Audi A8 60 TFSI e quattro priser og modeller | Plug-in-hybrid >
  • stage_exterior_front.jpg
Audi A8 60 TFSI e quattro in side view

A8 60 TFSI e quattro

En effektiv luksuslimousine.
Audi A8 60 TFSI e quattro

En kombination af en elegant luksuslimousine og en innovativ plug-in-hybridbil – det er Audi A8 60 TFSI e quattro. Dens drivlinje består af en effektiv elmotor til lokalt emissionsfri kørsel og en kraftfuld forbrændingsmotor. Takket være det store udvalg af infotainment- og entertainment-teknologier kan føreren og for- og bagsædepassagererne fortsætte deres digitaliserede dagligdag i bilen.

Plug-in-hybriddrivlinje i tal

Systemydelse

330

kW

(449 hk)

Acceleration

4,9

sek.

0 to 100 km/h

Systemdrejningsmoment

700

Nm

Maksimum

Drivlinjen byder på kombinerede fordele

Vores plug-in-hybridkoncept i Audi A8 60 TFSI e quattro kombinerer det bedste fra to forskellige drivlinjer. Med den effektive elmotor kan du køre lokalt emissionsfrit, og takket være den rent elektriske rækkevidde på mindst 40 km i byen kan du klare de fleste af dine daglige ture kun ved hjælp af strøm. Sammen med den 3,0-liters V6-TFSI-motor generes der en systemydelse på 449 hk, og accelerationen fra 0 til 100 km/h klares på 4,9 sek. Tophastigheden er elektronisk begrænset til 250 km/h, mens tophastigheden ved kørsel kun med elmotoren er 135 km/h. På grund af drivlinjens generelt lave støjniveau og den standardmonterede luftaffjedring vil du opleve en komfortabel kørsel.

Rear view Audi A8 60 TFSI e quattro

Effektiv kørsel og opladning

Intelligente teknologier understøtter effektiv kørsel med et lavt forbrug i Audi A8 60 TFSI e quattro¹. Ved hjælp af den forudseende driftsstrategi kan bilen analysere rutedata proaktivt og styre drivlinjen, så den fungerer effektivt og har en lang rækkevidde. Du kan også få aktiv indflydelse på bilens driftsstatus ved hjælp af tre forskellige køreindstillinger. Vi kan tilbyde dig praktiske løsninger til opladning af bilen. Eksempelvis giver Audi e-tron Charging Service dig adgang til over 110.000 offentlige ladestationer i Europa.

Rear view Audi A8 60 TFSI e quattro

Eksklusiv loungeatmosfære i kabinen

Der er fokus på din komfort i kabinen i Audi A8 60 TFSI e quattro. Du kan eksempelvis nyde godt af den standardmonterede parkeringsklimaregulering, som afkøler eller opvarmer kabinen, allerede inden du kører. Du skal blot anvende myAudi-appen² til at programmere og aktivere den. Med det 4-zoners komfortklimaanlæg (ekstraudstyr) kan du indstille temperaturen og luftfordelingen individuelt for bagsædepassagererne. Derudover omfatter det en støv- og lugtfiltrerende allergenfilter og mulighed for individualisering. Tag plads på de individuelle komfortkontursæder (ekstraudstyr). Ud over funktionen til pneumatisk indstilling af sædets og ryglænets sidestøtter har de som tilvalg også varme og ventilation.

Interior Audi A8 60 TFSI e quattro

Oplev digitaliseringen

Audi A8 60 TFSI e quattro er udstyret med en række nyttige funktioner, som leverer omfattende informationer og gør køreturen mere underholdende. Det standardmonterede MMI Navigation plus med MMI touch response er den primære betjeningsenhed for føreren og giver adgang til vores store udvalg af Audi connect-tjenester. Det standardmonterede Audi virtual cockpit viser også de vigtigste informationer om bilen. Passagererne på bagsæderne kan anvende Rear Seat Remote (ekstraudstyr) til at styre en række klima-, sæde- og komfortfunktioner bag i bilen. Rear Seat Entertainment (ekstraudstyr) med to udtagelige tablets giver adgang til streaming, bildata og navigationsfunktioner.

Rear Seat Entertainment in the Audi A8 60 TFSI e quattro
Mere om betjeningskonceptet og infotainment

Stilskabende design

Rent visuelt udstråler Audi A8 60 TFSI e quattro sportslig elegance og raffinement. Derudover er der en række designelementer, som understreger, at Audi A8 60 TFSI e quattro er unik som plug-in-hybridbil – det gælder fx den iøjnefaldende lyssignatur i den forreste stødfanger og de 19” støbte aluminiumsfælge i 5-eget turbinedesign. Den standardmonterede kromeksteriørpakke giver bilen endnu mere eksklusivitet.


FAQ - Ofte stillede spørgsmål
Hvad er ladetiden og maks. ladeeffekt for Audi A8 TFSI e?
Audi A8 plug-in hybrid kan lade op til 7,4 kW AC og tager ca, 2,5 time at lade batteriet op.
Hvor meget bagagerumsplads er der i Audi A8 TFSI e?
Der er plads til 390 l.

Mere information