Audi Q2 priser og modeller | Audi SUV | Klik her >
 • stage_exterior_front.jpg
Audi Q2

Q2

Dynamisk design, masser af køreglæde. Audi Q2.

Nu kan du indtage de danske veje i den helt nye Audi Q2 til attraktive privatleasingpriser, der starter fra 3.295 kr./md. Vi har fastholdt den lave førstegangsydelse på 10.000 kr., men til gengæld hævet udstyrsniveauet. Når du privatleaser den nye Audi Q2, får du bl.a. adaptiv hastighedsassistent, LED forlygter, parkeringssensorer og bakkamera og meget mere med prisen. Audi Q2 giver dig al den teknologi og køreglæde, som du forventer af en Audi.

Download alle
00:00 | 00:00
1920x1080-audi-q2-my2021-1257.jpg
1920x1080-audi-q2-my2021-1257.jpg
 • Audi Q2 imponerer som urban SUV med et progressivt design. De optiske highlights omfatter de nye stødfangere foran og bagpå, det ikoniske blade på C-stolpen samt som ekstraudstyr matrix-LED-forlygterne.

 • Man kan vælge mellem et omfattende udbud af assistentsystemer som ekstraudstyr til Audi Q2.

 • Den markante bagende på Audi Q2 domineres af de markante stødfangere og tagkantspoileren.

 • Med Audi virtual cockpit har føreren overblik over en række vigtige informationer.

 • Masser af plads til hverdagens udfordringer: med sæderne lagt ned er der plads til 1.050 liter.

 • Sportslighed, selvsikkerhed og individualitet kendetegner Audi Q2's karakter. Det sorte eksteriør understreger dens tekniske og visuelle kendetegn som fx sidespejlhusene i brillantsort over hele linjen.

En SUV med hjørner og kanter

En påfaldende karakterstyrke: Det nye design af stødfangerne foran og bagpå, et beslutsomt blik gennem Audi matrix-LED-forlygterne (ekstraudstyr) og den dynamiske og excentriske linjeføring giver Audi Q2 sit kraftfulde udseende. Takket være udstyrslinjerne Prestige og S line samt nye fælgdesigns og lakfarver får alle Audi Q2'er deres helt eget look.

Audi virtual cockpit i Audi Q2

Oplev nye forbindelser. Hver dag

Audi virtual cockpit er en innovativ, komplet digital instrumentenhed, som viser relevante informationer fleksibelt efter behov. Det 12,3” display har en høj opløsning. Displayet kan skræddersys efter førerens behov og vise hastighed, motoromdrejningstal, kort, Audi connect-tjenester, radio- og medieinformationer plus meget mere.

Køreglæde

Den standardmonterede progressive styring med variabel udveksling, som afhænger af ratdrejningen, og hastighedsafhængig servofunktion. Undervognen med adaptive støddæmpere giver takket være en elektronisk reguleret tilpasning af støddæmperne til forskellige kørselssituationer mulighed for en fremragende kørekomfort samtidig med en imponerende køredynamik.

Dynamische Frontansicht Audi Q2
Audi Q2

For mere sikkerhed og kørekomfort

Føreren kan også få hjælp fra et bredt udbud af assistentsystemer i Audi Q2. Den adaptive kørselsassistent fås for første gang som ekstraudstyr til Audi Q2. Den kombinerer funktionerne fra den adaptive hastighedsassistent med funktionerne fra vognbaneføringsassistenten. Den understøtter føreren ved acceleration, opbremsning, fastholdelse af hastigheden og afstanden samt ved vognbaneføring. Det kan øge kørekomforten specielt på lange køreture.

Den adaptive kørselsassistent gør brug af de sensorer, der er monteret i bilens front, for permanent at kunne overvåge området omkring bilen. Føreren har stadig det fulde ansvar for at styre bilen og kan til enhver tid overrule den adaptive kørselsassistent.

