Audi Q2 > Q2 > Audi

Audi Q2 med 3 års Service- og Reparations-abonnement

Audi Q2 er vores mest kompakte SUV, som er ligeså skarp på landet, som den er på stenbroen og det giver dig frihed til at tage på eventyr. Men her stopper friheden ikke, for lige nu kan du købe den populære Audi Q2 med 3 års Service- og Reparationsabonnement til priser fra 299.990 kr. (3 år/45.000 km) Det giver frihed til at nyde bilen, turen og livet bag rattet. Læs meget mere om bekymringsfriheden ved et Service- og reparationsabonnement nedenfor eller kontakt din lokale Audi-forhandler for mere information.

Service- og Reparationsabonnement

Med et Service- og Reparationsabonnement til Audi Q2 er din Audi i sikre hænder. Uanset hvilken Q2 du køber, følger der nemlig et Service- og Reparationsabonnement i 3 år eller 45.000 km med. Serviceeftersyn og reparationer bliver altid udført af erfarne Audi-teknikere og dækker bla. arbejdsløn, reservedele og olie, der skal skiftes i forbindelse med producentens foreskrevne service og vedligeholdelsesplaner.

Din bil er bygget til at holde i mange, mange år. Men selv for en Audi kan det ikke undgås, at dele bliver slidt og skal udskiftes eller repareres efterhånden, som bilen bliver ældre og ældre. Den slags kan ofte komme som en overraskelse, der griber forstyrrende ind i privatøkonomien. Men ikke for dig, da de fleste reparationer er dækket af dit abonnement, der er inkluderet i prisen på Audi Q2.

Beslutter du dig for at sælge bilen inden for den periode, hvor aftalen dækker, kan den nye ejer overtage abonnementet. Det giver køberen sikkerhed for, at bilen er blevet passet på et autoriseret Audi-værksted – og øger både bilens værdi og køberens tryghed. Aftalen løber som udgangspunkt i 3 år eller 45.000 km., men den kan naturligvis reguleres mod betaling henad vejen, hvis dit kørselsbehov ændrer sig.

Kampagnen gælder t.o.m. 31/10-2019. Audi Q2 priserne er inkl. Service- og Reparationsabn. i 3 år/45.000 km (værdi: 5.000 kr.). Fravælges abn., modregnes det i bilens pris. Vælger du abn., gælder (2 mdr. binding (mindstepris i bindingsperioden 278 kr.) 14 dages fortrydelsesret. Abn. dækker ikke: brændstof og øvrige drivmidler, AdBlue mellem service, eftermonteret uoriginalt udstyr eller udstyr, der ikke er monteret af en autoriseret servicepartner, kortopdatering af navigationsanlæg, karosseri-, lak- eller rustbeskyttelse, forsynskontrol, syn, kosmetiske skader, herunder interiør, lygter, spejle og glas, kaleche, hardtop, spoilere, karosseri, rengøring, skader dækket af alm. kaskoforsikring eller som følge af udefrakommende genstande eller tyveri, hærværk, punkteringer mv.

Service- og Reparationsabonnement

Audi Q2 Prestige

Lige nu kan du få en Audi Q2, som er kælet lidt ekstra for. Modellen er, som standard, meget veludstyret, og kampagnemodellen er bygget med endnu mere ekstraudstyr inkluderet i den attraktive pris. Du får blandt andet Automatisk nedblændeligt bakspejl, Midterarmlæn foran, Parkeringshjælp bag, førerinfo i mono, 2-zone klimaanlæg og Connectivitypakken med i købet.

Priserne starter fra 314.990 kr. eller 3.495 kr./md. ved privatleasing. Kontakt din lokale Audi-forhandler for mere information.

Audi Q2 Prestige
Læs mere om Audi Q2 Prestige
Download alle
00:00 | 00:00
  • De kileformede forlygter på Audi Q2 kan som ekstraudstyr fås som LED-forlygter med dynamisk blinklys bagpå.

  • Særligt iøjnefaldende for Audi Q2: den højt placerede singleframe-grill og de lækre luftindtag.

  • Motorhjelmen er tredimensionel, og den ottekantede singleframe-kølergrill er højt placeret. Det tilfører fronten på Audi Q2 et klart SUV-look.

  • Hvad enten det er eventyr uden for almindelig vej eller hverdagen i storbyen – Audi Q2 er en ægte allrounder.

  • Baglygterne på Audi Q2 ser mere todimensionelle end flade ud og afslører et nyt designsprog fra Audi.

