendes i netværket 24 timer efter aktivering af kortet. Inden for de første 24 timer kan kortet muligvis anvendes med lokale begrænsninger. Autentificeringen ved hjælp af myAudi-appen (QR-kode på ladepunktet) kræver en aktiv mobilnet- og internetforbindelse. Denne autentificeringsmetode er ikke til rådighed ved alle ladepunkter. Priserne inden for de enkelte europæiske lande er ensartede, men kan afvige fra prisen i Danmark. Du kan se de aktuelle takst- og aftaleoplysninger for dit land på www.e-tron.charging-service.audi.
5
Audi exclusive er et tilbud, der fås som ekstraudstyr, fra Audi Sport GmbH. Du kan få detaljerede informationer om standard- og ekstraudstyret på www.audi.dk eller hos din Audi forhandler.
Ladeløsningen udbydes af Clever A/S uafhængigt af Skandinavisk Motor Co. 14 dages fortrydelsesret. Forudsætter BS-betaling. Læs mere: clever.dk/vilkaar. 
*Clever One: Mindstepris i bindingsper. (6 mdr.): 6 x abonnementspris + 6 x energitillæg + evt. installation. Evt. energitillæg: Hvis indkøbsprisen på el overstiger 0,89 kr./kWh, pålægges et variabelt energitillæg den pågældende måned. Læs mere på clever.dk/energitillaeg. Tilbagebetaling: Fastsættes ud fra den gennemsnitlige strømpris mellem kl. 23-06 i måneden. Læs mere på clever.dk/tilbagebetaling.
**Clever Box: Mindstepris i bindingsperioden (2 mdr.): 9.197 kr.
***Installation: clever.dk/installation