Farver og fælge

Du kan kombinere forskellige lakfarver og fælge og skabe en ny Audi Q2, som afspejler din egen personlighed.
N6N6_U47_Pyramid_AU32x_Q2_001_03.jpg
Turboblå Turboblå
Tangorød, metallak Tangorød, metallak
Daytonagrå, perleeffektlak Daytonagrå, perleeffektlak
Æblegrøn, metallak Æblegrøn, metallak
Ibishvid Ibishvid
17" aluminiumsfælge i 5-eget V-design 17" aluminiumsfælge i 5-eget V-design
17" aluminiumsfælge i 5-eget stjernedesign 17" aluminiumsfælge i 5-eget stjernedesign
18" aluminiumsfælge i 5-eget Y-design 18" aluminiumsfælge i 5-eget Y-design
19" aluminiumsfælge, Audi Sport, i 5-dobbelteget edgedesign, mat titaniumgrå, højglanspolerede 19" aluminiumsfælge, Audi Sport, i 5-dobbelteget edgedesign, mat titaniumgrå, højglanspolerede
19" aluminiumsfælge, Audi Sport, i 5-eget trapezdesign, mat titaniumgrå, polerede 19" aluminiumsfælge, Audi Sport, i 5-eget trapezdesign, mat titaniumgrå, polerede

Individualiserbar og sportslig

Ambientebelysningspakke plus (ekstraudstyr) giver dig mulighed for at skræddersy farvetemaet i den nye Audi Q2 efter dine egne ønsker. Den blændfri oplysning med LED-teknologi skaber et særligt harmonisk og ensartet lys. Med S line-interiør inklusive sportssæder med sort læder af typen Feinnappa har kabinen en imponerende konsekvent fokus på sportslighed. Sportssæderne foran byder på en perfekt siddeposition og markant udformede sidestøtter.

Cockpit view Audi Q2
Oplev interiøret i 360-grader
 • 1920x1080-audi-q2-headlights-my2021-0690.jpg
  Matrix-LED-forlygter
 • 1920x1080-audi-q2-roof-spoiler-my2012-0696.jpg
  Tagkantspoiler i vognfarve

Kraftfuld i sort

Q2 Edition understreger Audis designambitioner både udvendigt og indvendigt. Det udvendige udstyr på specialmodellen tilfører et udtryksfuldt look til Audi Q2 – fx matrix-LED-forlygter med dynamisk lysiscenesættelse og dynamisk blinklys (foran og bagpå), sort optikpakke, Audi ringe og modelbetegnelser i sort, sidespejlhuse i brillantsort, blades i sort, indstignings-LED'er med Audi ringe, tagkantspoiler i bilens farve, dekorfolier med Audi ringe på bilens blades og Audi Q2-logo på sidepanelerne samt 19” letmetalfælge i 10-eget Y-design i sort, glanspolerede (andre letmetalfælge fås som ekstraudstyr).

I kabinen fuldendes designambitionerne af endnu en række Q2 Edition-komponenter som fx sportssæder i sort læder-kunstlæder-kombination med klippegrå kontrastsyninger, sportskonturlæderrat i 3-eget design samt dekorindlæg Lysgrafik i designet Format. Fås i lakfarverne æblegrøn metallak og pilegrå perleeffekt med manhattangrå kontrastlakering.

Seitliche Heckansicht Audi Q2
Seitliche Frontansicht Audi Q2

Audi exclusive

En individuel bil, som afspejler din personlighed: Audi exclusive giver dig en lang række muligheder for selv at sammensætte din Audi Q2. Den gyldne farve fra en solnedgang, den røde farve fra en vin, den grønne farve fra en smaragdring – du kan få alle disse farver som lakfarve til din Audi – som fx individuel lak fra Audi exclusive i sandbeige perleeffekt eller merlin perleeffekt.

Se alle detaljerne i 360-grader

Audi Q2

Mere information