Audi Q2 | Oplev en bybil med unik karakter og elegant design > Q2 > Audi

Q2

En ægte karakter. Audi Q2.

Audi Q2 indtager scenen – en bybil med skarpe linjer, en unik karakter og et helt nyt geometrisk designsprog. Udstyret lader intet tilbage at ønske og omfatter detaljer, der hidtil har været forbeholdt luksusklassen. Og opkoblingsmulighederne? Fremragende, med Audi smartphone interface og den nyeste generation af infotainment- og soundsystemer.

Billeder og videoer

Hold dig orienteret, før du starter din konfiguration – og modtag nogle værdifulde forslag til din helt personlige model. Alle billeder er også tilgængelige til separat eller samlet download.

Se selv
Kom med på rejsen!

Lad os vise dig mulighederne for at konfigurere og få mest muligt ud af Audi Q2. Vores vært forklarer om forskelligt standard- og ekstraudstyr og giver dig gode råd til din konfiguration.

00:00 | 00:00

Audi Q2 – highlights

På udforskning i #Skandinavien med Audi Q2.

Audi Q2 kan lide at lege med farver og designelementer – for mere fleksibilitet og individualitet. C-stolpen er i kontrastfarve og fås i fem forskellige farver. Denne farve er fx det perfekte match til den nye karrosserifarve kvantumgrå.

Se mere
LED-forlygterne på Audi Q2

Oplev innovativt design, og lad dig begejstre af diverse funktioner.

00:00 | 00:00
Audi Q2 på eventyr

Hvad end det er eventyr uden for almindelig vej eller hverdagen i storbyen – Audi Q2 er en allrounder.

Konfigurer Audi Q2
 • 563x317_AQ2_Technology_selection_Multipic.jpg
  Teknologiudvalg & lydpakke

  Nyd avanceret teknologi og en imponerende lyd. De teknologiske features og lydpakken til den nye Audi Q2 kombinerer features, der supplerer hinanden.

  Se mere
 • Audi_exclusive_Film.jpg
  Oplev Audi exclusive

  Vælg din individuelle lakering i din yndlingsfarve – helt efter dit eget ønske: Audi exclusive.

  Se mere nu
 • 563x317_Macao_MV_03_Somehow_rgb.jpg
  Progressivt styretøj

  Det progressive styretøj er standardudstyr i alle versioner af Audi Q2. Med det system låses tandstangen, så udvekslingen varierer i takt med styrevinklen. Styringen bliver mere direkte med store styrebevægelser, så kørslen bliver mere dynamisk.

 • 563x317__Macao_MV_07_Urban_Front_oTag_rgb.jpg
  Audi drive select

  Køredynamiksystemet Audi drive select (ekstraudstyr) virker på styretøjets og gearskiftets karakteristik og på det adaptive støddæmpersystem (ekstraudstyr). Køreindstillinger: auto, comfort, dynamic, efficiency og individual.