Audi A8 60 TFSI e quattro priser og modeller | Plug-in-hybrid >

CO2-emissioner, ved blandet kørsel{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 48–39 g/km

Brændstofforbrug, ved blandet kørsel{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: Benzin: 47,6–58,8 km/l | El: 23,6–21,9 kWh/100 km

Audi virtual cockpit i Audi A8 TFSI e

Det bedste fra to verdener

Velkommen til Audi A8 60 TFSI e, som kombinerer høj komfort med innovativ teknologi.

Elektrisk rækkevidde

59

km

Acceleration (0–100 km/t)

4,9

sek.

Systemydelse

340

kW

(462 hk)

A8 TFSI e

1.110.948 kr.*

Brændstofforbrug, ved blandet kørsel*Benzin: 55,6 km/l | El: 22,3 kWh/100 km

CO₂-emissioner, ved blandet kørsel *: 42 g/km

Fortsæt konfiguration

Drevet af ideer

Plug-in-hybrid-konceptet i Audi A8 60 TFSI e giver dig en lang række forskellige fordele: Med den effektive elmotor kører du med lavt støjniveau og lokalt uden emissioner, og takket være TFSI-motoren er afstanden ingen begrænsning. Du kan lade op, når du er på farten, eller når du slapper helt af derhjemme.

Audi A8 TFSI e offentlig opladning

Opladning på farten: Med ladekablet af typen Mode 3 (ekstraudstyr) og fordelene ved e-tron Charging Service: Mere end 225.000 ladepunkter i 26 europæiske lande, individuelle takster for pendlere, intelligent guidning og en oversigt over opladninger og tilhørende fakturaer.

Kompromisløs opladning med Clever

Clever er et univers af opladning, der gør det nemt, enkelt og ligetil at køre på strøm. Clever er der, hvor du også er – hjemme, på arbejdet, i byerne, på farten, og ved indkøbs- og shoppingcentre. Vælg opladning på abonnement med eller uden ladeboks hjemme, eller køb din egen ladeboks med elafgiftsrefusion. Valget er dit – og uanset hvad, får du fri adgang til Danmarks største ladenetværk.

Clever ladeboks

Maks. elektriskydelse

100

kW

Elektrisk tophastighed

135

km/t

Batterikapacitet op til

17,9

kWh

Præcis. Dynamisk. Umiskendelig.

Lad dig begejstre af den næste generation af lysteknologi. Med de digitale Matrix-LED-forlygter (ekstraudstyr) eller de standardmonterede OLED-baglygter. Når man køber bilen, kan man vælge mellem to forskellige baglygtesignaturer. Afhængigt af køreindstillingen tilpasses signaturens karakter, når bilen holder stille.

Elektrificerende fremtoning

S line-eksteriør (ekstraudstyr) og individuel lak fra Audi exclusive i plasmablå metallak¹ giver bilen et sportsligt præg. Dette videreføres stilfuldt i kabinen med S line-interiøret (ekstraudstyr). Anhængertrækket (ekstraudstyr) sørger for komfortable transportløsninger.

Mere umiskendelig med Audi exclusive

Gør din Audi A8 60 TFSI e helt unik – lige så umiskendelig som dig selv – med Audi exclusive. Med udsøgte dekorindlæg, farvet læder og individuel lak samt mateffektlakeringer fra et stort farveudvalg. Præcis som du ønsker det.

Lige så mangfoldigt som livet selv

Og med Audi Original Tilbehør bliver din limousine-modellen i direktørklassen til et absolut allroundtalent. Med tekniske features og optiske præg kan du nemt tilpasse den i forhold til nye behov. Igen og igen.

Espresso mobil i Audi A8 TFSI e

Nyd en kop kaffe: Med Espressomobil har du mulighed for at brygge en frisk kop kaffe i bilen. Tag en velfortjent pause, og kombiner den med ren nydelse. For at kunne bruge Espressomobil skal din Audi være sikkert parkeret.

Audi A8 L TFSI e opladning derhjemme

Audi A8 L 60 TFSI e

FAQ - Ofte stillede spørgsmål
Hvad er ladetiden og maks. ladeeffekt for Audi A8 TFSI e?
Audi A8 plug-in hybrid kan lade op til 7,4 kW AC og tager ca. 2 timer og 30 minutter at lade batteriet op.
Hvor meget bagagerumsplads er der i Audi A8 TFSI e?
Der er plads til 390 l.

Mere information

1
De angivne brændstofforbrugs- og emissionsværdier er udregnet efter den foreskrevne målemetode WLTP. Læs mere om WLTP på audi.dk/wltp.
2
Fra Audi Sport GmbH.
3
Adgang og netværk: Antallet af tilgængelige ladepunkter videreudvikles kontinuerligt. e-tron Charging Service kan kun anvendes til elektrificerede modeller af mærket Audi (forudsætningen er et stelnummer). Adgang over hele Europa: e-tron Charging Service er til rådighed i 25 europæiske lande, og der er planer om at tilbyde den i flere lande. Antallet af tilgængelige ladepunkter videreudvikles hele tiden, men er landespecifikt og afhænger af udbygningsgraden af den tilgængelige infrastruktur. Der kan ikke gøres krav på at få adgang til alle ladepunkter i et land. AUDI AG giver ingen garanti for driften, tilgængeligheden, opladningseffekten og øvrige egenskaber ved ladeinfrastrukturen. Lokationsinformationerne om antallet af ladepunkter opdateres regelmæssigt, og der kan ikke gøres krav på fuldstændighed. e-tron Charging Service-kundekortet kan først anvendes i netværket 24 timer efter aktivering af kortet. Inden for de første 24 timer kan kortet muligvis anvendes med lokale begrænsninger. Autentificeringen ved hjælp af myAudi-appen (QR-kode på ladepunktet) kræver en aktiv mobilnet- og internetforbindelse. Denne autentificeringsmetode er ikke til rådighed ved alle ladepunkter. Priserne inden for de enkelte europæiske lande er ensartede, men kan afvige fra prisen i Danmark. Du kan se de aktuelle takst- og aftaleoplysninger for dit land på www.e-tron.charging-service.audi.
4
Under visse omstændigheder forbundet med et øget brændstofforbrug.
5
Audi exclusive er et tilbud, der fås som ekstraudstyr, fra Audi Sport GmbH. Du kan få detaljerede informationer om standard- og ekstraudstyret på www.audi.dk eller hos din Audi forhandler.
Ladeløsningen udbydes af Clever A/S uafhængigt af Skandinavisk Motor Co. 14 dages fortrydelsesret. Forudsætter BS-betaling. Læs mere: clever.dk/vilkaar. 
*Clever One: Mindstepris i bindingsper. (6 mdr.): 6 x abonnementspris + 6 x energitillæg + evt. installation. Evt. energitillæg: Hvis indkøbsprisen på el overstiger 0,89 kr./kWh, pålægges et variabelt energitillæg den pågældende måned. Læs mere på clever.dk/energitillaeg. Tilbagebetaling: Fastsættes ud fra den gennemsnitlige strømpris mellem kl. 23-06 i måneden. Læs mere på clever.dk/tilbagebetaling.
**Clever Box: Mindstepris i bindingsperioden (2 mdr.): 9.197 kr.
***Installation: clever.dk/installation