Audi Q2 priser og modeller | Audi SUV | Klik her >

Audi Q2.
Et nyt eventyr venter.

Vil du med på eventyr — med Audi Q2? Audi Q2 er en gennemført SUV med masser af komfort, færre begrænsninger og store oplevelser bag rattet. Så uanset om du skal bruge bilen på landet eller i byen, er Audi Q2 den perfekte rejsekammerat.

Modellen kan ikke længere bestilles på fabrikken og derfor kan du bl.a. ikke finde en prisliste på modellen. Kontakt din lokale Audi-forhandler for mere information vedrørende vores udvalg af brugte biler.

Audi Q2 Sport Prestige Plus

Lige nu kan du få en Audi Q2, som der er kælet lidt ekstra for. Modellen er, som standard, meget veludstyret, og kampagnemodellen er bygget op med endnu mere ekstraudstyr inkluderet i den attraktive pris. Du får blandt andet sportssæder, parkeringssensor for og bag, assistentpakke inkl. adaptiv fartpilot, midterarmlæn foran, førerinformation i farve, komfortklimaanlæg og meget mere med i købet.

Kontakt din lokale Audi-forhandler for mere information.

Modellen kan ikke længere bestilles på fabrikken. Kontakt din lokale Audi-forhandler for mere information vedrørende vores udvalg af brugte biler.

Audi Q2 Prestige Plus
Download alle
00:00 | 00:00
  • De kileformede forlygter på Audi Q2 kan som ekstraudstyr fås som LED-forlygter med dynamisk blinklys bagpå.

  • Særligt iøjnefaldende for Audi Q2: den højt placerede singleframe-grill og de lækre luftindtag.

  • Motorhjelmen er tredimensionel, og den ottekantede singleframe-kølergrill er højt placeret. Det tilfører fronten på Audi Q2 et klart SUV-look.

  • Hvad enten det er eventyr uden for almindelig vej eller hverdagen i storbyen – Audi Q2 er en ægte allrounder.

  • Baglygterne på Audi Q2 ser mere todimensionelle end flade ud og afslører et nyt designsprog fra Audi.

  • Som et alternativ til de let aflæselige analoge instrumenter kan man som ekstraudstyr sætte kryds ud for det fuldt digitale Audi virtual cockpit.

  • De utallige udstyrspakker rummer mange muligheder for individuelt valg af sædeindtræk og dekorindlæg i din Audi Q2.

  • Et udvalgt statement: den valgte quattro-drivlinje kan også udødeliggøres på Audi Q2 med de passende inskriptioner på indstigningslisten.

  • Med et højt niveau for indstigningsmodellen, godt udsyn og en stor bagagerumsvolumen fra 355 liter til 1.053 liter er Audi Q2 en typisk kompakt SUV.

Dynamisk køreglæde

Det progressive styretøj, der er standardudstyr, sikrer direkte og dynamiske køreegenskaber. Hvis det ønskes, sikrer quattro-drivlinjen, køredynamiksystemet Audi drive select og det adaptive støddæmpersystem øget køreglæde.

dynamic
Mere om dynamik

Robust look

Audi Q2 viser muskler allerede ved første øjekast: med brede skuldre og kantede features er den fuld af energi og selvtillid. Det lave tag og den høje rudelinje minder om en coupé og tilfører livsstilsatleten et imponerende udtryk. Særligt iøjnefaldende: de kileformede forlygter, den højt placerede singleframe-grill og de lækre luftindtag. Den lange tagspoiler og en diffusor med undervognsbeskyttelse fremhæver den sportslige bagende.

Exterior-Design
Mere om eksteriør
Licht

Progressivt lys

Audi Q2 er udstyret med halogenforlygter som standard. LED-forlygterne (ekstraudstyr), der omfatter dynamisk blinklys bagpå, sikrer præcis belysning af vejbanen på samme måde som dagslys. Samtidig giver de ekstra sikkerhed og genererer et lavere energiforbrug. De har også en lang levetid.

Funktionelt interiør

Interiøret i Audi Q2, der viderefører det slanke, kantede designsprog fra eksteriøret, tilbyder plads til fem personer. De fire døre åbner bredt og sikrer nem adgang med tilstrækkeligt udsyn. På den anden side er siddepositionen for dig og forsædepassageren sportslig og opfylder de forventninger, som eksteriøret gav anledning til.

interior
Mere om interiørdesign og pladskomfort

Stor alsidighed: betjeningskoncept og infotainment

Audi Q2 er som standard udstyret med en 5,8” MMI-skærm. Hvis du bestiller MMI Navigation plus med MMI touch, får du også en touchpad på det centrale betjeningselement. Systemet kan også betjenes nemt og bekvemt via den naturlige stemmebetjening og den integrerede MMI søgning. Som et alternativ til de analoge instrumenter, der er standard, kan alle display også vises knivskarpt og meget detaljeret i det fuldt digitale Audi virtual cockpit. En anden topmoderne udstyrsdetalje: et head-up-display fås også som ekstraudstyr. Det projicerer førerrelevant data i form af farvegrafik op på forruden direkte i dit synsfelt og sikrer et endnu bedre overblik.

operating concept and infotainment
Mere om betjeningskonceptet og infotainment
driver assistance systems

Sikkerheden kommer i første række

Audi Q2 er udstyret med omfattende førerassistentsystemer – herunder Audi pre sense front som standard. Dette system omfatter funktioner, som registrerer kritiske situationer, hvor andre biler eller fodgængere krydser ind foran bilen, og iværksætter - om nødvendigt - fuld opbremsning ned til stilstand ved lave hastigheder. Også tilgængeligt: adaptiv fartpilot med Stop&Go-funktion, køassistent, vognbaneskiftassistenten Audi side assist, vognbaneassistenten Audi active lane assist, vejskiltegenkendelse såvel som parkeringsassistent og assistenten til tværgående trafik bagved.

Altid opdateret

Med MMI Navigation, den anden fase i det tilgængelige infotainmentsystem (surfing og streaming med den mobile enhed) er allerede virkeliggjort med det integrerede Wi-Fi-hotspot i LTE/UMTS-modulet. Det flatrate-abonnement, der kræves hertil, er inkluderet takket være det integrerede SIM-kort, der er installeret i bilen. Mobiltelefoner med iOS- og Android-operativsystemer integreres via Audi smartphone interface.

connectivity

Mere skarpt look

Det polygonale design tilfører nye facetter til Audis designsprog. Motorhjelmen er tredimensionel, og den ottekantede singleframe-kølergrill er højt placeret. Det tilfører fronten på Q2 et klart SUV-look.

Q2