  • Som et alternativ til de let aflæselige analoge instrumenter kan man som ekstraudstyr sætte kryds ud for det fuldt digitale Audi virtual cockpit.

  • De utallige udstyrspakker rummer mange muligheder for individuelt valg af sædeindtræk og dekorindlæg i din Audi Q2.

  • Et udvalgt statement: den valgte quattro-drivlinje kan også udødeliggøres på Audi Q2 med de passende inskriptioner på indstigningslisten.

  • Med et højt niveau for indstigningsmodellen, godt udsyn og en stor bagagerumsvolumen fra 355 liter til 1.053 liter er Audi Q2 en typisk kompakt SUV.

Dynamisk køreglæde

Det progressive styretøj, der er standardudstyr, sikrer direkte og dynamiske køreegenskaber. Hvis det ønskes, sikrer quattro-drivlinjen, køredynamiksystemet Audi drive select og det adaptive støddæmpersystem øget køreglæde.

dynamic
Mere om dynamik

Robust look

Audi Q2 viser muskler allerede ved første øjekast: med brede skuldre og kantede features er den fuld af energi og selvtillid. Det lave tag og den høje rudelinje minder om en coupé og tilfører livsstilsatleten et imponerende udtryk. Særligt iøjnefaldende: de kileformede forlygter, den højt placerede singleframe-grill og de lækre luftindtag. Den lange tagspoiler og en diffusor med undervognsbeskyttelse fremhæver den sportslige bagende.

Exterior-Design
Mere om eksteriør
Licht

Progressivt lys

Audi Q2 er udstyret med halogenforlygter som standard. LED-forlygterne (ekstraudstyr), der omfatter dynamisk blinklys bagpå, sikrer præcis belysning af vejbanen på samme måde som dagslys. Samtidig giver de ekstra sikkerhed og genererer et lavere energiforbrug. De har også en lang levetid.

Funktionelt interiør

Interiøret i Audi Q2, der viderefører det slanke, kantede designsprog fra eksteriøret, tilbyder plads til fem personer. De fire døre åbner bredt og sikrer nem adgang med tilstrækkeligt udsyn. På den anden side er siddepositionen for dig og forsædepassageren sportslig og opfylder de forventninger, som eksteriøret gav anledning til.

interior
Mere om interiørdesign og pladskomfort

Stor alsidighed: betjeningskoncept og infotainment

Audi Q2 er som standard udstyret med en 5,8” MMI-skærm. Hvis du bestiller MMI Navigation plus med MMI touch, får du også en touchpad på det centrale betjeningselement. Systemet kan også betjenes nemt og bekvemt via den naturlige stemmebetjening og den integrerede MMI søgning. Som et alternativ til de analoge instrumenter, der er standard, kan alle display også vises knivskarpt og meget detaljeret i det fuldt digitale Audi virtual cockpit. En anden topmoderne udstyrsdetalje: et head-up-display fås også som ekstraudstyr. Det projicerer førerrelevant data i form af farvegrafik op på forruden direkte i dit synsfelt og sikrer et endnu bedre overblik.

operating concept and infotainment
Mere om betjeningskonceptet og infotainment
driver assistance systems

Sikkerheden kommer i første række

Audi Q2 er udstyret med omfattende førerassistentsystemer – herunder Audi pre sense front som standard. Dette system omfatter funktioner, som registrerer kritiske situationer, hvor andre biler eller fodgængere krydser ind foran bilen, og iværksætter - om nødvendigt - fuld opbremsning ned til stilstand ved lave hastigheder. Også tilgængeligt: adaptiv fartpilot med Stop&Go-funktion, køassistent, vognbaneskiftassistenten Audi side assist, vognbaneassistenten Audi active lane assist, vejskiltegenkendelse såvel som parkeringsassistent og assistenten til tværgående trafik bagved.

Altid opdateret

Med MMI Navigation, den anden fase i det tilgængelige infotainmentsystem (surfing og streaming med den mobile enhed) er allerede virkeliggjort med det integrerede Wi-Fi-hotspot i LTE/UMTS-modulet. Det flatrate-abonnement, der kræves hertil, er inkluderet takket være det integrerede SIM-kort, der er installeret i bilen. Mobiltelefoner med iOS- og Android-operativsystemer integreres via Audi smartphone interface.

connectivity

Mere skarpt look

Det polygonale design tilfører nye facetter til Audis designsprog. Motorhjelmen er tredimensionel, og den ottekantede singleframe-kølergrill er højt placeret. Det tilfører fronten på Q2 et klart SUV-look.

Q2